Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (32 dagen geleden)
Bedrijf:

Nieuwe release GitLab 14 biedt moderne DevOps binnen één platform

Amsterdam, 23 juni 2021 - GitLab Inc, aanbieder van een applicatie die ondersteuning biedt voor de complete DevOps-cyclus, kondigt GiLab 14 aan. Deze nieuwe release stelt bedrijven in staat om de adoptie van moderne DevOps te versnellen door andere technologieën en toolchains te vervangen door één platform voor source code management (SCM), continuous integration (CI) en continuous delivery (CD). Belangrijke nieuwe mogelijkheden zijn onder meer:
Meet- en rapportagefuncties
Veel bedrijven worstelen met om hun DevOps-investeringen koppelen aan bedrijfsresultaten. Met GitLab's CI/CD dashboard, deployment frequency charts en monitoring, krijgen organisaties vertrouwen in hun vermogen om zowel de prestaties van DevOps-teams als het concurrentievoordeel te verbeteren.De nieuwe meet- en rapportagefuncties in GitLab 14 en toekomstige functies bieden organisaties tools waarmee zij hun investeringen in DevOps kunnen afzetten tegen hun bedrijfsresultaten. Het gaat onder meer om:
  • Value Stream Analytics: GitLab 14 identificeert inefficiënties in workflows en de werkelijke oorzaak daarvan. Dit wordt aangevuld met DORA-metrics voor het optimaliseren van zowel de waardestroom als de ROI van DevOps.
  • Deployment frequency charts en monitoring: Development-teams kunnen de efficiëntie van implementaties monitoren, bottlenecks uitlichten en nagaan wanneer zij verbeteringen moeten aanbrengen met behulp van deployment frequency charts.
  • CI/CD-dashboard: Gebruikers kunnen de efficiëntie van development-lifecycles meten met nieuwe grafieken die de doorlooptijden voor wijzigingen tonen, van commits tot het in productie nemen. Deze grafieken zijn ingebouwd in het CI/CD-dashboard van GitLab.
Overzicht en risicoreductie dankzij ingebouwde compliance en security
Om snel applicaties af te leveren moeten development- en security-teams in een vroeg stadium van de DevOps-lifecycle nauw samenwerken. Dit is nodig voor het opsporen, op prioriteit indelen en verhelpen van kwetsbaarheden in de security. Nieuwe en toekomstige security- en compliance-functies zijn onder meer:
  • Fuzz-tests: Met de overname van Fuzzit en Peach Tech heeft GitLab functionaliteit voor coverage-guided en gedragsgebaseerde fuzz-tests verworven en aan release 14 toegevoegd. Developers kunnen met deze functionaliteit tekortkomingen in software blootleggen, die tijdens traditionele tests over het hoofd worden gezien.
  • Security-dashboards en rapportage over kwetsbaarheden: De vulnerability management-functionaliteit van GitLab is uitgebreid met security-dashboards en vulnerability reports. Dit stroomlijnt het beheer van beveiligingsrisico’s en bevordert de samenwerking tussen development- en security-teams.
  • Scannen op kwetsbaarheden: GitLab is een samenwerking aangegaan met de community’s van Semgrep en Trivy, zodat teams gebruik kunnen maken van geavanceerde technieken voor het scannen van kwetsbaarheden in applicaties en uitgebreidere toegang krijgen tot de open source security-community.

Beschikbaarheid
GitLab 14.0 release is vanaf vandaag beschikbaar. Op about.gitlab.com/update zijn gedetailleerde instructies te vinden voor het updaten van in eigen beheer gehoste instances.

Meer info is te vinden in dit blog over GitLab 14

Het volledige Engelstalige persbericht is hier te lezen.
Laatste van GitLab  
Online event GitLab Commit - invite deelnemers en media

Nieuwe release GitLab 14 biedt moderne DevOps binnen één platform

GitLab neemt UnReview over en breidt daarme open DevOps-platform uit met Machine Learning-functionaliteiten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 32 dagen
GitLab contact  

Logo GitLab

GitLab sociaal  


GitLab tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl