www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

Utrecht, 16 juni 2021 - Infor, de industry cloud company en Korade zijn een officieel partnership aangegaan. De ervaren consultants uit Bunnik zijn gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en migreren van bedrijfsprocessen voor organisaties in de Benelux. Korade gebruikt daarvoor de ERP-systemen van Infor, waaronder Infor LN en is daarmee al bijna 30 jaar aan Infor gelieerd. Dankzij dit strategisch partnership kan Korade verder investeren in het uitbreiden van de expertise in Infor's ruime cloudoplossingportfolio.

De strategische samenwerking zorgt ervoor dat de krachtige technologie van de Infor ERP-cloudoplossingen en de ruime implementatie-expertise van Korade worden gecombineerd. Korade ondersteunt organisaties bij het optimaal gebruiken van alle versies van de Infor LN software en focust zich op het implementeren hiervan bij productiebedrijven in Nederland. Het Korade-team bestaat uit 25 ERP consultants en 10 BI Consultants die zich specialiseren in het ondersteunen van de transitie van on-premises implementaties naar de adoptie van de Infor Cloud. Daarmee biedt Korade organisaties de mogelijkheid activiteiten en middelen effectiever en kostenefficiënter te beheren.

Groeiende vraag naar cloud
“Steeds meer organisaties willen hun processen structureren om inzichten te krijgen in alle bedrijfsprocessen. Infor’s LN cloudportfolio biedt geïntegreerde en uitgebreide oplossingen voor organisaties. De combinatie van ERP en BI zorgt voor inzicht en transparantie in processen. Op basis van een KPI dashboard en workflows kunnen de juiste besluiten proactief worden genomen en is de ROI van deze Cloud oplossing eenvoudig uit te leggen”, aldus René Kamp, directeur bij Korade. “Door tot het partnerecosysteem van Infor toe te treden kunnen we bedrijven nog beter ondersteunen in hun groei dankzij een optimale transitie en implementatie naar de Infor Cloud.

“Het is een dynamische tijd voor de wereldwijde productie-industrie en de vraag naar onze innovatieve cloudoplossingen groeit sterk”, vertelt Thijs Goossens, channel director Benelux bij Infor. “Dit is een belangrijke markt voor ons, waar we samen met Korade verder in willen en zullen groeien. De uitstekende dienstverlening van Korade, de uitgebreide kennis van onze producten én de markt, samen met hun persoonlijke en klantgerichte benadering zijn een uitstekende aanvulling op ons innovatieve, branchespecifieke aanbod. We kijken er enorm naar uit om gezamenlijk succesvol te groeien in de regio.”

image

Thijs Goossens, channel director Benelux bij Infor

Over Infor
Infor is wereldleider in zakelijke cloud-software met sectorspecifieke specialisaties. De organisatie levert missie kritische bedrijfsapplicaties aan ruim 68.000 klanten in meer dan 175 landen. Infor-software is ontworpen om meer waarde, minder risico’s en duurzame operationele voordelen te leveren. De ruim 17.000 medewerkers combineren diepgaande sectorspecifieke-expertises met inzichten uit data om te leren en betere zakelijke en industriële oplossingen te creëren, waarmee organisaties zich beter kunnen aanpassen en de uitdagingen in hun sector de baas zijn. Infor zet zich in om klanten te voorzien van moderne hulpmiddelen om hun bedrijf te transformeren en hun eigen innovatietrajecten te versnellen. Ga voor meer informatie naar infor.com.

Over Korade
Korade is gevestigd in Bunnik, Nederland biedt een brede dienstverlening, variërend van het implementeren, beheren en optimaliseren van Infor LN , het realiseren van management informatie tot projectmanagement, veranderingsmanagement en interim management. De consultants zijn betrokken, vooruitstrevend, flexibel, doelgericht en houden van een uitdaging. Juist deze combinatie van kennis en persoonlijkheid maakt Korade uniek en maakt dat ze in staat zijn de juiste oplossingen te leveren. De langdurige relaties met inmiddels meer dan 250 tevreden Infor klanten zoals Altrex, Fokker en Bevaplast, zijn daarvan het bewijs. Ga voor meer informatie naar www.korade.nl/.
Laatste van Infor  
Infor verkoopt EAM-activiteiten aan Hexagon AB en vormt strategische relatie met Hexagon AB

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 46 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl