www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (64 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

‘s Werelds toonaangevende geodata-specialist Fugro tekent contract met IFS voor wereldwijde oplossing voor financieel- en projectbeheer

IFS-software biedt 9000 Fugro-medewerkers cloudgebaseerde mogelijkheden voor wereldwijde financiën, boekhouding, projectbeheer en inkoop

Eindhoven, 1 juni 2021 – Geodata-specialist Fugro is bezig met een transformatieproces om medewerkers, processen en bedrijfsgegevens te verenigen met één enterprise resource planning (ERP)-softwareoplossing van IFS.

Met 9000 medewerkers in 61 landen verzamelt en analyseert Fugro informatie over de aarde en de constructies die erop gebouwd worden. De geodata-specialist helpt zijn klanten bij het bepalen van de optimale locatie voor het veilig, kostenefficiënt en duurzaam ontwerpen en bouwen van infrastructuur en gebouwen. Dit gebeurt door het verzamelen, analyseren en adviseren op het gebied van geodata voor klanten in sectoren als offshore en land-based energie, duurzame energie, infrastructuur en maritieme techniek.

De investering in IFS maakt deel uit van een organisatiebreed initiatief dat erop gericht is medewerkers samen te brengen in één manier van samenwerken op basis van een gecentraliseerd technologisch framework. Zonder een centraal systeem en toegang tot één versie van de bedrijfsinformatie stond Fugro voor de uitdaging om op een efficiënte en gezamenlijke manier te werken. Dit moest gepaard gaan met gemeenschappelijke processen en effectieve zakelijke en financiële rapportering.

Om de bedrijfseenheden één digitaal thuis te bieden, koos het bedrijf voor een flexibele oplossing die de projectgebaseerde activiteiten kon ondersteunen. Daarnaast kon het een tijdige en nauwkeurige rapportage in één volledig geïntegreerde oplossing realiseren. De cloudgebaseerde IFS-oplossing ondersteunt bedrijfskritische processen, waaronder financieel beheer, project- en bedrijfsbeheer, projectadministratie en inkoop. Wanneer het systeem volledig is geïmplementeerd, zal het in zo'n veertig landen wereldwijd worden gebruikt.

"Bedrijven zoals wij, die onze klanten ondersteunen bij het beheer van hun complexe projectlevenscycli, zijn vaak gedwongen om afzonderlijke softwareproducten te gebruiken voor het beheer van verschillende fasen van het project. Hierdoor ontstaan er meerdere verbroken verbindingen tussen gegevens, mensen en tijd", aldus Mark Heine, Chief Executive Officer bij Fugro. "De IFS-oplossing zal onze projectgeoriënteerde processen standaardiseren en harmoniseren in één gebruiksvriendelijk ERP-platform. Als al onze mensen toegang hebben tot dezelfde gegevens en op dezelfde manier werken, zal dat sneller en prettiger zijn voor onze teams. We kijken uit naar de samenwerking met IFS om de volgende fase in te luiden van de zakelijke transformatie van ons bedrijf."

Frank Beerlage, Managing Director van IFS Benelux, voegt hieraan toe: "Projectgebaseerde dienstverleners zoals Fugro hebben bedrijfstechnologie nodig die kan worden aangepast en flexibel kan worden ingezet wanneer de activiteiten en omstandigheden daarom vragen. We zijn succesvol in de ontwikkeling van tools voor bedrijven in enkele van 's werelds meest veeleisende omgevingen, zowel offshore als onshore. Fugro is een gerespecteerd merk op het gebied van projectgebaseerde diensten en we verheugen ons om met hen samen te werken om nieuwe standaarden voor efficiëntie en waarde te creëren".

De oplossing zal worden geïmplementeerd in samenwerking met BearingPoint, een management- en technologieconsultant en Platinum-level IFS-partner.

Lees meer over hoe IFS projectgebaseerde bedrijven ondersteunt op www.ifs.com/corp/solutions/enterprise-resource-planning/project-erp-software/.
Tags  
Laatste van IFS  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 64 dagen
IFS contact  

Logo IFS

  +31 (0) 40 29 23 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifs.com/nl
IFS sociaal  


IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers