www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (45 dagen geleden)
Bedrijf:

Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

LEUSDEN / AMERSFOORT - Cybersecurityspecialist Tesorion neemt haar branchegenoot Kahuna over. Door deze overname ontstaat de grootste zelfstandige full service cybersecurityspeler in Nederland, die haar grootzakelijke, mid-market en overheidsklanten een volledig portfolio en nog betere dienstverlening kan bieden. De overname past in de strategische groeiambitie van Tesorion om dé Managed Security Service Partner voor de mid-market te zijn. Uiteraard met focus om haar klanten met passende dienstverlening te helpen het hoofd te bieden aan alle mogelijke cybersecurity-uitdagingen. De klanten van Tesorion en Kahuna kunnen optimaal profiteren van deze overname, doordat de dienstverlening van beide partijen op specifieke onderdelen naadloos op elkaar aansluit.

Martijn Hakstege, CEO Tesorion: “Dit is echt een geweldige stap voor Tesorion. De filosofie van Kahuna: het geloof dat een succesvolle cybersecuritystrategie moet bestaan uit het zijn van een one-stop-shop voor je klant, sluit perfect aan bij die van Tesorion. Door deze overname kunnen onze klanten profiteren van een aantal synergievoordelen. Juist omdat de markt op zoek blijft naar relevante totaalaanbieders die een volledig en gemanaged securityportfolio kunnen bieden, zien wij door deze overname een win-winsituatie voor onze klanten.”

Daniel van Slochteren, CEO Kahuna: “Samen sta je sterker, precies daarom vonden wij in Tesorion de juiste partij om mee verder te gaan. Vol passie zijn wij op internationaal niveau gaan groeien. Nu is het tijd voor de volgende stap. Het portfolio van Tesorion en Kahuna vult elkaar op specifieke onderdelen perfect aan. Kortom een groeizame combinatie waarmee wij ook onze klanten van dienst kunnen zijn.”

Na deze overname gaat Kahuna over in Tesorion. Tesorion blijft, ook na de overname, een 100% Nederlands bedrijf met meer dan 180 cybersecurity-experts.Over Kahuna
Kahuna is een Nederlandse cybersecurityspeler gespecialiseerd in Managed Security Services voor de mid-market met ruim 20 jaar ervaring. Opgericht in 1998 was Kahuna in de eerste jaren van haar bestaan een reseller van cybersecurityproducten, zoals firewalls en netwerkbeveiliging. In 2007 is zij begonnen met het opbouwen van een eigen Security Operations Center (SOC). Daarmee was zij toendertijd één van de eersten in Nederland. Haar portfolio is opgebouwd uit verschillende technische oplossingen, aangevuld met managed dienstverlening. Kahuna richt zich voornamelijk op de verkoop, implementatie en het beheer van Vendor Based Security Solutions van een selecte groep gerenommeerde vendoren (waaronder Akamai, Palo Alto Networks & Thales).

Over Tesorion
Tesorion is de grootste, 100% Nederlandse, zelfstandige cybersecuritydienstverlener. Wij helpen overheidsinstanties en bedrijven bij het bestrijden van de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit en het minimaliseren van bedrijfsrisico’s. Onze doelstelling is om de risico’s voor onze klanten te verminderen, waarbij wij ons richten op Managed Cybersecurity Dienstverlening.

Tesorion is de one-stop-shop als het gaat om cybersecurity-oplossingen. Denk daarbij aan Managed Firewalls, een eigen Security Operations Center (SOC), CERT-dienstverlening, Digital Risk Protection en Threat Intelligence. Wij maken daarbij gebruik van zowel eigen oplossingen, als oplossingen van strategische partners (waaronder Fortinet en Trend Micro). Dankzij het meerderheidbelang in Compumatica is daar recentelijk een sterk encryptieportfolio aan toegevoegd. Daarnaast biedt Tesorion 24/7 specialistische ondersteuning, mocht een organisatie getroffen zijn door een cybersecurity-incident.

Dagelijks worden meer dan vier miljoen apparaten beschermd bij onze klanten in de gezondheidszorg, onderwijs, overheid, bouw, installatie en infrastructuur, energie, transport en logistiek, retail, financiële, maatschappelijke en zakelijke dienstverlening, ict, media en communicatie en industrie. Tesorion vermindert de risico’s en zorgt dat organisaties zich kunnen focussen op de kerntaken en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

Binnen het Microsoft Active Protections-programma (MAPP) is Tesorion de enige partner uit continentaal Europa die de status van Threat Indicator Top Contributor heeft bereikt. Daarnaast is Tesorion associate partner van het NoMoreRansom project van Europol.

Noot voor redactie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ernst Veen, Marketing Manager Tesorion op 06 1262 1478. Voor meer informatie zie www.tesorion.com en www.kahuna.eu.
Daniel van Slochteren, CEO Kahuna


Martijn Hakstege, CEO Tesorion
Laatste van Tesorion  
Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

Tesorion en Compumatica bundelen de krachten

Oude malware-varianten WannaCry en Mirai-botnet blijven bedreiging
Geplaatst:
Verstreken tijd: 45 dagen
Tesorion contact  

Logo Tesorion

  +31 88 27 47 800
  www.tesorion.nl
Tesorion sociaal  


Tesorion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl