www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (34 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

ProRail kiest opnieuw voor Conclusion in IT

Utrecht –Spoorwegbeheerder ProRail heeft wederom Conclusion geselecteerd voor het verzorgen van de werkplek- en generieke IT-infrastructuurdiensten. Dit omvat het transformeren, beheren en leveren van diensten op het vlak van Modern Workspace, Azure Cloud, back-end, servicedesk & on-site support en technisch applicatiebeheer aan ongeveer 6.000 ProRail eindgebruikers. De twee partijen gaan een samenwerking van maximaal vijftien jaar aan.

Vernieuwing van een reeds succesvolle samenwerking
ProRail en Conclusion kijken samen terug op een succesvol partnership in het afgelopen achtjarige contract. Conclusion was gedurende deze tijd ook al verantwoordelijk voor het leveren en beheren van de werkplekken, cloud, back-end, servicedesk en het technisch applicatiebeheer. Omdat de eerdergenoemde diensten voor ProRail een steeds belangrijkere rol spelen in het realiseren van de strategie van de spoorwegbeheerder, wordt het partnership volledig vernieuwd. Beide partijen werken samen op basis van een moderne contractvorm (conscious contracting) waarbij een nieuwe visie op het partnership en heldere doelen voor de samenwerking centraal staan.

De ICT-dienstverlening richt zich enerzijds op het maximaal ondersteunen van de eindgebruikers van ProRail bij hun werkzaamheden. Dit wordt gerealiseerd door de inzet van werkplekdiensten op basis van persona’s, met bijbehorende ondersteuning en self service-diensten en het doorlopend meten van de eindgebruikerstevredenheid en -experience. Anderzijds kent de dienstverlening de noodzakelijke robuustheid om de dienstverlening aan te laten sluiten op het maatschappijkritische karakter van de dienstverlening van ProRail.

De driehoek: ProRail, Conclusion & Microsoft
De inzet van cloudtechnologie staat de komende jaren centraal. Het IT-landschap en de applicaties zullen stapsgewijs transformeren. Daarnaast worden nieuwe initiatieven, zoals datagedreven werken, steeds relevanter. ProRail en Conclusion zullen vanuit een intensieve samenwerking met Microsoft de meest innovatieve technologie en mogelijkheden tot hun beschikking hebben. Middels de inzet van onder andere Office 365, Microsoft Azure en PowerBI worden de eindgebruikers maximaal gefaciliteerd bij hun werkzaamheden.

Arjen Boersma, Directeur ICT bij ProRail: “Ik ben blij dat we met de uitkomst van deze aanbesteding onze samenwerking met Conclusion kunnen voortzetten en ons partnership verder kunnen bestendigen en verbeteren. Werkplekbeheer is enorm belangrijk bij ProRail in de continuïteit van de dienstverlening en de klanttevredenheid. Afgelopen coronajaar heeft ook weer duidelijk gemaakt hoe dynamisch dit domein is. Vanuit concepten als hybride werken en modern workspace is het nog belangrijker geworden, evenals de bijbehorende security en professionele ondersteuning naar de eindgebruikers. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met Conclusion onze hoge standaard in deze dienstverlening naar het volgende niveau kunnen brengen!”

Engbert Verkoren, CEO Conclusion: “Dankbaar voor het vertrouwen en met gepaste trots en grote blijdschap gaan wij met ProRail de volgende fase in. Na tien jaar succesvol te hebben samengewerkt, vernieuwen wij ons partnership, de technologie en de dienstverlening voor een periode van maximaal vijftien jaar. Deze gunning is voor ons een bevestiging van onze strategie in de Nederlandse markt: het nemen van vergaande verantwoordelijkheid voor de IT-keten van maatschappijkritische organisaties. Het is goed om te zien dat de kwaliteit van onze dienstverlening opnieuw leidt tot een langetermijnpartnership.”
Laatste van Conclusion  
Conclusion gooit voor zesde jaar op rij hoge ogen bij Giarte IT Xperience Monitor 2021

Conclusion voegt D&A Medical Group toe aan haar ecosysteem

ProRail kiest opnieuw voor Conclusion in IT
Geplaatst:
Verstreken tijd: 34 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Conclusion contact  

Logo Conclusion

  030 219 38 00
  info@conclusion.nl
  www.conclusion.nl
Conclusion sociaal  


Conclusion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers