www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (134 dagen geleden)
Bedrijf:

Nieuwe Webex-innovaties voor hybride samenwerken

 • Webex blijft zich innoveren, en heeft sinds september meer dan 800 nieuwe functies geïntroduceerd.
 • De geheel nieuwe Webex Suite, met een nieuwe look en feel, ondersteunt hybride samenwerking.
 • Door de integratie van Slido’s mogelijkheden voor publieksbetrokkenheid en interactie, en binnenkort ook Socio’s tools voor beheer van hybride evenementen is Webex het uitgebreidste evenementenplatform voor elk fysiek, virtueel of hybride evenement.
Amsterdam, 8 juni 2021 —Vandaag kondigt Cisco een geheel nieuwe Webex Suite met innovaties aan voor hybride werken en evenementen, met ongeëvenaarde flexibiliteit en personalisatie voor iedereen.

Aan 98 procent van de toekomstige vergaderingen zal naar verwachting ten minste één deelnemer op afstand deelnemen. Deze hybride manier van werken (een combinatie van werken op afstand en persoonlijke interacties) heeft langdurige gevolgen voor de werkcultuur. Dit vereist een bredere investering – buiten de traditionele vergaderruimte – om te kunnen voldoen aan de nieuwe eisen die hybride werknemers stellen.

"De samenwerkingsmogelijkheden van Cisco zijn zeer essentieel voor onze klanten", aldus Chuck Robbins, CEO van Cisco. "Met alle integraties die het Webex team heeft toegevoegd - 800 nieuwe functies en Webex-apparaten sinds september - hebben we echt de meest uitgebreide oplossing voor vergaderingen, oproepen, berichten en evenementenbeheer op de markt, waarmee we de toekomst van hybride werk realiseren."

"Om succesvol te zijn in het tijdperk van hybride werk, moeten organisaties ervoor zorgen dat hun oplossingen flexibel, inclusief, ondersteunend en veilig zijn en dat ze gemakkelijk door IT aan de backend beheerd kunnen worden", aldus Jeetu Patel, senior vice president en algemeen manager van Cisco Security en Collaboration. "De geheel nieuwe Webex Suite zorgt ervoor dat elke werknemer die hybride werkt gehoord wordt en gelijke kansen heeft."

Nieuwe Webex verbeteringen zijn onder meer:
 • Meer voor minder: De geheel nieuwe Webex Suite is de eerste suite in de branche voor hybride werk die vergaderingen, oproepen, berichten, polls en evenementen combineert in één aanbod voor een tot 40 procent lagere prijs dan een à-la-carte service.
 • Webex rebranding: De nieuwe Webex-identiteit en het nieuwe logo zijn zojuist onthuld.
 • End-to-End evenementen: Een compleet platform voor het uitvoeren en beheren van digitale evenementen. De volledige mogelijkheden van de eerste volledige evenementervaring op schaal zullen beschikbaar zijn na de voltooiing van de Socio-acquisitie.
 • Publieksinteractie tools: Polls, quizzen, Q&A’s en meer, mogelijk gemaakt door Slido, zijn de eerste oplossingen voor publieksbetrokkenheid in de branche en zijn geïntegreerd in alle samenwerking opties. Polls zijn vanaf nu beschikbaar in vergaderingen en zullen binnenkort ook beschikbaar zijn voor evenementen.
 • My Voice Only – audio-intelligentie: Voortbouwend op onze leidende achtergrondruis-reductie en de verbetering van spraak in Webex, hebben gebruikers nu nieuwe mogelijkheden voor spraakoptimalisatie in de online en gedeelde werkruimten via My Voice Only. Dit helpt om achtergrondgeluid te elimineren, inclusief stemmen van mensen op de achtergrond, en de focus uitsluitend te leggen op de hoofdspreker. My Voice Only is in augustus 2021 wereldwijd beschikbaar.
 • People Focus - Camera-intelligentie: People Focus, is eerder dit jaar aangekondigd en wordt in 2021 aan Webex toegevoegd. People Focus maakt gebruik van machine learning en AI-technologie om deelnemers aan een meeting die over een vergaderruimte verspreid zijn individueel te re-framen, zodat deelnemers op afstand zich meer verbonden voelen en iedereen in de vergadering kan profiteren van lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen en meer.
 • Next-level apparaten: De Webex Desk biedt een krachtig alles-in-één samenwerkingsapparaat dat is ontworpen voor op het bureau op het werk of thuis. De samenwerkingservaring is ook beschikbaar met de moderne Touch interacties via RoomOS, dat workflows combineert, evenals met het Webex Assistant Skills-platform dat een groot aantal spraakgestuurde extensies biedt om eenvoudig meer bedieningselementen, inhoud en applicaties voor Webex apparaten te integreren.
 • Veilige ervaringen: Real-time preventie van gegevensverlies voor Webex is beschikbaar in messaging. Dit blokkeert en verwijdert automatisch vertrouwelijke informatie. Met deze realtime preventie van gegevensverlies kunnen gebruikers voorkomen dat geclassificeerde informatie in de cloud wordt opgeslagen in plaats van inhoud te verbergen of te verwijderen nadat deze is geplaatst. Bovendien kunnen Webex-gebruikers binnen de EMEAR-regio (Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland) hun inhoud hosten en verwerken binnen de EU en profiteren van onze versterkte opties voor end-to-end encryptie, waaronder het uitbreiden van onze end-to-end codering met end-to-end geverifieerde identiteit. Met andere woorden, klanten hoeven niet te kiezen tussen bruikbaarheid en veiligheid, ze krijgen beide.

 EINDE PERSBERICHT

Download hier afbeeldingen

Aanvullende Bronnen
Beschikbaarheid
 • De volledige Webex Suite is vanaf vandaag verkrijgbaar en zal 40 procent lager geprijsd zijn dan a-la-carte opties.
 • Webex Desk komt later deze maand beschikbaar.
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is de wereldwijde leider in technologie die het internet aandrijft. Cisco creëert nieuwe mogelijkheden door uw applicaties opnieuw uit te vinden, uw gegevens te beveiligen, uw infrastructuur te transformeren en uw teams in staat te stellen om een wereldwijde en inclusieve toekomst te creëren. Ontdek meer op The Network en volg ons op Twitter.

Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Tags  
Laatste van Cisco  
Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

To Pay or Not to Pay, dat is de vraag

Cisco publiceert eerste wereldwijde Hybrid Work Index
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 134 dagen
Cisco contact  

Logo Cisco

  0800 0200 791
  www.cisco.com
Cisco sociaal  


Cisco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers