www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureau
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (62 dagen geleden)
Bedrijf:

bridgX en ARAGO Consulting bundelen hun krachten

BRUSSEL (31/05/2021) - bridgX kondigt met trots de fusie aan met ARAGO Consulting in België en Luxemburg. bridgX, een SAP Gold Partner, is een Belgisch boutique HR consulting bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de employee experience.

Het in Parijs gevestigde ARAGO Consulting is een pionier op het gebied van de HR-cloud en ontwikkelt zich tot een belangrijke speler in de efficiëntiegestuurde digitale transformatie van HR-, inkoop- en financiële functies van bedrijven. Sinds de oprichting in 2010 is ARAGO Consulting, een SAP Gold Partner, voortdurend gegroeid en actief in 11 landen op vier continenten. Het bedrijf heeft 180 consultants in dienst en werkt samen met blue-chip klanten uit uiteenlopende sectoren.

"ARAGO Consulting streeft ernaar om de best mogelijke service te leveren aan onze klanten in de Benelux-regio. We zijn verheugd om onze nieuwste partners, Bert Caryn, Kurt De Koeyer en Raf Rottiers, te verwelkomen. Met deze fusie versterken we onze positie in de regio en voegen we SAP® HCM on-premise expertise toe aan het dienstenportfolio van de hele groep. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering ons zal toelaten om de one-stop shop te worden voor HCM-diensten", aldus Jean-Christophe Péaudeau, CEO van ARAGO Consulting.

"bridgX geeft ons de zekerheid van een succesvolle intrede in de Nederlandstalige regio's van België en in Nederland. We zijn verheugd om samen te werken met bridgX", zegt Yannick Raba, COO van ARAGO Consulting.

"De fusie met ARAGO Consulting versnelt onze weg om een totale SAAS implementatiepartner te worden voor onze regio. We zijn nu in staat om onze klanten niet alleen te helpen op het gebied van SAP HCM en SAP SuccessFactors®, maar ook SAP Concur, SAP Fieldglass, PeopleDoc (UKG HR Service Delivery) en SAP Qualtrics." aldus Raf Rottiers, CEO van bridgX.

"Door deel uit te maken van de ARAGO Consulting groep kunnen we ons aanbod wereldwijd opschalen en tegelijkertijd ons dienstenportfolio uitbreiden. We zijn erg enthousiast om deze volgende stap in het bridgX avontuur te zetten," zegt Kurt De Koeyer, partner bij bridgX.

"Dit is een match made in heaven, en niet alleen omdat onze vaardigheden complementair zijn. Wat echt opmerkelijk is, zijn onze gedeelde waarden en visie op de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat ons team en onze klanten zullen profiteren van deze samenwerking", aldus Bert Caryn, partner bij bridgX.

"Dit is een nieuwe en belangrijke stap naar verdere groei voor ARAGO Consulting in de Benelux regio. Zeker als je bedenkt dat er maar weinig concurrenten zijn die zich uitsluitend op HR en SAP richten, met zo'n brede set aan competenties en troeven." aldus Marc Fraipont, stichtend vennoot van ARAGO Consulting in België en Luxemburg.

In nauwe samenwerking met CEO Jean-Christophe Péaudeau en het executive team van ARAGO Consulting, zullen Bert Caryn, Kurt De Koeyer en Raf Rottiers de activiteiten van het bedrijf in België, Nederland en Luxemburg leiden. Zij zullen ook toetreden tot de raad van bestuur van ARAGO Consulting.

Over ARAGO Consulting
ARAGO Consulting, de toonaangevende Europese SAP SuccessFactors-partner en SAP Gold Partner, ondersteunt zijn klanten bij de uitrol van volledig geïntegreerde HR conciërgediensten. Als 'born-in-the-cloud'-specialist verkoopt en implementeert ARAGO de beste SaaS-oplossingen van de markt, zoals:
  • SAP SuccessFactors voor HRIS-oplossingen
  • SAP Concur digitaliseringsoplossingen voor reis- en onkostenbeheer
  • SAP Fieldglass voor het beheer van externe middelen
  • Qualtrics voor het beheer van de werknemerservaring
  • UKG HR Service Delivery (PeopleDoc) voor de digitalisering van HR-diensten
  • myMeta voor het verbeteren van de gebruikerservaring en het maximaliseren van adoptie
ARAGO Consulting heeft momenteel 180 consultants in dienst met een internationale aanwezigheid in 11 landen (Frankrijk, Oostenrijk, België, Colombia, Duitsland, India, Luxemburg, Marokko, Portugal, Spanje en Zwitserland) en werkt samen met meer dan 200 bedrijven van alle groottes en industriesectoren. Tot hun klanten behoren BIC, Bureau Veritas, Canal+, Essilor, Galapagos, Hager, Institut Pasteur, the International Committee of the Red Cross, Groupe TF1, Pernod Ricard, Puratos, Rexel, RTBF, SBM Offshore, Scott Sports, Sebia, en vele andere. Meer informatie: www.aragoconsulting.com

Over bridgX
bridgX stelt bedrijven in staat hun HR-processen te digitaliseren door het aanbieden van consultancy diensten en oplossingen. De bridgX expertise en focus liggen op SAP SuccessFactors en SAP HCM On-Premise. Het bridgX team is er sterk van overtuigd dat het verbeteren van de employee experience en het aanbieden van klantgericht HR een kritische component is in de business strategie van succesvolle bedrijven. bridgX werd opgericht in 2007 en is een 100% Belgisch bedrijf met hoofdkantoor in Diegem. De combinatie van technologische kennis en HR-expertise positioneert bridgX ideaal om de kloof tussen HR en IT te overbruggen. bridgX heeft 20 gepassioneerde HRIS professionals in dienst, voornamelijk senior consultants. Naast opdrachten in België, opereert bridgX regelmatig in een internationale context. bridgX consultants hebben de afgelopen jaren project- en supportwerk geleverd in meer dan 15 verschillende Europese landen. Meer informatie: www.bridgx.com

Voor meer informatie, enkel pers:
Bert Caryn
Bert.Caryn@bridgX.com
Gaëlle Dumur
gdumur@aragoconsulting.com

# # #

SAP en de hier genoemde producten en diensten van SAP en de respectieve logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE (of een aan SAP gelieerde onderneming) in Duitsland en andere landen. Zie deze website voor aanvullende informatie over en kennisgevingen van handelsmerken. Alle andere genoemde product- en dienstnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
Laatste van bridgX  
bridgX en ARAGO Consulting bundelen hun krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 62 dagen
bridgX contact  

Logo bridgX

  +32 476 61 90 36
  info@bridgx.com
  www.bridgx.com
bridgX sociaal  


bridgX tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com