Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

ThoughtSpot ondersteunt Snowpark en brengt de Moderne Analytics Cloud naar AI workloads

Ontwikkelaars kunnen met hun favoriete programmeertaal modellen maken, inzichten naar boven halen en data-apps bouwen

ThoughtSpot, het Modern Analytics Cloud-bedrijf, gaat Snowpark ondersteunen, de nieuwe ontwikkelaarsomgeving van datacloud-bedrijf Snowflake. Met Snowpark kunnen data engineers, data scientists en ontwikkelaars hun voorkeurstaal gebruiken om te profiteren van Snowflake's krachtige platform, en nu ook ThoughtSpot gebruiken om deze voorspellingen, modellen en data toegankelijk te maken voor iedere zakelijke gebruiker dankzij het gemak van search en AI.

Veranderende dynamiek bij gebruikers en snelle technische innovatie zorgen ervoor dat bedrijven hun data op een andere manier moeten gebruiken om te kunnen concurreren. Data- en analytics-stacks die op legacy-technologie zijn gebouwd, schieten hierin tekort. Ze vereisen dat gebruikers meerdere complexe omgevingen leren kennen, creëren data- en processilo's, introduceren data latency-problemen en zijn alleen toegankelijk via statische, inflexibele dashboards. Dit beperkt de impact van analyses en laat zakelijke gebruikers niet profiteren van investeringen in AI, machine learning en data science. Bedrijven hebben een eenvoudige interface nodig om deze geavanceerde datamogelijkheden snel en op grote schaal beschikbaar te maken voor alle medewerkers, inclusief ontwikkelaars, dataprofessionals en zakelijke medewerkers.

ThoughtSpot for Snowpark mobiliseert alle data en maakt het eenvoudig om krachtige inzichten te ontsluiten voor iedereen. Snowpark biedt gebruikers de mogelijkheid code te schrijven en te implementeren in de taal van hun keuze, zonder dat ze de Snowflake-omgeving hoeven te verlaten, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en er minder beheer nodig is. Met ThoughtSpot kunnen krachtige inzichten direct aan zakelijke gebruikers worden getoond via search.

Klanten kunnen met ThoughtSpot for Snowpark AI en ML use cases sneller in productie nemen. Met ondersteuning voor andere talen en ML-runtimes wordt de kracht van AI en ML in handen gelegd van zakelijke gebruikers en besluitvormers, waardoor betere beslissingen worden genomen en een hogere ROI op AI-investeringen wordt behaald. De samenwerking zorgt verder voor efficiënte data-to-decision pijplijnen. Snowpark maakt het eenvoudig om datapijplijnen te bouwen die gebruikmaken van vertrouwde constructies en data libraries van derden, terwijl ThoughtSpot een nieuwe consumer-grade ervaring biedt voor zakelijke gebruikers om met die pijplijnen aan de slag te gaan, zodat zowel technische als niet-technische gebruikers gemakkelijk en efficiënt van data naar beslissingen kunnen gaan. Bovendien kunnen product managers met ThoughtSpot Everywhere interactieve en slimme data-apps bouwen, testen en in gebruik nemen of met gebruik van Snowpark search driven analytics in hun producten integreren en daarmee zorgen voor rijkere analytics-ervaringen.

"Krachtigere, genuanceerde data-ervaringen, gevoed door machine learning, AI en analytics vormen het concurrentievoordeel voor moderne bedrijven. De sleutel is om deze naar de zakelijke gebruikers te krijgen", zegt Seann Gardiner, SVP Business Development bij ThoughtSpot. "Snowflake heeft het met de introductie van Snowpark eenvoudiger gemaakt om deze technologieën te benutten via een verscheidenheid aan programmeertalen. ThoughtSpot gaat nu een stap verder en maakt deze use cases tastbaar voor de mensen die beslissingen nemen, zich bezighouden met klanten en uiteindelijk de koers uitzetten voor hun organisaties."

Sterke toename gebruik van ThoughtSpot en Snowflake
Het nieuws volgt op de snelle adoptie van ThoughtSpot en Snowflake door klanten. In het afgelopen kwartaal zag ThoughtSpot een toename van 200 procent in het aantal netto gezamenlijke nieuwe klanten ten opzichte van het kwartaal ervoor.

Harsha Kapre, Product Manager van Snowflake: "Rijke data-ervaringen, aangedreven door de cloud, AI en machine learning, maken het verschil in de huidige markt. ThoughtSpot en Snowflake werken samen om mensen uit alle lagen van een organisatie te helpen data efficiënt en effectief te gebruiken, ervan te leren en er actie mee te ondernemen. Bedrijven die analytics naar hun zakelijke gebruikers willen brengen of data-applicaties willen bouwen om met klanten en partners in contact te komen, kunnen dankzij de samenwerking met ThoughtSpot de belofte van data-democratisering waarmaken.”

"Bedrijven willen hun bedrijf transformeren door gebruik te maken van de kracht van data en inzichten. Met ThoughtSpot for Snowpark kunnen zij deze ongelooflijk krachtige combinatie inzetten om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop hun bedrijf data gebruikt", aldus Jayant Prabhu, VP & Global Head, Data & Analytics, Wipro Limited. "Ons elite-partnership met Snowflake en ThoughtSpot, samen met onze diepgaande branche- en domeinexpertise, helpen ons om klanten rijke analytics-ervaringen te bieden en hun Intelligent Enterprise-traject te versnellen."Over ThoughtSpot

ThoughtSpot is het bedrijf van de Modern Analytics Cloud. Onze missie is om een meer op feiten gebaseerde wereld te creëren met het gemakkelijkst te gebruiken analytics-platform. Met ThoughtSpot kan iedereen met AI en search in natuurlijke taal datagedreven inzichten vinden en gebruikmaken van de meest geavanceerde innovaties die het data-ecosysteem te bieden heeft. Bedrijven kunnen de kracht van hun moderne data-stack in handen geven van elke medewerker, de waarde van hun data uitbreiden naar partners en klanten en complete bedrijfsprocessen automatiseren. Klanten kunnen zelf profiteren van ThoughtSpot’s web of mobiele applicaties om iedereen betere beslissingen te laten nemen. Met ThoughtSpot’s low-code ontwikkelplatform kunnen klanten gebruiksvriendelijke analytics in hun SaaS-aanbod integreren of nieuwe interactieve data-apps bouwen die ervoor zorgen dat gebruikers blijven terugkomen.

Organisaties zoals Walmart, BT, Daimler, Medtronic, Hulu, Royal Bank of Canada, Nasdaq, OpenTable, Metromile, Workato en Nationwide Building Society vertrouwen op ThoughtSpot om de manier waarop hun medewerkers en klanten profiteren van data te transformeren. Probeer ThoughtSpot zelf.
Tags  
Laatste van ThoughtSpot  
Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

Schneider Electric brengt nieuw onderzoek en IT-innovaties voor duurzame digitalisering

IT-specialist Techone neemt ITSD uit Purmerend over

Schneider Electric uitgeroepen tot ‘Best Global Sustainable Supply Chain’-organisatie

Ook recruiter moet oog hebben voor meer vrouwen aan de top

Dataiku door Snowflake benoemd tot Data Science Partner of the Year

SaasNow breidt datacenter uit om in te spelen op toenemende vraag naar Europese cloud-hosting

FORTINO CAPITAL SLUIT 2de VC FONDS AF OP 105 MILJOEN EURO

Cybercriminelen gebruiken eerste toegang om ransomware te verspreiden

TIE Kinetix vereenvoudigt overstap naar e-facturatie voor het MKB met behulp van Artificial Intelligence (AI)

E-bike to go introduceert Noord: e-bike met spierballen in flexibel abonnement
iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

SurveyMonkey gaat verder als Momentive

ChargePoint lanceert geïntegreerd dienstenaanbod voor elektrische wagenparken

Honeypot lanceert Digital Dummy Hotline, het nieuwe ‘Wikipedia’ voor tech vraagstukken

Arrow Electronics biedt volledige managed service voor Citrix ADC en Microsoft 365 cloudback-up

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

ilionx neemt adviesbureau Le Blanc Advies over

Onderzoek van Xerox: mkb-bedrijven gebruiken automatisering, digitalisering en security om sterker uit de pandemie te komen

Problemen in de supply chain zorgen voor verliezen van gemiddeld meer dan 750.000 euro
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
ThoughtSpot contact  

Logo ThoughtSpot

ThoughtSpot sociaal  


ThoughtSpot tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Logo Infoblox
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91424 persberichten
- 6004 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10446 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl