Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

ChargePoint lanceert geïntegreerd dienstenaanbod voor elektrische wagenparken

 • Combinatie van software, hardware en ondersteuning ondersteunt wagenparken van iedere omvang in hun transitie naar elektrificatie
 • Laadmogelijkheden op depots, onderweg en thuis zorgen ervoor dat alle voertuigen te allen tijde gereed zijn
Amsterdam, 16 juni 2021 - ChargePoint (NYSE:CHPT), een van de grootste laadnetwerken voor elektrische voertuigen (EV) ter wereld, lanceert vandaag de meest geïntegreerde EV-oplaadoplossing voor wagenparken van ieder type en iedere omvang. Het nieuwe dienstenaanbod van ChargePoint levert alles wat wagenparken nodig hebben om elektrisch rijden en laden te optimaliseren. Een combinatie van fleet management software en AC- en DC-snellaadoplossingen zorgt voor een balans tussen laadkosten en gebruiksgereedheid voor zowel lichte als zware voertuigen, of ze nu opladen op het depot, onderweg of thuis. Tot slot garanderen ontwerp- en bouwdiensten een soepele transitie naar elektrisch vervoer, terwijl voortdurende ondersteuning en onderhoud een maximale uptime voor essentiële laaddiensten garanderen.

ChargePoint Express Plus, een schaalbaar DC-snellaadplatform op basis van een op software-gedefinieerde DC-hardwarearchitectuur, minimaliseert de locatiekosten voor omvormingsapparatuur. Het modulaire design maakt het mogelijk om te voldoen aan strenge up-time eisen. De holistische aanpak van ChargePoint optimaliseert de laadkosten per voertuig en is ontworpen om zowel nu als in de toekomst te voldoen aan de behoeften van wagenparkbeheerders.

Voertuigen altijd opgeladen en klaar voor gebruik
De Fleet Depot-, Mobility- en Home software-oplossingen van ChargePoint zorgen ervoor dat voertuigen altijd opgeladen en klaar voor gebruik zijn, door middel van dynamische laadoptimalisering op depots, gemakkelijke toegang tot en betaalmogelijkheden voor publiek toegankelijke laadstations en uitgebreid laadbeheer voor thuisgebruik.
 • Depot-software beheert het energieverbruik om infrastructuur- en brandstofkosten te minimaliseren, terwijl deze er ook voor zorgt dat het laadsysteem altijd voor gebruik is met behulp van telematica, roostering en integraties met nutsvoorzieningen en voertuigen.
 • Mobiliteitsoftware voorkomt dat chauffeurs onderweg stil komen te staan door het hen makkelijk te maken om publieke laadstations te vinden en te betalen met uiteenlopende betaalmethodes, inclusief laadkaarten.
 • Thuissoftware maakt het mogelijk om de gehele workflow van inkoop, installatie en brandstofvergoeding te beheersen voor een auto van de zaak.
 • API’s en wereldwijde partnerships op het gebied van telematica, laadkaarten, fleet- en asset managementsystemen vullen het dienstenaanbod van ChargePoint aan en verzekeren een naadloze integratie met bestaande wagenparkactiviteiten.
Hoge betrouwbaarheid en onderhoudsgemakken
Het ChargePoint Express Plus (EXPP) DC-snellaadplatform bestaat uit modulaire componenten (EXPP Power Block, EXPP Power Module en EXPP Power Link) die eenvoudig geconfigureerd kunnen worden om aan de specifieke eisen van depots te voldoen die met wagenparken mee kunnen groeien naarmate de benodigde laadcapaciteit stijgt.
 • Ieder EXPP Power Block bevat tot vijf zelfstandige EXPP Power Modules, die flexibel kunnen worden ingezet om tot 200 kW aan energie te distribueren.
 • EXPP Power Link levert stroom aan elektrische voertuigen en ondersteunt tot twee flexibele kabels die geschikt zijn voor alle standaard connectortypes.
 • Door meerdere EXPP Power Modules te verbinden kun je de flexibiliteit en schaalbaarheid van powersharing optimaliseren.
 • Meerdere EXPP Power Blocks maken het mogelijk om voertuigen tegelijkertijd of juist kort na elkaar op te laden.
 • Kabelmanagement zorgt dat EPP Power Link Stations verschillende voertuigen kunnen ondersteunen terwijl de kabels veilig van de grond blijven. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen om de kabels te monteren aan de muur, op zuilen of op portaalinstallaties.
 • ChargePoint Express Plus biedt native ondersteuning voor het Open ChargePoint Protocol (OCPP).
Naast het Express Plus DC-snellaadplatform en de bestaande CPF50 50-ampère AC-laadoplossing voor wagenparken, biedt ChargePoint een 80-ampère AC-laadoplossing voor wagenparken in Noord-Amerika. Het Express Plus DC-snellaadstation is in de zomer van 2021 beschikbaar voor early access-klanten van ChargePoint. De 80-ampère AC-laadoplossing wordt voor hen in de herfst van 2021 beschikbaar.

Deskundige diensten en vakbekwame ondersteuning
ChargePoint maakt succesvolle elektrificatie van wagenparken mogelijk door vakkundige ontwerp- en bouwdiensten en toonaangevende ondersteuning, van locatie analyse en planning tot het verlenen van vergunningen en de bouw. Het ChargePoint Assure Pro onderhouds- en beheerpakket is ontworpen voor essentiële laadactiviteiten en omvat:
 • 24/7 technische ondersteuning in verschillende talen
 • Proactieve stationsmonitoring en rolgebaseerde waarschuwingen en notificaties
 • Respons binnen één uur, verzending op de dag van bestelling en verhelping van hulpvragen binnen 24 uur
 • Uitgebreide garantie op onderdelen, inclusief arbeid en beheer van reserveonderdelen.
“ChargePoint maakt een naadloze ervaring van de transitie naar elektrificatie, met een dienstenaanbod dat software-gedefinieerde hardware combineert met ondersteuning die voldoet aan de operationele behoeften van ieder type wagenpark,” aldus Bill Loewenthal, Senior Vice President Product bij ChargePoint. “De succesvolle elektrificatie van een wagenpark vereist geoptimaliseerde, aanpasbare en schaalbare oplossingen die van planning tot implementatie voldoen aan alle specifieke eisen. ChargePoint biedt daarvoor het meest complete dienstenaanbod op de markt.”

“GILLIG heeft ChargePoint gekozen als partner vanwege hun bewezen ervaring en hun voortrekkersrol waar het gaat om het ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen voor elektrische wagenparken”, zegt Ben Grunant, Executive Director Product Planning & Strategy bij GILLIG. “Zij hebben ons ondersteund in een soepele overstap naar elektrische bussen soepel voor onze klanten.”

“De software van ChargePoint biedt transparantie en controle, wat cruciaal is wanneer je elektrisch rijdt”, aldus John Rich, Chief Technology Officer van PACCAR. “PACCAR en ChargePoint werken samen om de cost of ownership voor wagenparken te beheersen. Het energiebeheer van ChargePoint optimaliseert de kosten van elektriciteit en infrastructuur, met als doel om de laadbehoeften van een wagenpark te ondersteunen.”

Klik hier voor meer informatie, een gratis assessment van uw wagenpark of om u aan te melden voor de ACT Expo.Over ChargePoint
Sinds de oprichting in 2007 zet ChargePoint zich in voor bedrijven en bestuurders om de overstap naar elektrisch rijden makkelijk te maken. Het bedrijf heeft een van de grootste EV-oplaadnetwerken opgezet en heeft het meest uitgebreide portfolio met oplaadoplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het cloudabonnementsplatform en de softwaregestuurde oplaadapparatuur van ChargePoint zijn ontworpen om ieder oplaadscenario mogelijk te maken: van thuis tot op de werkplek, bij parkeergelegenheden, horeca en retail en voor wagenparken van ieder formaat. Een ChargePoint-account biedt momenteel toegang tot honderdduizenden oplaadpunten in Noord-Amerika en Europa. Vandaag de dag hebben bestuurders samen meer dan 90 miljoen laadacties gelogd: dat betekent dat er gemiddeld iedere 2 seconden iemand van het netwerk gebruikmaakt. ChargePoint bouwt het laadnetwerk van de toekomst waarmee alle mensen en goederen vervoerd kunnen worden. Ga voor meer informatie naar de perskamer van ChargePoint, de webpagina voor ChargePoints beleggersrelaties, de website of neem contact op met het Europese kantoor of de afdeling beleggersrelaties.

Forward-Looking Statements
This press release contains forward-looking statements that involve risks, uncertainties, and assumptions including statements regarding the efficacy and breadth of our software and hardware fleet portfolio offering now and in the future, and statements around our fleet portfolio offerings performing as intended, including delivering an optimized fueling solution, complying with uptime requirements, ensuring a smooth transition to electrification, delivering maintenance and management packages to support our fleet customers to satisfy their operational needs, future fleet offerings and the expected timing of the availability to early access customers of the Express Plus DC fast charging platform and 80-amp AC charging solution. There are a significant number of factors that could cause actual results to differ materially from the statements made in this press release, including: developments and changes in the general market; the continuing impact of COVID-19, including in our business and those of our customers and suppliers; political, economic, and business conditions; our limited operating history as a public company; our dependence on widespread acceptance and adoption of EVs and increased installation of charging stations at home, at work and on-route; our current dependence on sales of charging stations for most of our revenues; overall demand for EV charging and the potential for reduced demand for EVs if governmental rebates, tax credits and other financial incentives are reduced, modified or eliminated or governmental mandates to increase the use of EVs or decrease the use of vehicles powered by fossil fuels, either directly or indirectly through mandated limits on carbon emissions, are reduced, modified or eliminated; supply chain interruptions; our ability to expand in Europe; the need to attract additional fleet operators as customers; potential adverse effects on our revenue and gross margins if customers increasingly claim clean energy credits and, as a result, they are no longer available to be claimed by us; the effects of competition; risks related to our dependence on our intellectual property; and the risk that our technology could have undetected defects or errors. Additional risks and uncertainties that could affect our financial results are included under the captions "Risk Factors" and "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations" in our Quarterly Report on Form 10-Q filed with the Securities and Exchange Commission (the “SEC”) on June 11, 2021, which is available on our website at investors.chargepoint.com and on the SEC's website at www.sec.gov. Additional information will also be set forth in other filings that we make with the SEC from time to time. All forward-looking statements in this press release are based on information available to us as of the date hereof, and we do not assume any obligation to update the forward-looking statements provided to reflect events that occur or circumstances that exist after the date on which they were made, except as required by applicable law.

Voor meer persinformatie:
Clarity
Sarada Sant
+31 (0)23 555 34 24
chargepointbenelux@clarity.pr
Tags  
Laatste van ChargePoint  
ChargePoint kondigt overeenkomst aan voor overname has·to·be, Europese leverancier van e-mobiliteitstechnologie

ChargePoint lanceert geïntegreerd dienstenaanbod voor elektrische wagenparken

ChargePoint integreert met Android Auto om ervaring van elektrisch rijden te verbeteren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 46 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
ChargePoint contact  

Logo ChargePoint

ChargePoint sociaal  


ChargePoint tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl