www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (131 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Dell Technologies helpt communicatieservice-providers transformeren om de kansen van de edge te benutten

Dell Technologies’ nieuwe infrastructuuroplossingen, diensten en open ecosysteem van partners zijn ontworpen om telecomoperators te helpen hun netwerken te moderniseren, om innovatie aan te wakkeren en nieuwe inkomstenmogelijkheden te creëren.

  • Dell Technologies cloud-native infrastructuuroplossing met Project Metalweaver-software zal de implementatie en het onderhoud van open infrastructuur op grote schaal ondersteunen op basis van industriestandaarden.
  • Met het Dell Technologies telecom-innovatielab kunnen netwerkoperators ecosysteembrede innovatie gebruiken om netwerken te transformeren, diensten te leveren en inkomsten te vergroten.
  • Dankzij de digitale transformatie, een toonaangevende IT-infrastructuur en wereldwijde expertise op het gebied van diensten van Dell Technologies kunnen communicatieserviceproviders 5G-netwerken vol vertrouwen inzetten en de kansen die de edge biedt aangrijpen.
Amsterdam, 9 juni 2021 – Voortbouwend op zijn uitgebreide ervaring met het helpen van bedrijven met hun digitale transformatie presenteert Dell Technologies een open, cloud-native telecom-ecosysteem – met infrastructuur en oplossingen, industriepartners en een nieuw innovatielab – om innovatie en omzetgroei van communicatieservice-providers (CSP’s) te versnellen.

Organisaties in alle industrieën willen nieuwe waarde creëren met behulp van edge-technologieën. IDC verwacht namelijk dat het aantal nieuwe operationele processen dat op edge-infrastructuur wordt geïmplementeerd, zal groeien van minder dan 20% vandaag de dag tot meer dan 90% in 2024 [1]. CSP’s willen hun bedrijven en netwerken transformeren, zodat ze deze enorme groei kunnen ondersteunen en kunnen profiteren van de mogelijkheden die de edge biedt.

“Telecombedrijven moeten risico’s en complexiteiten kunnen beperken die gepaard gaan met het ontwikkelen van hun netwerkinfrastructuur”, zegt Dennis Hoffman, senior vice president en general manager, Dell Technologies Telecom Systems Business. “Een open, cloud-native benadering biedt de mogelijkheid om snel deze once-in-a-lifetime kans te grijpen, verder te kijken dan de 5G-hype en te kijken naar de realiteit van een veerkrachtig netwerk van de volgende generatie dat meer kansen creëert voor operators, allerlei soorten industrieën en gemeenschappen over de hele wereld.”

Dell Technologies creëert open-softwareoplossingen en -diensten ontworpen voor de unieke vereisten van de telecomindustrie. Door samen te werken met Dell kunnen CSP’s deze nieuwe oplossingen gebruiken om softwaregedefinieerde industriestandaarden te omarmen, integratie en beheer van data aan de edge te vereenvoudigen en nieuwe inkomstenmogelijkheden te benutten. Dell Technologies bevindt zich in een unieke positie om CSP’s te helpen transformeren dankzij een toonaangevende IT-infrastructuur, veilige wereldwijde toeleveringsketen en zijn IT-diensten die meer dan 60.000 toegewijde professionals en partners in meer dan 170 landen leveren.

“Netwerkoperators doen belangrijke investeringen om hun netwerken klaar te maken voor 5G en ze herevalueren hun legacy-systemen”, zegt Daryl Schoolar, practice lead bij Omdia. “Naarmate communicatienetwerken worden opgesplitst, ontstaat er een open ecosysteem van hardware- en softwareleveranciers om deze transformatie te ondersteunen. Communicatieservice-providers hebben strategische partners nodig die het ecosysteem helpen organiseren, gevalideerde oplossingen bieden en verantwoordelijkheid nemen voor de implementatie en operationele resultaten. Dell – met zijn ervaring in digitale transformatie, IT-infrastructuur, diensten en wereldwijde partnernetwerk – is de ontbrekende schakel. Het bedrijf doet aanzienlijke investeringen en ondersteunt zo CSP’s bij het bouwen van hun moderne mobiele communicatienetwerken.”

Moderniseren: een open, cloud-native netwerk
Naarmate telecomnetwerken steeds vaker krachtige infrastructuur en applicaties aan de edge moeten leveren, neemt het aantal componenten dat geïmplementeerd en beheerd moet worden op verschillende geografische locaties exponentieel toe. Dell Technologies introduceert een cloud-native netwerkinfrastructuur met een full stack van open, schaalbare carrier-grade server- en softwareoplossingen om dit te vereenvoudigen en versnellen. Vanaf vandaag kunnen CSP’s gebruikmaken van door Dell Technologies gevalideerde referentiearchitecturen om full-stack telecommunicatieoplossingen van partners – waaronder VMware en Red Hat – te implementeren, inclusief optimale hardware, software en diensten van Dell.

Met Project Metalweaver tilt Dell Technologies deze cloud-native infrastructuur naar een hoger niveau en zorgt het ervoor dat het schaalbaar is naar veel verschillende geografische locaties. Project Metalweaver is een flexibele softwareoplossing waarmee CSP’s eenvoudig duizenden compute-, netwerk- en storage-apparaten van meerdere vendoren op meerdere locaties kunnen selecteren, autonoom implementeren en beheren. Open en on-demand resources kunnen eenvoudig worden geschaald naar multi-premises, ondersteund door de wereldwijde ondersteuning en diensten van Dell Technologies.

Dell Technologies introduceert ook nieuwe referentiearchitecturen voor edge-, core- en Open RAN-omgevingen van telecommunicatie. De referentiearchitecturen bieden full stack-begeleiding, implementatieopties en operationele aanbevelingen voor specifieke use cases om CSP’s te helpen snel en efficiënt de applicaties en diensten te implementeren die bedrijven eisen. Via de flexibele betalingsoplossingen van Dell Financial Services kunnen CSP's flexibele betalingsoplossingen kiezen voor de producten en diensten die ze nodig hebben om hun netwerken te transformeren of uit te bouwen [2].

Voortbouwend op de infrastructuuroplossingen van Dell Technologies met VMware Telco Cloud Platform en Red Hat OpenShift, zullen CSP's in eerste instantie in staat zijn om het volgende te implementeren:
  • Core softwareoplossingen van Affirmed Networks.
  • Private netwerkoplossingen van CommScope RUCKUS.
  • Multi-access edge computing (MEC)-oplossingen met Intel Smart Edge.
  • Dell Technologies werkt samen met Mavenir om 5G Open RAN-software te ontwikkelen met Dell EMC PowerEdge XR11 ruggedized servers.
  • Core softwareoplossingen van Nokia.
Nieuw telecomlab om 5G-innovatie aan te wakkeren en kansen op het gebied van edge-inkomsten te benutten
Dell Technologies introduceert zijn Open Telecom Ecosystem Lab, een plek waar het met partners en klanten kan samenwerken om toekomstige telecomtechnologie en -toepassingen te verkennen en samen te werken op dit gebied. De carrier-grade testomgeving – gehost op het hoofdkantoor van het bedrijf in Round Rock, Texas – biedt CSP’s de mogelijkheid om klantlocaties na te bootsen en real-world oplossingen en -diensten van meerdere leveranciers te testen. Nieuwe oplossingen kunnen in het laboratorium worden geïncubeerd en vervolgens snel op de markt worden gebracht, zodat CSP’s nieuwe enterprise edge-diensten en -toepassingen kunnen creëren. Het technologiepartnerprogramma van Dell Technologies biedt technische middelen en ondersteuning voor projectbeheer om netwerkoplossingen en -diensten te ontwerpen, bouwen, op de markt te brengen en te verkopen.

“Nokia is verheugd dat Dell Technologies deze belangrijke stap zet om zijn ecosysteem uit te breiden. Bovendien is deze benadering noodzakelijk voor 5G en de digitalisering van industrieën. Wij kijken ernaar uit om onze gezamenlijke inspanningen voort te zetten om zo meer open keuzes en opties te creëren die gebruikt kunnen worden in combinatie met Nokia’s toonaangevende 5G core-technologie om betere resultaten te leveren voor onze klanten”, zegt Ron Haberman, chief technology officer, Cloud and Network Services, Nokia.

“De modernisering en cloudificatie van het netwerk – van core tot RAN tot edge – geeft CSP's twee krachtige tools: keuze en controle. Keuze om te werken met een breed ecosysteem van VMware Ready for Telco Cloud-gecertificeerde partners. En controle over hoe ze 5G-diensten leveren die verbeterde beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties bieden aan zowel de provider als de enterprise edge. VMware Telco Cloud Platform, dat bovenop de infrastructuurbasis van Dell Technologies draait, creërt dit open ecosysteem en geeft CSP’s controle over hun digitale transformatie”, aldus Sanjay Uppal, senior vice president en general manager, serviceprovider en edge business unit, VMware.

[1] IDC FutureScape, “Worldwide IT Industry 2021 Predictions”, oktober 2020.
[2] Betaaloplossingen geleverd aan gekwalificeerde commerciële klanten door Dell Financial Services (DFS) of via Dell Technologies groepsmaatschappijen en/of via geautoriseerde zakelijke partners van Dell (samen met DFS “Dell”). Aanbiedingen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen per land verschillen. Aanbiedingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en zijn onderhevig aan productbeschikbaarheid, geschiktheid, kredietgoedkeuring en uitvoering van documentatie geleverd door en acceptabel voor Dell of de geautoriseerde zakenpartners van Dell. In Spanje worden diensten geleverd door het Dell Bank International d.a.c.-filiaal in Spanje en in de rest van de EU door Dell Bank International d.a.c, handelend onder de naam Dell Financial Services, dat wordt gereguleerd door de Central Bank of Ireland.###

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.Voor meer informatie

Dell Technologies
Marcel van der Geld
T. 06 30 02 32 81
E. marcel.geld(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl
Laatste van Dell Technologies  
Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Dell Technologies brengt IT-support en -beveiliging op hoger niveau
BT lanceert Eagle-i, een nieuw transformationeel beveiligingsplatform dat cyberaanvallen voorspelt en voorkomt

Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage
Geplaatst:
Verstreken tijd: 131 dagen
Dell Technolog.. contact  

Logo Dell Technologies

  020 674 4873
  sales_nl@dell.com
  www.dell.com/nl-nl
Dell Technolog.. sociaal  


Dell Technolog.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#