Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (40 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Nieuwe machine learning-library van ABBYY tien keer sneller en compatibel met Python

NeoML is 50 procent sneller dan vergelijkbare machine learning-library’s

Amsterdam, 22 juni 2021 - ABBYY, een Digital Intelligence-bedrijf, lanceert een grote update van NeoML, de platformonafhankelijke open source machine learning-library waarmee ontwikkelaars machine learning-modellen kunnen bouwen, trainen en implementeren. De update voegt ondersteuning toe van de programmeertaal Python, de populairste taal voor machine learning en AI. Het framework biedt ook vijf tot tien keer snelheidsverbeteringen, evenals meer dan twintig nieuwe ML-methoden. Bovendien ondersteunt NeoML nu Apple M1-chips, GPU op Linux- machines en Intel GPU. Dit breidt de praktische use-cases en scenario's voor de bibliotheek aanzienlijk uit, terwijl meer ontwikkelaars het kunnen gebruiken om AI-aangedreven applicaties en oplossingen te bouwen.

image
De snelheidsverbeteringen hebben NeoML tot een van de snelste machine learning-frameworks op de markt gemaakt. Nu biedt het tot tien keer snellere prestaties voor klassieke algoritmen en tot 30 procent snellere neurale netwerktraining en inferentie dan de vorige versie. Vergeleken met de twee populairste open source-library’s voor machine learning biedt NeoML gemiddeld 50% snellere prestaties(*). Dit maakt het framework bij uitstek geschikt voor het ontwikkelen van klantgerichte platformonafhankelijke applicaties die zowel een naadloze gebruikerservaring als gegevensverwerking op het apparaat vereisen.

“We willen de vooruitgang op het gebied van kunstmatige intelligentie ondersteunen door samen te werken met de ontwikkelaarsgemeenschap om onze open source-library verder te laten groeien en verbeteren”, aldus Bruce Orcutt, Senior Vice President Product Marketing bij ABBYY. “NeoML opent nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars, waardoor ze kunnen experimenteren, bouwen en baanbrekende initiatieven lanceren, terwijl ze profiteren van de hoge inferentiesnelheid, platformonafhankelijkheid en ondersteuning voor mobiele apparaten. We nodigen alle ontwikkelaars, datawetenschappers en de academische wereld uit om NeoML op GitHub te gebruiken en eraan bij te dragen.”

NeoML is ontworpen als een universeel hulpmiddel voor het verwerken en analyseren van gegevens in uiteenlopende formaten, waaronder tekst, beeld en video. Gebruikers kunnen deze modellen overal inzetten: in de cloud, on-premise, in de browser of on-device. De bibliotheek ondersteunt C++, Java en Objective C-programmeertalen, en biedt meer dan twintig traditionele ML-algoritmes, zoals classificatie, regressie en zogenaamde clustering frameworks. De neurale-netwerkmodellen ondersteunen meer dan honderd laagtypes. De bibliotheek is volledig cross-platform – één enkele basiscode die kan worden uitgevoerd op alle populaire besturingssystemen, waaronder Windows, Linux, macOS, iOS en Android – en bovendien geoptimaliseerd voor zowel CPU- als GPU-processoren.

Ga voor meer informatie over NeoML naar: https://github.com/neoml-lib/neoml

Ga voor meer informatie over de Digital Intelligence-oplossingen van ABBYY naar: www.abbyy.com

(*) Volgens interne testen

###

Over ABBYY
ABBYY stelt organisaties in staat om zich een compleet beeld te vormen van hun bedrijfsprocessen en de content die daar de basis van vormt met behulp van zijn Digital Intelligence-platform. Door ABBYY ontwikkelde technologieën worden gebruikt door meer dan 5.000 organisaties, waarvan heel wat Fortune 500-bedrijven. Het bedrijf wordt leidinggevend gezien in Intelligent Document Processing (IDP) en Process Discovery & Mining, die een significante impact hebben op zaken die van cruciaal belang zijn: klantenervaringen, efficiëntie, rendabiliteit en concurrentievoordeel. ABBYY is wereldwijd actief, met kantoren in dertien landen. Ga voor meer informatie naar www.abbyy.com/company.
Laatste van ABBYY Europe  
Nieuwe machine learning-library van ABBYY tien keer sneller en compatibel met Python

ABBYY lanceert no-code platform Vantage 2 en AI Marketplace om digitale transformatie opnieuw vorm te geven

ABBYY versterkt leiderschapsrol in digitale transformatie met overname TimelinePI
Geplaatst:
Verstreken tijd: 40 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
ABBYY Europe contact  

Logo ABBYY Europe

  +49 89 69 33 33 0
  sales_eu@abby.com
  www.abbyy.com
ABBYY Europe sociaal  


ABBYY Europe tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl