Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (47 dagen geleden)
Bedrijf:

Humanwave breidt uit naar de Nederlandse Caraïben

Een samenwerking tussen Smart-OBC en HumanwaveIn samenwerking met Smart-OBC uit Willemstad, Curaçao, start Humanwave een nieuwe bedrijfstak in de Nederlandse Caraïben. Bouke Born, eigenaar van Smart-OBC, wordt hier het gezicht van Humanwave: “Het HR-systeem van Humanwave sluit naadloos aan bij de vraag vanuit lokale ondernemers in de Nederlandse Caraïben naar een betrouwbaar en compleet HR-pakket.” 

We springen in op een belangrijk gat in de markt

Smart-OBC biedt sinds 2004 IT-consultancy en development, zoals document management en robotics. Sinds 2016 zijn ze gevestigd in de Nederlandse Caraïben en weten precies wat er lokaal speelt bij ondernemers. Born: “Ik merk dat bedrijven hier op zoek zijn naar oplossingen op het gebied van HR-management. Maar het huidige aanbod is vaak niet compleet, integreert niet met de juiste andere systemen of het is vreselijk duur. Door de partnerschap met Humanwave sluiten we aan bij de vraag vanuit de markt en kunnen we de mkb-ondernemers hier een geweldige oplossing bieden!”

De bedrijfstak in de Nederlandse Caraïben

Het team van Smart-OBC wordt de voorkant van Humanwave in de Nederlandse Caraïben. Zij beheren de helpdesk, sales en support. Dit team bestaat uit lokale werknemers en spreekt maar liefst vier talen (Engels, Nederlands, Papiaments en Spaans). “Op deze manier kunnen we ondernemers in de Nederlandse Caraïben te woord staan zonder barrières op het gebied van taal, tijdzones of wetgeving. Doordat we daarnaast snel kunnen schakelen met het team in Nederland bieden we onze klanten een product en support op maat”, geeft Born aan.

Super trots

“Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking met Smart-OBC!”, geeft Joan Bassa, directeur van Humanwave, aan. “Bouke en ik kennen elkaar al sinds een samenwerking in 2010 en door de jaren heen hebben we altijd contact gehouden. Het geeft me enorm veel vertrouwen dat we vanuit deze geschiedenis zo’n succesvolle partnerschap aangaan met elkaar. Wij hebben er bij Humanwave ontzettend veel zin in om de ondernemers op de Nederlandse Caraïben te ondersteunen met hun HR-management. Want als dit goed geregeld is, voorkom je fouten, en onnodige kosten én kun je je volledig richten op je corebusiness. Dit gunnen wij elke ondernemer!”

NB onder de Nederlandse Caraïben vallen Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Caribisch Nederland bestaande uit Bonaire, Sint Eustatius en Saba. 

Over Smart-OBC

Smart-OBC, outsourcing & business consultancy, biedt diensten en advies voor IT-projecten wereldwijd. Ze zijn gespecialiseerd in outsourcing, Enterprise Resource Planning (ERP), Intelligent Process Automation (IPA), Robotics (RPA) en Human Resources (HR). 
www.smart-obc.com / hola@smart-obc.com / +5999 6757124

Over Humanwave

Humanwave begon in 2014 als startup, maar is door de jaren hee uitgegroeid tot het (t)huis voor alle HR- en salariszaken voor het mkb. Je kunt hier terecht voor zowel HR-processen als de salarisadministratie én voor alle vragen over HR en salaris.
www.humanwave.com / info@humanwave.com / 085 401 51 50

Meer informatie?

Voor meer informatie over het gebruik van Humanwave in het Caribisch gebied kun je contact opnemen met Bouke Born via +5999 6757124 of mail naar hola@smart-obc.com. 

Humanwave is altijd op zoek naar nieuwe partners. Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Joan Bassa via joan@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50.

Voor meer informatie over dit persbericht, kun je contact opnemen met Annemarie Oorthuizen via annemarie@humanwave.nl of bel naar 085 401 51 50.


Laatste van Humanwave B.V.  
Novicum en Humanwave vormen het verlengstuk van jouw HR-afdeling

Humanwave breidt uit naar de Nederlandse Caraïben

Peoplez gaat samenwerken met Humanwave
Geplaatst:
Verstreken tijd: 47 dagen
Humanwave B.V. contact  

Logo Humanwave B.V.

  085 401 5150
  info@humanwave.nl
  humanwave.nl
Humanwave B.V. sociaal  


Humanwave B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers