www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (45 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Schneider Electric brengt nieuw onderzoek en IT-innovaties voor duurzame digitalisering

  • Het nieuwe Digital Economy and Climate Impact-onderzoeksrapport adviseert efficiëntieverbeteringen aan de IT- en energiekant, op component- en systeemniveau, voor vermindering van de emissies van digitale apparaten
  • Nieuwe innovaties gelanceerd voor duurzame en veerkrachtige datacenters en edge-IT, waaronder updates voor EcoStruxure IT-beheersoftware en Galaxy VL 3-fase UPS
Schneider Electric, leider op het gebied van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, bracht vandaag een onderzoeksrapport uit dat inzichten biedt in hoe gedigitaliseerde en slimme toepassingen in de toekomst van elektriciteit worden voorzien. Het Digital Economy and Climate Impact-rapport voorspelt dat de vraag naar elektriciteit in de IT-sector tegen 2030 met bijna 50% toeneemt. Maar als het elektriciteitssysteem tegelijkertijd koolstofarmer wordt, zou de uitstoot met niet meer dan 26% toenemen. Om deze stijging van de uitstoot te helpen verminderen, raadt het Schneider Electric Sustainability Research Institute aan om te streven naar efficiëntieverbeteringen aan de IT- en energiekant, zowel op component- als systeemniveau. Het onderzoeksrapport benadrukt dat de opkomst van edge computing specifieke aandacht vereist, aangezien deze systemen naar verwachting minder efficiënt zijn dan hyperscale datacenters.

“Toen de wereld op slot ging, werd er meer op afstand ingelogd en nam het internetverkeer toe", zegt Pankaj Sharma, EVP, Secure Power, Schneider Electric. “Het is niet juist om aan te nemen dat digitale activiteit onvermijdelijk zal leiden tot een problematische toename van de CO2-uitstoot. De analyse van het Schneider Electric Sustainability Institute weerlegt de scenario’s die voorspellen dat IT-gerelateerd elektriciteitsverbruik elke vijf jaar zal verdubbelen. Dat gezegd hebbende, moeten we als industrie waakzaam blijven op de weg naar meer duurzaamheid en tegelijkertijd zorgen voor veerkracht, aangezien de digitalisering niet meer weg te denken is in ons dagelijks leven.”

Het onderzoek werd gepubliceerd tijdens het virtuele media-event van Schneider Electric waar ook updates voor de EcoStruxure™ IT-beheersoftware en de Galaxy™ VL 3-fase UPS noodstroomvoorziening werden aangekondigd. Met de introducties wil Schneider Electric de industrie vooruithelpen bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en tegelijkertijd de betrouwbaarheid en veerkracht van de IT- en datacenterinfrastructuur vergroten.

EcoStruxure IT-software-updates verminderen complexiteit van hybride IT-beheer
In het rapport werden ook de toenemende eisen aan digitale consumptie onderzocht. Deze creëren een complexere hybride omgeving van enterprise-, cloud- en edge-datacenters. Om tegemoet te komen aan de unieke uitdagingen van hybride IT-beheer, heeft Schneider Electric een aantal updates uitgebracht van de EcoStruxure IT-software die efficiëntie en veerkracht vergroten:
  • Verbeterde mogelijkheden voor beheer op afstand: nieuwe functies stellen gebruikers in staat om op afstand configuraties op een of meer apparaten/locaties te wijzigen vanaf één gecentraliseerd platform met EcoStruxure IT Expert. Deze update stelt de gebruiker in staat om defecte apparaten of configuraties te identificeren en deze in slechts een aantal klikken op te lossen. Hierdoor blijft de hybride IT-omgeving veilig.
  • Verbeterde omgevingsbewaking: omgevingsbewakingssystemen zorgen ervoor dat gebruikers altijd en overal zicht hebben op datacenter- en IT-omgevingen. Met deze update kunnen gebruikers snel en efficiënt massaconfiguraties op afstand pushen voor beveiligingscamera’s, waarmee de beveiliging van de kritieke infrastructuur wordt verhoogd.
  • Verbeterde modellering en capaciteitsplanning op afstand: met de nieuwe mogelijkheden van EcoStruxure IT Advisor kunnen gebruikers op afstand een onbeperkt aantal racks vergelijken en gemakkelijk de beschikbare capaciteit in kaart brengen en assets inzetten.
Nieuwe lithium-ion batterijoplossing bespaart ruimte, laadt sneller op, is eenvoudiger te installeren en verbetert veiligheid
De onlangs uitgebrachte modulaire en schaalbare driefase UPS Galaxy VL (de meest compacte in zijn klasse met efficiëntieniveaus tot 99% (1) is nu voorzien van nieuwe Galaxy Lithium-ion-batterijen. Dit is een duurzame, high-density en innovatieve energieopslagoplossing voor datacenters, industriële processen en kritieke infrastructuur. Deze batterijen zijn compatibel met de volledige Galaxy V-serie.

Deze Green PremiumTM-oplossing, vermindert de voetafdruk en het gewicht van de batterij tot 70%(2), waardoor de ruimte effectiever wordt gebruikt. De nieuwe batterijkasten maken twee tot drie keer sneller opladen mogelijk dan VRLA-oplossingen, evenals een snellere installatie en verbeterde systeembeschikbaarheid.

Lithium-ion-batterijen verlagen de totale eigendomskosten door verdubbelde levensduur, lagere installatie- en onderhoudskosten en mindere koelbehoefte, aangezien ze bij hogere temperaturen kunnen werken dan VRLA. Het meegeleverde realtime batterijbeheersysteem verbetert de zichtbaarheid, voorspelbaarheid en beheerbaarheid van het batterijsysteem. Het modulaire, aanraakveilige ontwerp vereenvoudigt het onderhoud en verhoogt de veiligheid van de operator.

“Schneider Electric richt zich al 15 jaar op duurzaamheid en is onlangs uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf ter wereld. Onze mentaliteit is dat toekomstgerichte innovatie een betere efficiëntie oplevert in het connectiviteitslandschap”, vervolgt Sharma. "Door slimme keuzes te maken, kan onze industrie de hoeveelheid elektriciteit en emissies verminderen die het gevolg zijn van de toenemende vraag naar digitale technologieën."

1 Galaxy VL is tot 99% efficiënt in ECOnversionTM-modus
2 In vergelijking met traditionele loodzuuraccu's (VRLA)

Over EcoStruxure
EcoStruxure™ is onze open, interoperabele, IoT systeemarchitectuur en platform. EcoStruxure levert meer waarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor onze klanten. EcoStruxure maakt gebruik van vorderingen op het gebied van IoT, mobiliteit, detectie, cloud, analyse en cyberbeveiliging om innovatie op elk niveau te leveren. Dit omvat Connected Products, Edge Control en Apps, Analytics & Services die worden ondersteund door Customer Lifecycle Software. EcoStruxure ™ is geïmplementeerd op bijna 500.000 locaties met de ondersteuning van meer dan 20.000 ontwikkelaars, 650.000 serviceproviders en partners, 3.000 nutsbedrijven en verbindt meer dan 2 miljoen activa onder beheer.

Over Schneider Electric
Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On.

Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.
Laatste van Schneider Electric  
Dit is waarom elektriciteitsbedrijven groener moeten worden

Schneider Electric lanceert communicatieservice om transparantie in ESG-prestaties te realiseren

Hans Smid nieuwe voorzitter van belangenorganisatie European Building Automation and Controls Association (eu.bac)
Geplaatst:
Verstreken tijd: 45 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Schneider Elec.. contact  

Logo Schneider Electric

  +31(0)23 5 124 124
  www.schneider-electric.nl
Schneider Elec.. sociaal  


Schneider Elec.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl