www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (111 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Aruba introduceert de eerste professionele Wi-Fi 6E-oplossing in de branche

Nieuwe Wi-Fi 6E access points gebruiken 6 GHz-frequentie om topprestaties, een lage latency en snelle dataoverdracht te leveren voor applicaties die veel bandbreedte nodig hebben

Amstelveen - Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE), lanceert de eerste enterprise-grade Wi-Fi 6E-oplossingenset, de 630-serie campus access point (AP)*. De access point maakt gebruik van de 6 GHz-frequentie, de nieuwste innovatie in Wi-Fi-technologie die in april 2020 in de Verenigde Staten zonder licentie toegestaan werd door de Federal Communications Commission (FCC). Wi-Fi 6E verwijst naar Wi-Fi-apparaten die actief zijn in de 6 GHz-frequentie. Het is de grootste uitbreiding van de Wi-Fi-capaciteit in bijna twee decennia. De 6 GHz-frequentie biedt meer dan het dubbele RF-spectrum voor Wi-Fi-gebruik, waardoor het verbindingen minder vol maakt, voorziet in bredere kanalen, meer snelheid bij verbindingen levert en innovaties binnen verschillende bedrijfstakken ondersteunt. Sinds het FCC-besluit om de 6 GHz-frequentie vrij te geven, volgden 38 landen met eenzelfde besluit. Nu hebben meer dan 1,2 miljard mensen toegang tot de vergunningloze 6 GHz-frequentie voor Wi-Fi 6E. (Bron: Wi-Fi Alliance

Nu organisaties steeds meer bandbreedte-intensieve applicaties, zoals video, inzetten, er meer gebruikers en IoT-apparaten aan hun netwerken worden gekoppeld en ze overstappen naar de cloud, blijft de vraag naar draadloze connectiviteit stijgen. Als gevolg hiervan, dient er meer capaciteit en flexibiliteit te komen voor draadloze technologie.  

“Nu de connectiviteitsvereisten exponentieel toenemen, kan Wi-Fi 6E profiteren van de superbrede 160 MHz-kanalen en de onbelaste bandbreedte in de 6 GHz-frequentie om ongekende multi-gigabit-, hogere snelheid, hogere doorvoer- en lage latency-connectiviteit te leveren”, zegt Kevin Robinson, Senior Vice President Marketing van de Wi-Fi Alliance (WFA). “Dit zal zorgen voor meer innovaties en nieuwe diensten. We zijn blij dat jarenlange WFA-leden zoals Aruba het voortouw nemen bij het bieden van Wi-Fi 6E-oplossingen die organisaties beter ondersteunen bij kritische activiteiten zoals videoconferencing, zorg op afstand of leren op afstand.” 

Volgens het toonaangevende marktonderzoeksbureau 650 Group zal Wi-Fi 6E de komende jaren snel toepassing vinden, met meer dan 350 miljoen apparaten die in 2022 op de markt komen en 6 GHz ondersteunen. 650 Group verwacht in 2022 een groei van meer dan 200 procent van Wi-Fi 6E enterprise access points. 

Wi-Fi 6E versterkt Edge Services Platform 
De nieuwe Aruba Wi-Fi 6E-oplossingen zijn onderdeel van Aruba ESP (Edge Services Platform), het eerste AI-aangedreven, cloud-native platform in de sector dat is ontworpen om de edge samen te brengen, te automatiseren en te beveiligen. Het platform is in staat om problemen aan de rand van het netwerk te voorspellen en op te lossen voordat deze plaatsvinden. Aruba ESP is gebouwd op AIOps, Zero Trust-netwerkbeveiliging, en een gezamenlijke ‘campus naar branch'-infrastructuur. Het biedt zo een geautomatiseerd, all-in-one platform dat continu gegevens binnen alle domeinen analyseert, SLA's volgt, afwijkingen identificeert, en zichzelf optimaliseert, terwijl het onbekende apparaten op het netwerk ziet en beveiligt. 

Met het nieuwe Wi-Fi 6E-aanbod van Aruba kunnen organisaties profiteren van de toegenomen capaciteit en de bredere kanalen binnen 6 GHz. De signaal-interferentie is aanzienlijk lager met een maximum totale doorvoercapaciteit van 3,9 Gbps voor ondersteuning van diensten die een hoge bandbreedte en een lage latency vereisen. Denk aan high-definition video, unified communications van de volgende generatie, augmented reality/virtual reality (AR/VR), IoT en cloud. Bovendien kunnen organisaties met een nieuwe ultra-tri-band filterfunctie, die de interferentie tussen de 5 GHz- en 6 GHz-frequenties minimaliseert, het gebruik van het nieuwe spectrum echt maximaliseren. 

“Naarmate we vorderen in onze digitale transformatie, voegen we voortdurend een toenemend aantal IoT-apparaten toe aan ons netwerk en schakelen we over op Wi-Fi als onze primaire netwerkverbinding in plaats van Ethernet. We worden gevraagd om een uitgebreide reeks bedrijfskritische toepassingen met hoge bandbreedte te ondersteunen die zowel onderzoek als hybride, flexibel leren en entertainment ondersteunen, zoals het streamen van video’s, videocommunicatie en AR/VR voor onze studenten, professoren en medewerkers”, zegt Mike Ferguson, netwerkmanager en enterprise architect aan de Chapman University. "Met Aruba's Wi-Fi 6E access points zijn we ervan overtuigd dat we niet alleen in staat zullen zijn om onze kortetermijnbehoeften te ondersteunen, maar dat we ook ruimte hebben om te groeien, waardoor al onze gebruikers tevreden blijven, ons concurrentievermogen sterker wordt en we de levenscyclus van deze netwerkimplementatie met de helft verlengen.”  

Belangrijkste kenmerken van Aruba 630-serie access points
  • Uitgebreide tri-band dekking van 2,4 GHz, 5 GHz en 6 GHz met een maximale geaggregeerde gegevenssnelheid van 3,9 Gbps en ultra-triband-filtering om interferentie te minimaliseren. 
  • Tot zeven 160 MHz-kanalen binnen 6 GHz voor een betere ondersteuning van toepassingen met lage latency en hoge bandbreedte, zoals high-definition video en AR/VR. 
  • Werkt op bestaande IEEE 802.3at-standaarden voor PoE-voeding. Daardoor is het niet nodig om bestaande voedingen te vervangen.  
  • Geavanceerde beveiliging met WPA3 en Enhanced Open om wachtwoorden en data beter te beschermen.  
  • Flexibele failover met twee HPE Smart Rate Ethernet-poorten voor 1-2,5 Gbps, die echte hitless failover van de ene poort naar de andere bieden voor zowel data als voeding. 
  • Applicatiezekerheid door dynamische allocatie en het aanpassen van radiobronnen voor applicaties die latency-gevoelig zijn en veel bandbreedte nodig hebben. 
  • Cloud-, controller- of controller-less bedrijfsmodi voor ondersteuning van campus-, vestigings- of op afstand-implementaties. 
“De behoefte van consumenten aan alomtegenwoordige draadloze connectiviteit is grenzeloos, zowel thuis als tijdens het reizen over de wereld”, zegt Mike Kuehn, president van Astronics CSC. “Als een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde technologieën voor de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie – waaronder enkele van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld – bieden Aruba's nieuwe Wi-Fi 6E access points ons de mogelijkheid om boeiende en unieke oplossingen te bieden die zorgen voor een nieuwe, verbeterde en veiligere draadloze ervaring voor onze klanten.” 

“Aruba is twee decennia lang de leider in Wi-Fi-innovaties. We hebben een niet-aflatend commitment om onze klanten de betrouwbare, snelle, hoge capaciteit en veilige connectiviteit te bieden die ze nodig hebben om hun organisatiedoelstellingen na te streven en te overtreffen”, zegt Chuck Lukaszewski, vicepresident en Wireless Chief Technology Officer van Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise. “Sinds 2016 hebben we geholpen bij de belangenbehartiging die heeft geleid tot het vergunnen van de 6 GHz-frequentie over de hele wereld. Als zodanig zijn we buitengewoon trots dat we de eerste leverancier zijn die enterprise-grade Wi-Fi 6E-oplossingen op de markt brengt, zodat onze klanten kunnen profiteren van de enorme capaciteitstoename die 6 GHz oplevert.” 

Beschikbaarheid 
De Aruba 630-serie access points zijn beschikbaar vanaf het derde kwartaal van 2021. 

Aanvullende informatie: 
* Dit apparaat is niet geautoriseerd zoals vereist door de regels van de Federal Communications Commission. Dit apparaat wordt niet en mag niet te koop of in lease worden gegeven, of verkocht of geleasd, totdat toestemming is verkregen.  

Over Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise  
Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is de wereldwijde leider in veilige, slimme edge-to-cloud netwerkoplossingen die AI gebruiken om het netwerk te automatiseren, terwijl ze gegevens gebruiken om krachtige bedrijfsresultaten te behalen. Met Aruba ESP (Edge Services Platform) en As-a-Service-opties, kiest Aruba voor een cloud-native aanpak om klanten te helpen aan hun eisen op het gebied van connectiviteit, veiligheid en financiële eisen te voldoen. Over de hele campus, in elke sector, elk datacenter en elke remote-werkomgeving, waarbij alle aspecten van bedrade, draadloze LAN, en wide area networking (WAN) aan bod komen.  

Surf voor meer informatie naar www.arubanetworks.com en volg ons voor realtime updates op Twitter en Facebook. Voor de laatste technische discussies over mobiliteit en producten van Aruba kunt u terecht op Airheads Social via community.arubanetworks.com.
Laatste van Aruba Nederland  
Aruba introduceert de eerste professionele Wi-Fi 6E-oplossing in de branche

Aruba versnelt digitale transformatie van Edge-to-Cloud op Microsoft Azure

HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak
Geplaatst:
Verstreken tijd: 111 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Aruba Nederlan.. contact  

Logo Aruba Nederland

Aruba Nederlan.. sociaal  


Aruba Nederlan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau