www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:

TIE Kinetix vereenvoudigt overstap naar e-facturatie voor het MKB met behulp van Artificial Intelligence (AI)

De verbeteringen bieden een oplossing voor de uitdagingen bij het aansluiten van leveranciers (onboarding) in de Europese markt

Breukelen, Nederland – 17 juni 2021 om 8:00 uur CEST - TIE Kinetix (Euronext: TIE), de leider in 100% digitalisering van de supply chain, kondigt vandaag aan dat de recent vernieuwde onboarding diensten, die gebruikt worden door FLOW Partner Automation klanten om handelspartners aan te sluiten, vanaf nu worden aangestuurd door artificial intelligence (AI). Aansluiten op het platform is nu nog sneller en vereist minimale inspanning. Hiermee wordt de massale overstap naar e-facturatie in de particuliere sector vereenvoudigt en tevens de transitie van de Europese Commissie naar een “groene en digitale economie” ondersteund. De geavanceerde mogelijkheden op het gebied van onboarding stellen TIE Kinetix in staat om groei te realiseren via hub-accounts.

"Hoewel overheidsinstanties e-facturen moeten kunnen ontvangen en verwerken, zijn hun leveranciers niet wettelijk verplicht om e-facturen te versturen", zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. "Dit alleen al maakt leveranciers minder bereid om mee te werken, maar er zijn ook procedurele en communicatieve inefficiënties die bijdragen aan het uitblijven van adoptie. Onze intelligente onboarding diensten zijn erop gericht om de complexiteit bij implementatie weg te nemen. Het gaat zelfs zo ver dat we alle communicatie met de leveranciers over de voordelen van e-facturatie automatiseren."

In maart 2021 publiceerde de Connecting Europe Facility (CEF) van de Europese Commissie een artikel over het aansluiten van leveranciers op e-facturatie: “SMEs and Private Sector onboarding – electronic invoices”. Dit artikel geeft inzicht in de uitdagingen van onboarding die het MKB op dit moment ervan weerhouden om e-facturatie te omarmen, ondanks alle enorme voordelen voor individuele organisatie en de volledige Europese economie. In lijn met wat CEF definieert als succesvolle onboarding strategieën, zijn de onboarding diensten van TIE Kinetix eenvoudig in te zetten, toegankelijk en configureerbaar.

De optionele dienstverlening maakt het proces en werk eenvoudig. AI elimineert veel van het handmatige werk en fouten, waardoor leveranciers met alle mogelijke technische achtergronden (geen technische kennis tot technische specialisten) snel en zelfstandig aan de slag kunnen. Het gehele proces vindt online plaats en nagenoeg geen behoefte aan extra ondersteuning.

Succesvolle onboarding is een zware inspanning die een praktische aanpak en actieve opvolging met leveranciers vereist. Door deze inspanning van de klant over te nemen, is TIE Kinetix in staat om 100% supply chain digitalisering te faciliteren voor organisaties van elke omvang in zowel de publieke als private sector. Tegelijkertijd kan TIE Kinetix het succes van het groeiplan op basis van hub-and-spokes model vergroten en bijdragen aan een groene, digitale en veerkrachtige Europese economie.

Lees hier meer over de onboarding diensten van TIE Kinetix of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Neem contact op voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen

T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com

Over TIE Kinetix
Bij TIE Kinetix leveren wij Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen aan bedrijven, (semi-) overheidsinstanties en hun zakenpartners om supply chain processen te vereenvoudigen door volledig elektronische uitwisseling van zakelijke documenten. FLOW Partner Automation, ons software platform, stelt de gebruikers in staat om slimmer samen te werken met hun zakenpartners en de communicatie te stroomlijnen door naadloze integratie met elk bestaand (IT-) systeem. Sinds 1987 ondersteunen wij alle EDI- en e-facturatiestandaarden en de communicatiemethoden die hier wereldwijd voor worden gebruikt. Ons internationale team deelt hun expertise en ervaring met onze ruim 2.500 klanten en vereenvoudigen de jaarlijkse uitwisseling van meer dan 1 miljard documenten via FLOW. En zetten zich daarmee in om jaarlijks meer dan 100.000 bomen te besparen.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: TIE) en heeft kantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Australië en de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar www.TIEKinetix.com/nl en volg ons op Linkedin, Twitter, Facebook, Xing en YouTube.

https://news.cision.com/nl/tie-kinetix/r/tie-kinetix-vereenvoudigt-overstap-naar-e-facturatie-voor-het-mkb-met-behulp-van-artificial-intellig,c3368956
Laatste van TIE Kinetix N.V.  
TIE Kinetix presenteert de Summer Release 2021 van het FLOW Platform

TIE Kinetix sluit overeenkomst met Olympia, leverancier van de Gemeente Amsterdam

TIE Kinetix vereenvoudigt overstap naar e-facturatie voor het MKB met behulp van Artificial Intelligence (AI)
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
TIE Kinetix N... contact  

Logo TIE Kinetix N.V.

  +31-88-369-8000
  info@TIEKinetix.com
  tiekinetix.com/nl
TIE Kinetix N... sociaal  


TIE Kinetix N... tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com