www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (37 dagen geleden)
Bedrijf:

Bekende Nederlandse rapper scoort sponsorship met Veneta.com

Online raamdecoratiespecialist helpt The Dean aan nieuwe track

Persbericht – Een samenwerking tussen een online raamdecoratiespecialist en een populaire Nederlandse rapper: je zou het niet snel verwachten. Toch hebben Veneta.com en rapper The Dean zich eraan gewaagd. Club Veneta, die wordt geopend met het nummer ‘Wat Is Jouw Naam?’, laat zien hoe Nederlandse rap prima samengaat met raamdecoratie.

Nieuwe tactiek
Geen klassieke commercial, maar een videoclip met een rapper. Het klinkt als een gewaagde keuze voor Veneta.com. Maar dit is precies waar Harry Straten, marketing manager van Veneta.com, en zijn team naar op zoek waren: ‘We zijn een snelgroeiend bedrijf en werken met passie aan onze producten. Daarnaast willen we ook opvallen en houden we ervan om een beetje gek te zijn. Toen is het idee ontstaan om The Dean te helpen met zijn rap-carrière. Hij heeft in korte tijd al een aantal goede tracks uitgebracht en we wilden graag aan zijn succes bijdragen.’ Zo ontstond er een sponsorship deal met de rapper, met als doel zijn rap-carrière een flinke boost te geven.

Perfecte match
De rapper en Veneta.com kunnen elkaar op het gebied van eigenzinnigheid en lef wel vinden. The Dean, artiestennaam van Daan Boom (bekend van Streetlab), heeft in korte tijd een grote hype gecreëerd. Zijn weg naar de top als bekende rapper heeft hij vastgelegd in een documentaireserie die te zien is via Youtube sinds 13 mei. In de serie zien we hoe The Dean iedere aflevering in samenwerking met gevestigde namen uit de muziekwereld hiphopnummers uitbrengt. Zo werkte hij in korte tijd samen met René Froger en rapper Donnie.

Hoewel de rapper nog kort geleden is gestart met zijn rap-carrière, tekende hij onlangs zelfs een platencontract bij Sony Music. Inmiddels heeft hij al vele ‘Deano’s’ achter zich staan: hij kreeg in korte tijd 10,9k volgers op Instagram, 45,2k abonnees op Youtube en er luisteren inmiddels iedere maand 45,009 mensen naar zijn nummers. Het eerste nummer dat hij uitbracht in samenwerking met René Froger, ‘Hits Geen Flop’, werd al 182,293 keer bekeken op Youtube en heeft 89,991 streams op Spotify. Deano’s kunnen al terecht voor unieke merchandise en bookings doen via AT bookings (o.a. bekend van Snelle).

Club Veneta
En nu is daar het nummer dat speciaal voor Veneta.com werd geproduceerd: ‘Wat Is Jouw Naam?’ In de vijfde aflevering zien we hoe The Dean -na een niet zo’n geslaagde commercial- Veneta in de spotlight zet met een videoclip. Het resultaat mag er zijn: we zien The Dean optreden met de vrouwelijke hip-hopartieste Zulema in Club Veneta, inclusief stijlvolle gordijnen. Daarnaast horen we in de zin ‘Ik vroeg naar je naam, maar die kon ik niet verstaan’ dat The Dean zacht ‘Veneta’ fluistert. Missie geslaagd dus. Benieuwd naar de videoclip? Die is sinds 11 juni te zien op Youtube!
Laatste van Veneta.com  
Bekende Nederlandse rapper scoort sponsorship met Veneta.com
Geplaatst:
Verstreken tijd: 37 dagen
Veneta.com contact  

Logo Veneta.com

Veneta.com sociaal  


Veneta.com tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com