www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (66 dagen geleden)
Bedrijf:

Scanfie & Spryng scoren met SMS voor horecaondernemers

Nieuwe samenwerking & nieuwe toepassing.

Amsterdam, 27 mei 2021


Hoe weinig goeds het coronavirus ook heeft gebracht, de horeca heeft tijdens deze crisis wel laten zien hoe je je zaak draaiende kunt houden door innovatief te denken. Het effect van hun creatief ondernemerschap: eten bestellen, afhalen en laten bezorgen is in één jaar tijd nóg populairder geworden, onder een bredere doelgroep. Nieuwe technologieën kunnen horecaondernemers daarbij helpen. Zoals de slimme Scanfie oplossingen voor onder meer het ter plekke bestellen van eten via QR en het oproepen van gasten via een SMS bericht

De oplossingen die Scanfie biedt aan ondernemers in de horeca, leisure en evenementenbranche zijn laagdrempelig en snel te gebruiken. Dat maakt het – zeker in coronatijd – extra aantrekkelijk voor deze sectoren om ze in te zetten op momenten waarop je snel en op afstand met je klanten wilt communiceren. Scanfie biedt de volgende tools:

Gasten oproepsysteem met SMS service 

Met het gasten oproepsysteem van Scanfie worden gasten via een SMS opgeroepen als hun bestelling gereed is voor afhaal. Dit systeem wordt vooral gebruikt bij zelfbediening in de horeca en bij leisure en evenementen. Het is een stuk goedkoper dan een traditioneel buzzersysteem (niet alleen in aanschaf maar ook qua onderhoud). Een ander voordeel: het systeem werkt altijd, ongeacht de afstand waarop de gasten zich bevinden. Het belangrijkste communicatiemiddel dat Scanfie gebruikt om gasten op te roepen is SMS. Dat is niet voor niets; SMS heeft de hoogste aflever- en leespercentages en dat is extra belangrijk bij het ophalen van (warm) eten. Zonder melding komen de gasten immers niet op tijd om hun bestelling af te halen. 


"Op de touchpoints met de eindgebruiker zetten wij SMS in. Omdat we zeker willen weten dat een bericht aankomt en wordt gelezen. Dat is een cruciaal onderdeel van onze oplossing. Spryng heeft de techniek in huis die wij hiervoor nodig hebben." 

Gerard Brouwer, CEO Scanfie


Bestelwebsites voor afhalen en bezorgen

Met de gepersonaliseerde bestelwebsite van Scanfie heeft een restaurant of café binnen een dag een online afhaalconcept in huis. Bestellingen kunnen snel en simpel via een digitale menukaart worden geplaatst. Klanten bepalen zelf het gewenste afhaal- of bezorgmoment. De ondernemer bepaalt uiteraard het menu, stelt het minimale bestelbedrag in, het maximaal aantal bestellingen per tijdslot, de bezorgkosten per gebied, kortingscodes, pre-orders, rapportages en nog veel meer. Met de bestelwebsites van Scanfie wordt gasten een veilige en passende beleving aangeboden, voldoet de horecaondernemer aan de coronamaatregelen en wordt omzetderving door COVID-19 beperkt. Zonder ingewikkelde technische aanpassingen of implementaties. En is het gewenste afhaal- of bezorgtijdstip op een drukke dag niet haalbaar, dan heeft de ondernemer de mogelijkheid om dit tijdstip aan te passen en klant hiervan op de hoogte te brengen via een SMS bericht. Zodat zij niet te vroeg naar uw restaurant komen of zitten te wachten op de bezorger. 


Contactloos bestellen met QR 

Met QR bestellen van Scanfie kunnen horecazaken weer veilig opengaan. Want de gasten maken via een QR-code zelf hun keuze uit het digitale menu. Ook het betalen kan veilig en contactloos via de smartphone. QR biedt gasten een veilige omgeving want het zorgt voor minder loopbewegingen en gegarandeerd 1,5 meter afstand. Een QR code van Scanfie kan ook worden ingezet als tafelmanagementmodule, digitale gezondheidscheck en gastenregistratie.


Slim blijven communiceren na corona

Niet alleen corona, maar ook nieuwe digitale toepassingen verlagen de drempel om eten te bestellen in hotels, restaurants, cafés en in de leisure- en eventbranche. De jonge generaties zijn ermee opgegroeid. Zij verwachten snel en efficiënt geholpen te worden en vinden het fijn om daarbij zo veel mogelijk zelf te bepalen. Maar ook steeds meer ouderen vinden hun weg naar het online bestellen van maaltijden. Omdat het makkelijk, snel en veilig is. De verwachting is dat ook na de coronacrisis het digitaal bestellen van eten en drinken in de horeca gemeengoed blijft. Voor evenementenorganisatoren ligt er ook een uitdaging. Hoe maak je het bestellen van hapjes en drankjes laagdrempeliger en veiliger? Bijvoorbeeld door via een QR-code eten te bestellen, te blijven genieten van het evenement en een SMS te ontvangen zodra de bestelling klaar is. Het draait allemaal om gemak, service en goede (digitale) communicatie met de klant, bijvoorbeeld via SMS. Scanfie en Spryng weten als geen ander waar de behoeftes liggen van ondernemers en hun gasten. En wat de mogelijkheden zijn om daarin te voorzien, met slimme tools en communicatie. Want niemand zit erop te wachten om in een meterslange rij te staan, ook na corona.


Over Scanfie

Scanfie is een Nederlands bedrijf dat in 2018 is opgericht met meer dan 100 klanten in meerdere landen. Het bedrijf levert innovatieve en laagdrempelige diensten voor de horeca, leisure- en evenementensector. Zoals QR bestellen (aan tafel en middels kiosk), horeca bestelwebsites en een gastenoproepsysteem. 


Scanfie heeft Spryng als SMS provider gekozen omdat het directe aansluitingen heeft bij (Nederlandse) providers (hoge ‘deliverability’) en vanwege de scherpe tarieven. Het succesvol afleveren van SMS berichten is cruciaal voor Scanfie vanwege de acute oproepfunctie (direct contact leggen via SMS wanneer een bestelling klaar staat). Daarnaast is een scherpe prijs van partners en toeleveranciers extra belangrijk omdat de marges in de horeca behoorlijk onder druk staan. 


Over Spryng

Als SMS provider levert Spryng snelle en veilige communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Door relevante informatie op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen maken wij processen effectiever, worden onnodige kosten voorkomen en de klanttevredenheid bevorderd. Een paar voorbeelden: via Spryng sturen koeriersdiensten, retailers en transportbedrijven SMS’jes over het bezorgen van een bestelling. Zorginstellingen sturen steeds vaker een afspraakherinnering per SMS om het aantal ‘no-shows’ terug te dringen. En organisaties zetten SMS in om snel en veilig een eenmalige code (OTP) te sturen om veilig in te loggen


Spryng werkt zowel voor kleine organisaties als voor grote concerns, waar soms miljoenen SMS berichten tegelijk moeten worden verstuurd (bulk SMS). Als enige SMS provider in Nederland is Spryng gecertificeerd met het ISO 27001 certificaat en de specialisatie NEN7510


De samenwerking met Scanfie levert Spryng een nieuwe sector op binnen haar brede klantenkring en laat zien dat SMS weer een nieuwe toepassing rijker is. Maar aan de snelheid, veiligheid en zichtbaarheid van een SMS bericht is niets veranderd; die is nog net zo groot als voor de coronacrisis.
NOOT VOOR DE REDACTIE


Voor meer informatie: 

Scanfie (https://www.scanfie.nl/) Spryng (https://www.spryng.nl/)

Steenakkerstraat 11 Bakkersstraat 23

5688 DJ Oirschot 1017 CW Amsterdam

Contactpersoon: Contactpersoon:

Gerard Brouwer Nathalie Belchior Massa

CEO Marketing & BD Manager

E-mail: gerard@scanfie.nl nathalie@spryng.nl

Tel: +31 (0)499 795 000 Tel: +31 (0)20 7703 005
Laatste van Spryng  
Spryng & Cryptshare genomineerd voor Computable Awards 2021

SMS Gateway van Spryng geeft zekerheid aan patiënt en zorgpersoneel

Momo Medical en Spryng zorgen samen voor een veilige zorgomgeving
Geplaatst:
Verstreken tijd: 66 dagen
Spryng contact  

Logo Spryng

  Nathalie Belchior Massa
  020-7703005
  nathalie@spryng.nl
  spryng.nl
Spryng sociaal  


Spryng tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl