Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (33 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

CyberArk maakt Identity Security-aanbod beschikbaar via AWS Marketplace

CyberArk en Amazon Web Services helpen klanten snel cyber-risico's te verminderen van endpoint tot de cloud, inclusief thuiswerkers

CyberArk gaat ook zijn Identity Security-oplossingen aanbieden via de Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Gebruikers kunnen er terecht voor CyberArk Cloud Entitlements Manager, CyberArk Endpoint Privilege Manager en CyberArk Workforce Identity. Hiermee komt de least privilege bescherming die zich uitstrekt van het eindpunt tot de cloud beschikbaar op AWS Marketplace.

Het migreren van workloads naar de cloud is een prioriteit voor veel organisaties. Deze trend, in combinatie met de noodzaak om op afstand werkende collega’s te beschermen, heeft nieuwe uitdagingen gecreëerd. Met name voor de bescherming tegen het groeiend aantal identiteitsgerichte aanvallen. AWS-klanten kunnen nu gemakkelijk toegang krijgen tot CyberArk's Identity Security SaaS-gebaseerde aanbod, dat flexibel en gemakkelijk is in te zetten, terwijl risico’s worden verminderd.

CyberArk's Identity Security-aanbod stelt AWS-klanten in staat om overvloedige privileges en rechten te verwijderen op endpoints, servers en in hun gehele cloud-omgevingen. Het verwijderen van onnodige privileges helpt organisaties het pad van een aanval te verstoren door laterale bewegingen te beperken en privilege-escalatie te stoppen.

Hierbij is CyberArk Cloud Entitlements Manager de eerste privilege-gebaseerde, kunstmatige intelligentie-aangestuurde dienst die is ontworpen om de beveiliging van cloud-omgevingen te versterken door het identificeren en verwijderen van overmatige cloud-permissies en het beperken van de risico's die zijn gerelateerd aan zogeheten permission sprawl of misbruik van toegangsrechten. Bovendien biedt Cloud Entitlements Manager mogelijkheden waarmee klanten IAM-machtigingen (Identity Access Management) voor hun gehele AWS Organizations-service kunnen invoeren en analyseren. Klanten kunnen nu eenvoudig accounts en organisatorische eenheden binnen hun AWS Organizations verbinden om onnodige IAM-machtigingen in specifieke AWS-accounts te identificeren en te verhelpen.

CyberArk Endpoint Privilege Manager is een cruciaal onderdeel voor het beveiligen van endpoints, met name in moderne modellen voor werken op afstand. Het verwijdert barrières voor het afdwingen van least privilege en stelt organisaties in staat om aanvallen op het endpoint te blokkeren en het risico te verkleinen dat informatie wordt gestolen of versleuteld in ruil voor losgeld.

CyberArk Workforce Identity helpt bij het beveiligen van extern personeel door de toegang van gebruikers tot cloud- en on-premise applicaties, endpoints, VPN's en andere kritieke resources proactief te beschermen. Workforce Identity beschikt over Single Sign-On, adaptieve multifactor authenticatie en Lifecycle Management.

"Het omarmen van cloud, werken op afstand en andere digitale transformatie-initiatieven mag niet ten koste gaan van de beveiliging", zegt Clarence Hinton, chief strategy officer bij CyberArk. "Er zijn hier duidelijke use cases die organisaties moeten aanpakken, en ze hebben de tools nodig die hen in staat stellen de bedrijfsdoelstellingen veilig te behalen. AWS-klanten kunnen met de CyberArk Identity Security-oplossingen vol vertrouwen aan de slag blijven, door onnodige rechten te verminderen en bedreigingen tegen te houden voordat ze een negatieve impact hebben op het bedrijf."

CyberArk-oplossingen die al eerder op AWS Marketplace beschikbaar, zijn onder meer CyberArk Privileged Access Manager, CyberArk Privilege Cloud, CyberArk Conjur Open Source en CyberArk Privileged Access Manager for GovCloud (US).Over CyberArk
CyberArk is de specialist in Identity Security. Het bedrijf richt zich op privileged access management en biedt de meest uitgebreide beveiligingsoplossing voor elke identiteit, menselijk of machine, binnen bedrijfsapplicaties, lokale medewerkers of collega’s op afstand, hybride cloud workloads en in DevOps lifecycles. Voor meer informatie, kijk op https://www.cyberark.com, lees de CyberArk blogs of volg ons op Twitter via @CyberArk, LinkedIn of Facebook.
Laatste van CyberArk  
CyberArk Labs: Gezichtsherkenning in Windows Hello te omzeilen

CyberArk maakt Identity Security-aanbod beschikbaar via AWS Marketplace

CyberArk verbetert Identity Security platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 33 dagen
CyberArk contact  

Logo CyberArk

  +31 20 767 1925
  www.cyberark.com
CyberArk sociaal  


CyberArk tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl