www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (69 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet integreert Secure SD-WAN met het Network Connectivity Center (NCC) van Google Cloud

Gezamenlijke klanten profiteren van integrale beveiliging en een superieure gebruikservaring tijdens de overstap naar de cloud

Utrecht, 27 mei 2021 -  Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt vandaag bekend dat zijn oplossing Fortinet Secure SD-WAN nu integratie biedt met het Network Connectivity Center (NCC) van Google Cloud. Fortinet zorgt met zijn oplossing Secure SD-WAN voor de meest complete en eenvoudigste overstap naar de cloud. Gebruikers van het NCC kunnen dankzij de integratie eenvoudiger zorgen voor geoptimaliseerde verbindingen met hun geografisch verspreide locaties en applicaties en workloads in Google Cloud.

Beveiliging van multi-cloudomgevingen en hybride clouds

Ruim 90% van alle bedrijven maakt gebruik van multi-cloudomgevingen en hybride clouds. Dat betekent dat applicaties zich overal kunnen bevinden, van campusomgevingen tot filialen en van het datacenter tot de cloud. De locatie van elke applicatie zou transparant moeten zijn voor de eindgebruiker. Om dit te bewerkstelligen moeten organisaties applicaties en data in uiteenlopende clouds, datacenters en filialen met elkaar verbinden. En soms gaat dat ten koste van de beveiliging en operationele efficiëntie.

Fortinet biedt een oplossing voor deze problemen door de meest uitgebreide ondersteuning voor toepassingsscenario’s binnen de branche te bieden. Dit draagt bij aan een probleemloze, veilige en superieure quality of experience (QoE) voor applicaties, waar die ook maar worden gehost. Dankzij de integratie met het NCC van Google Cloud kunnen gezamenlijke klanten een beroep doen op de Secure SD-WAN-functionaliteit en mogelijkheden van Fortinet voor het overstappen naar de cloud. Daarmee kunnen ze zorgen voor geoptimaliseerde verbindingen tussen applicaties en workloads in Google Cloud ter ondersteuning van hun hybride en multi-cloudomgevingen. Ze kunnen daarmee profiteren van het beste van beide werelden en de kloof dichten met een native cloud underlay van Google Cloud en de Secure SD-WAN- en migratiefunctionaliteit van Fortinet. Dit resulteert in een vereenvoudigde, geautomatiseerde en operationeel efficiënte migratie naar de cloud. FortiGuard Labs biedt aanvullende ondersteuning in de vorm van brancheleidende bedreigingsinformatie en cyberbescherming.

Om organisaties veilige te houden tijdens alle stadia van hun migratie naar de cloud en voor beheereenvoud te zorgen biedt Fortinet ondersteuning voor de volgende toepassingsscenario’s:
  • Geoptimaliseerde verbindingen van omgevingen op locatie naar de cloud en tussen bedrijfslocaties: Fortinet Secure SD-WAN biedt naadloze orchestration van migraties naar de cloud. De oplossing biedt organisaties snelle en betrouwbare netwerkverbindingen, zodat ze de productiviteit binnen hun wereldwijde bedrijfslocaties en cloudomgevingen op peil kunnen houden.
  • Veilige migraties naar de cloud: Fortinet biedt organisaties ondersteuning voor hun overstap naar de cloud. Het biedt hen een optimale gebruikservaring en snellere toegang tot IT-activa in de cloud. Daarmee kunnen ze de beschikbaarheid van hun bedrijfskritische data, applicaties en workflows waarborgen en die op consistente wijze beveiligen.
  • Beveiliging binnen multi-cloudomgevingen: Fortinet biedt centraal overzicht op, en consistente beveiligingsregels voor multi-cloudomgevingen om applicaties en de connectiviteit te beschermen, van het datacenter tot de cloud.
  • Beveiliging binnen de cloud: Fortinet biedt brancheleidende beveiliging van cloudnetwerken, segmentatie, overzicht en bescherming. Dit wordt aangevuld met ondersteuning door FortiGuard Labs biedt daarbij aanvullende ondersteuning om applicaties, workloads en data binnen de cloud veilig te houden tegen externe cyberaanvallen en kwaadaardige activiteit binnen de cloud.
Adaptive Cloud Security voor Google Cloud
Met de integratie met het NCC van Google Cloud breidt Fortinet zijn aanbod van Adaptive Cloud Security-oplossingen verder uit. Dit draagt bij aan nog hechter geïntegreerde en eenvoudiger cloudprocessen. Fortinet biedt organisaties consistente beveiliging van grootzakelijke kwaliteit voor hun omgevingen in Google Cloud met de volgende integraties:
  • Integratie van FortiGate: Door de integratie van de next-generation firewall FortiGate met Google Cloud kunnen organisaties van elke omvang beschikken over netwerk- en SD-WAN-functionaliteit. Ze kunnen FortiGate inzetten als next-generation firewall en/of als VPN-gateway.
  • Integratie van FortiWeb Cloud WAF-as-a-Service: De web application firewalls uit de FortiWeb WAF-reeks kunnen in verschillende Google Cloud-regio’s worden ingezet. Organisaties kunnen daarmee hun applicatieverkeer inspecteren en filteren in dezelfde regio waar hun ze hun applicaties hosten. Dit maakt een einde aan problemen rond de prestaties en wet- en regelgeving en minimaliseert de kosten van het netwerkverkeer.
  • Integratie met FortiCWP: FortiCWP biedt integratie op API-niveau met de beheer- en beveiligingsdiensten van Google Cloud voor de monitoring en tracking van IT-activa in de cloud, met inbegrip van hun configuraties, activiteiten en dataverkeer. FortiCWP biedt daarnaast integratie met het Google Security Command Center (SCC).
Vincent Zeebregts, country manager bij Fortinet Nederland: “Elk bedrijf bevindt zich weer op een ander punt in zijn cloudtraject. De integratie van Fortinet Secure SD-WAN met het Network Connectivity Center (NCC) van Google Cloud biedt organisaties unieke mogelijkheden die een veilige migratie naar de cloud, tussen clouds en binnen clouds waarborgen. Deze combinatie draagt tegelijkertijd bij aan een optimale gebruikservaring voor applicaties, waar die ook maar worden gehost.”

Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) wil bijdragen aan een digitale wereld waarin vertrouwen centraal staat. Dat doet het door mensen, apparaten, applicaties en data altijd en overal te beschermen. Dit is de reden waarom ’s werelds grootste bedrijven, dienstverleners en overheidsinstellingen voor Fortinet kiezen om hun digitale transformatie op veilige wijze te bespoedigen. Fortinet Security Fabric-platform biedt uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde bescherming van het volledige digitale aanvalsoppervlak. Het beveiligt bedrijfskritische apparatuur, data, applicaties en verbindingen van en naar het datacenter, de cloud en thuiswerkomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 510.000 klanten vertrouwen op Fortinet voor het beschermen van hun organisatie. Het Fortinet NSE Training Institute, een initiatief van het Training Advancement Agenda (TAA) van Fortinet, is aanbieder van een van de grootste en meest uitgebreide trainingsprogramma’s binnen de branche. Het biedt iedereen toegang tot cybersecurity-training en nieuwe loopbaankansen. Ga voor meer informatie naar www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs
Laatste van Fortinet  
Fortinet lanceert security service FortiTrust: flexibele licentie per gebruiker

Onderzoek Fortinet: 90% van de OT-bedrijven hebben last van beveiligingsincidenten

Fortinet vereenvoudigt het netwerkbeheer met FortiMonitor en FortiAIOps
Geplaatst:
Verstreken tijd: 69 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl