www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu

SurveyMonkey gaat verder als Momentive

  • Niet alleen een nieuwe naam, maar een nieuw soort bedrijf dat krachtige zakelijke oplossingen biedt
  • Dienstenaanbod gebouwd op pijlers van snelheid en flexibiliteit, een nieuwe definitie van AI en een focus op diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie.
  • Krachtige oplossingen in vijf bedrijfskritische domeinen: marktinzichten, merkinzichten, werknemerservaring, klantervaring en productervaring.
Amsterdam, 16 juni 2021- SurveyMonkey (NASDAQ: SVMK) kondigt vandaag aan dat het bedrijf verder gaat onder de naam Momentive, een bedrijf dat flexibele ervaringen mogelijk maakt waarmee klanten hun toekomst kunnen vormgeven. Momentive stelt besluitvormers in staat sneller te handelen, dankzij de jarenlange ervaring van SurveyMonkey op het gebied van intuïtieve en flexibele softwareoplossingen. De ruim 8500 zakelijke klanten van het bedrijf krijgen toegang tot krachtige oplossingen in vijf bedrijfskritische domeinen: marktinzichten, merkinzichten, werknemerservaring, klantervaring en productervaring.

"Twintig jaar geleden veranderden we de markt radicaal met onze enquêtesoftware. We zijn trots op hoe we sindsdien ons aanbod, onze klanten en onze ambities hebben kunnen opschalen", zegt Zander Lurie, CEO van Momentive. "Als we iets hebben geleerd dit afgelopen jaar, dan is het wel dat luisteren een cruciale rol speelt in de besluitvorming van organisaties. Bedrijven hebben agile software nodig om de behoeften van hun stakeholders beter te begrijpen en snel beslissingen te nemen die hun ervaringen verbeteren. In al onze productcategorieën gebruikt Momentive toonaangevende technologie waarbij we mensen centraal stellen in de manier waarop we onze producten ontwerpen en onze klanten, gemeenschap en aandeelhouders ondersteunen."

Momentive heeft het nieuwe merk ontwikkeld met behulp van zijn eigen oplossingen en verzamelde inzichten onder werknemers, klanten en in de markt aan de hand van tien verschillende onderzoeken in zeven landen en ondervroeg in totaal ruim 22.000 respondenten. Op basis van dit onderzoek werden drie beginselen opgesteld die een duidelijke marktbehoefte identificeren en de oplossingen van het bedrijf definiëren:
  • Snelheid en flexibiliteit: Klanten met verschillende vaardigheden verkrijgen inzichten in slechts enkele uren of dagen, in plaats van in weken of maanden.
  • Een nieuwe definitie van AI: Momentive brengt technologie en mensen bijeen om authentiekere en wendbaardere AI te ontwikkelen. Geautomatiseerde inzichten, waaronder uitmuntende sentiment- en tekstanalyse, helpen klanten hun data te doorgronden om vol vertrouwen beslissingen nemen. Momentive wil de problematiek rondom AI wegnemen door oplossingen te bouwen met een diverse groep experts.
  • Geef iedereen een stem: De producten van Momentive zijn ontworpen om denkbeelden van anderen te begrijpen, nieuwe ideeën te omarmen, gelijkwaardigheid te bevorderen en iedereen gelijke kansen te geven - zowel in het zakenleven als onze maatschappij.
Het dienstenaanbod van Momentive bestaat uit GetFeedback, een oplossing voor het optimaliseren van de klantervaring; SurveyMonkey, de enquête-oplossing voor zakelijk beheer van feedback; en de hoogwaardige oplossingen voor merk- en marktinzichten die voorheen bekend stonden als SurveyMonkey Market Research Solutions. Momentive wordt gebruikt door 20 miljoen actieve gebruikers en 345.000 organisaties over de hele wereld.

SVMK Inc. gaat vanaf 15 juni verder onder de naam Momentive Global Inc. met het nieuwe tickersymbool MNTV. De volledig in eigendom zijnde dochteronderneming SurveyMonkey Inc. neemt vanaf 1 juli 2021 de naam Momentive Inc. aan.

Ga naar momentive.ai voor meer informatie.Over Momentive
Momentive (voorheen SurveyMonkey) is een leider in agile experience management en levert krachtige maatwerkoplossingen die het beste van mens en technologie samenbrengen en AI herdefiniëren. De producten van Momentive, waaronder GetFeedback, SurveyMonkey en zijn oplossingen voor merk- en marktinzichten helpen besluitvormers in 345.000 organisaties wereldwijd om buitengewone ervaringen vorm te geven. Meer dan 20 miljoen actieve gebruikers vertrouwen op Momentive voor markt- en merkinzichten en werknemers-, klant- en productervaringen. De visie van het bedrijf is om de lat voor menselijke ervaringen hoger te leggen door individuen beter hoorbaar te maken. Lees meer op momentive.ai.

Voor meer persinformatie:
Clarity
Tijs Manniën
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: surveymonkey.benelux@clarity.pr
Laatste van Momentive (voorheen SurveyMonkey)  
Momentive lanceert nieuwe SurveyMonkey Enterprise App voor Zoom-meetings

SurveyMonkey gaat verder als Momentive

SurveyMonkey's GetFeedback verbetert de klantbeleving met nieuwe functionaliteiten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 46 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Momentive (voo.. contact  

Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)

Momentive (voo.. sociaal  


Momentive (voo.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com