www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (140 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Dankzij nieuwe Pega Low-Code-mogelijkheden kunnen zowel professionele als citizen developers hypermoderne digitale app interfaces ontwerpen

AMSTERDAM, 2 juni 2021 Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier die business complexiteit doorbreekt, lanceerde tijdens PegaWorld® iNspire 2021 op 4 mei jl. nieuwe low-code mogelijkheden in het Pega Platform™. Hierdoor kunnen zowel professionele als citizen developers eenvoudig moderne gebruikersinterfaces (UI’s) voor hun apps ontwerpen. De verbeterde front-end ontwerpfuncties gecombineerd met de back-end verwerkingsmogelijkheden, zorgen ervoor dat elke gebruiker een completere digitale ervaring kan creëren vanaf één low-code platform.

Business professionals met weinig IT-kennis ontwikkelen steeds vaker zelf apps met behulp van low-code. Toch doen ze voor een strakke gebruikersinterface nog vaak een beroep op professionele ontwerpers en front-end ontwikkelaars. Low-code is met name geschikt voor het modelleren van de back-end processen die bepalen hoe apps werken. Hoewel de front-end interfaces van deze apps op zich toereikend zijn, bieden ze vaak niet de geavanceerde en intuïtieve beleving die eindgebruikers verwachten. Zowel in de back-end als front-end is daarom low-code nodig, zodat iedereen apps kan ontwikkelen met een modern UX-design voor klanten en medewerkers.

De nieuwe Pega Platform-mogelijkheden combineren Pega's krachtige app-authoring-mogelijkheden met kant-en-klare UX-best practices. Dankzij de nieuwe UI-architectuur, verbeterde ontwerpmogelijkheden en open API's kunnen gebruikers hun app zowel configureren als ontwerpen op hetzelfde gebruiksvriendelijke low-code platform. Ingebouwde industriestandaarden helpen front-end ontwikkelaars om nieuwe UX's gemakkelijk in hun bestaande front-ends te integreren. Het resultaat: zeer snelle en efficiënte interfaces die er strak uitzien en prettig zijn in het gebruik.

De belangrijkste voordelen zijn:
  • Snellere en efficiëntere app interfaces – Applicaties die binnen de Pega-omgeving zijn ontwikkeld, kunnen nu tot drie keer sneller presteren dankzij de nieuwe React-gebaseerde versie van het Pega Cosmos ™ Design System. Met een ‘single-page application’-aanpak vermindert Pega de payload met 75%. Dit betekent dat er minder code heen en weer wordt gestuurd bij interactie met de app. Naast de sterk verbeterde snelheid, zijn er ook nieuwe templates beschikbaar waarmee ontwikkelaars efficiënter en nauwkeuriger kunnen werken. Dit zorgt voor minder fouten bij de eindgebruiker, minder muisbewegingen en worden er meer taken volledig afgerond. Het resultaat: productievere medewerkers en meer tevreden klanten.
  • Gemakkelijker te gebruiken low-code ontwerpmogelijkheden - Het UI-ontwerp is minder ingewikkeld, waardoor ook niet-technische gebruikers eenvoudiger strak vormgegeven app-interfaces kunnen bouwen. App Studio bevat een uitgebreide bibliotheek met herbruikbare ontwerpsjablonen. Gebruikers kunnen zich hierdoor volledig richten op het modelleren en configureren van de applicatie. De ideale lay-out van het ontwerp wordt tijdens het bouwen intuïtief gekozen. Elementen van de interface die met de branding van de organisatie te maken hebben kunnen worden aangepast. Gebruikers hoeven dit soort richtlijnen maar één keer in te stellen voor de hele app.
  • Contextbewuste API's die dynamisch worden bijgewerkt als processen veranderen – De verbeterde Pega Digital Experience (DX) APIs zijn niet statisch, maar passen automatisch de aangesloten front-end interfaces aan wanneer er wijzigingen worden aangebracht in het kern back-end proces. Dit alles zonder enige code te herschrijven. Als een bank bijvoorbeeld Pega gebruikt om een bestaand aanvraagproces voor een lening bij te werken met een nieuw dataveld, is het nieuwe veld dankzij Pega DX API ook meteen zichtbaar in alle gelinkte kanalen, zoals de web- of mobiele interface. Front-end ontwerpers hoeven niet meer bij elke wijziging in het back-end proces de front-end interfaces te hercoderen. Dit levert een enorme tijdsbesparing op. Met de Center-out™ bedrijfsarchitectuur van Pega kunnen klanten makkelijk schakelen tussen kanalen met Pega's decisioning, automatisering en casemanagement zodat elke interactie persoonlijk en effectief is.
"Deze nieuwe functies in het Pega Platform zijn een belangrijke stap in de low-code appontwikkeling", aldus Kerim Akgonul, chief product officer, Pegasystems. “Voor het eerst kunnen organisaties low code gebruiken om niet alleen solide procesautomatiseringsapps te bouwen, maar ook om hun eigen ontwikkelde apps eenvoudig te voorzien van strakke gebruikersinterfaces. Allemaal met één en dezelfde tool. Organisaties kunnen hierdoor meer richten op hun bedrijfsresultaten, in plaats van op het bouwen van apps.”

Beschikbaarheid
De nieuwe design en ontwikkelmogelijkheden binnen Pega Platform zijn evenals alle andere updates van Pega Infinity 8.6 vanaf einde Q2 beschikbaar voor eindgebruikers. Kijk voor meer informatie op: www.pega.com/products/platform/ux.

PegaWorld iNspire gemist? Bekijk de replays via: www.pegaworld.com

Achtergrondinformatie
Over Pegasystems
Pega levert innovatieve software die complexiteit binnen organisaties doorbreekt, waardoor klanten betere beslissingen kunnen nemen en hun werk beter kunnen organiseren. Pega helpt organisaties hun grootste problemen op te lossen: het maximaliseren van customer lifetime value, het stroomlijnen van dienstverlening en het verhogen van de operationele efficiëntie. De kracht van Pega-technologie is de realtime AI in combinatie met Intelligent Automation. De schaalbare architectuur en het low-code platform helpen organisaties wendbaar te blijven in de wereld van vandaag én die van morgen. Voor meer informatie over Pegasystems (NASDAQ: PEGA): www.pega.com

Redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen – tel: 055 366 3034, e-mail: info@influx-pr.com

Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Pegasystems  
Britse defensieonderdelen Royal Air Force en Royal Navy verbeteren recruitmentproces met Pega’s low-code software

Pegasystems benoemt Nawal Hamarass tot Vice President Benelux & Nordics

Pega lanceert nieuw partnerprogramma voor meer klantwaarde en snellere ROI
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021

Northwave ontvangt CCV-keurmerk pentesten

Twee op de drie consumenten houdt rekening met milieu bij online bestelling

Onderzoek door Vertiv definieert standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-omgevingen

Triple Double, Markteffect en Abovo Maxlead slaan handen ineen

De EIT Community Booster ondersteunt impactvolle bedrijven in het kader van het New European Bauhaus

Onderzoek: B2B-webshops laten klanten nog te vaak in de steek

GO Sharing breidt aanbod uit met elektrische deelfietsen

Tanium breidt partnership uit met Exclusive Networks in EMEA

Veiligheidscentrum Spinel zet hittemonitor ARMOR in tijdens brandweeroefeningen

TIE Kinetix presenteert de Herfstrelease 2021 van het FLOW-platform

Extra voorbereiding webwinkels en vervoerders voor de feestdagenperiode
Kaspersky zet in op hogere transparantie en stelt lijst met softwarecomponenten beschikbaar voor klanten en partners

Filantroop Fred Matser spreekt over vrouwelijk leiderschap bij Powerful Business Women’s Club
Geplaatst:
Verstreken tijd: 140 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Pegasystems contact  

Logo Pegasystems

  +31 (0)20 3057490
  info@pega.com
  www.pega.com
Pegasystems sociaal  


Pegasystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#