www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (41 dagen geleden)
Bedrijf:

OPEN.suite helpt Omgevingsdienst Haaglanden op weg

Amersfoort, 18 juni 2021 - Omgevingsdienst Haaglanden (ODH) heeft samen met OPEN.satisfaction in een periode van zes maanden de eerste fase van een compleet nieuw document- en recordsmanagement systeem geïmplementeerd om hun informatie uit het primaire VTH proces duurzaam toegankelijk te bewaren.

OPEN.suite

ODH heeft in het verleden met SharePoint gewerkt en moest worden vervangen door een toekomst vaste oplossing. Na een evaluatie heeft ODH gekozen voor de OPEN.suite van OPEN.satisfaction. Een kant- en klaar DMS/RMA oplossing gebaseerd op Alfresco. Met de inzet van de OPEN.suite heeft ODH een compleet standaard DMS/RMA in huis waarmee alle informatiekanalen zoals post, email en digitale aanvragen (OLO) digitaal worden opgeslagen. Daarmee voldoet ODH aan de archiefwet en is men geheel voorbereid om de komst van het Digitaal Stelsel Omgevingwet (DSO). Tijdens de eerste fase is het systeem voor vergunning, toezicht en handhaving (VTH) gekoppeld aan de OPEN.suite . Er zijn miljoenen documenten uit de vorige omgeving gemigreerd naar de OPEN.suite. Het oude systeem wordt op termijn uitgefaseerd.

“ODH was op zoek naar een standaard pakket zonder maatwerk voor het verder moderniseren van haar informatie huishouding. Doordat we bij de standaard functionaliteit van de OPEN.suite zijn gebleven konden we snel schakelen en dat heeft mede bijgedragen aan het succes van de implementatie.”, aldus Silvion Moesan, Chief Product Officer van de Open.nl Software Group, waar OPEN.satisfaction een onderdeel van is.

Erwin Meijer, teamleider Informatievoorziening: “Met OPEN.satisfaction hebben we een wendbare partij in huis gehaald die echt verstand heeft van document management en archivering. Daarbij hebben ze een standaard product wat ons hielp om snel keuzes te maken ten aanzien van de inrichting. In minder dan een half jaar voldoen we aan de archiefwet en passen we TMLO toe. ODH legt met de OPEN.suite een mooie basis voor de toekomst in het kader van grip op informatie”.

Na de zomer start fase 2 en dan gaan ook de secundaire processen als beleid, werkinstructies en facilitair over naar de OPEN.suite.

------- EINDE PERSBERICHT -------

Over OPEN.satisfaction
OPEN.satisfaction maakt informatie duurzaam toegankelijk, nu en in de toekomst. Met onze softwareproducten zorgen wij in samenwerking met Microsoft, Alfresco en Kofax voor integratie van alle mogelijke business- en samenwerkapplicaties in uw organisatie. Met als resultaat orde en grip op informatie. Zo waarborgen we terugvindbaarheid, governance en security voor lokale en regionale overheden. OPEN.satisfaction is onderdeel van Open.nl Software Group. Neem voor meer informatie contact op met Diederick Splinter op . +31(0)85 1304254 of stuur een mail naar info@opensatisfaction.nl

Over Omgevingsdienst Haaglanden
Omgevingsdienst Haaglanden is een regionale dienst die hoofdzakelijk VTH-taken (Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving) uitvoert voor de provincie Zuid-Holland en de negen gemeenten in de regio Haaglanden. Ons doel is om in samenwerking met andere partijen een steentje bij te dragen aan een schoner milieu en een veilige leefomgeving voor 1,1 miljoen inwoners. Denk hierbij aan onderwerpen als energie, duurzaamheid, luchtkwaliteit, bodemkwaliteit en geluidsoverlast, maar ook aan het gebruik en vervoer van gevaarlijke stoffen. Omgevingsdienst Haaglanden controleert namens de gemeenten en de provincie of bedrijven in Haaglanden zich aan de milieuregels houden. Namens de provincie voeren wij de vergunningverlening uit in het kader van de Wet natuurbescherming. Alle deelnemende gemeenten en de provincie hebben zitting in het Algemeen Bestuur. De organisatie staat onder leiding van een directeur die tevens secretaris is van het Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur. Zie voor meer informatie www.omgevingsdiensthaaglanden.nl.
Laatste van Open.nl Software Group  
OPEN.suite helpt Omgevingsdienst Haaglanden op weg

Open.nl Software Group stelt een nieuwe CEO aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 41 dagen
Open.nl Softwa.. contact  

Logo Open.nl Software Group

  +31 (0)85 4016540
  info@open.nl
  open.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers