www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (60 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

NetApp vernieuwt Unified Partner Program

Partners profiteren van veranderingen in markt door versnelde digitale transformatie

Schiphol-Rijk, 26 mei 2021 – NetApp (NASDAQ: NTAP), wereldwijd softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement, komt met updates van zijn bekroonde Unified Partner Program voor boekjaar 2022 (FY’22). Hierdoor is het programma voor partners flexibeler, consistenter en eenvoudiger, zodat ze goed voorbereid zijn op de geplande transitie naar een nieuwe tieringstructuur volgend jaar. Het programma breidt het partnerecosysteem uit en biedt nieuwe financiële incentives en versnelde winstgevendheid. Daarnaast zijn er nieuwe oplossings- en Services Certified-specialisaties toegevoegd.

Hieronder de vernieuwingen van het NetApp Unified Partner Program voor FY’22. Ze zijn vanaf nu beschikbaar.
  • Uitbreiding partnerecosysteem – Het programma bevat nu gespecialiseerde partners die het NetApp-portfolio verkopen, gebruiken of erop van invloed zijn, wat de relevantie voor meer typen partners verhoogt.
  • Vereenvoudigde incentives – Incentives zijn in lijn gebracht met kerninitiatieven en focusgebieden, zoals klantacquisitie, FlexPod, gebruik, cloud en meer. Deze incentives, die in verband staat met nieuwe specialisaties, worden voorspelbaarder gedurende de saleslifecycle.
  • Nieuwe partnerawards – Individuele partners die hiervoor kiezen worden beloond voor activiteiten die deal closure vergroten als onderdeel van strategische programma’s, zoals het opzetten van meetings en het registreren van deals. Er zijn punten te verdienen voor merchandise of een prepaid creditcard.
  • Nieuwe oplossingsspecialisaties – Er zijn nieuwe oplossingsspecificaties beschikbaar voor Cloud Preferred, FlexPod, SAP, AI/ML, Data Protection, Data Security, Hosting Service Provider, Infrastructure en Spot by NetApp Preferred, wat een mogelijkheid is om de unieke vaardigheden en go-to-marketmodellen van partners te erkennen en belonen.
  • Nieuwe Services Certified-specialisaties – De transformatie van Services Certified-specialisaties omvat Integration Services Certified, Lifecycle Services Certified en NetApp Keystone Services Certified. Hierdoor is er afstemming met de klantbehoeften, waar dan ook in de hybrid-cloudlifecycle.
  • Partner Connect 2.0 – De NetApp-partnerlocator heeft een betere user experience om klanten te helpen de meest gespecialiseerde partners te vinden die bij hun behoeften passen.
Chris Lamborn, Head of Global Partner GTM & Programs bij NetApp: “We transformeren ons Unified Partner Program en veranderen de structuur ervan om zakendoen met NetApp makkelijker en winstgevender te maken voor onze partners dan ooit. Deze updates zijn nog maar het begin van een strategie in meerdere fasen om onze partners te belonen voor hun expertise in oplossingen, terwijl ze hun klanten veel waarde bieden.”

Meer informatie over de nieuwste updates van het NetApp Unified Partner Program is te vinden op www.netapp.com/partners/resources/.

Over NetApp
NetApp is een wereldwijd softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement dat organisaties helpt data optimaal te benutten in het tijdperk van versnelde digitale transformatie. Het bedrijf voorziet in systemen, software en clouddiensten die hen helpen applicaties optimaal te laten werken – van het datacenter tot de cloud. En of ze nu ontwikkelen in de cloud, verhuizen naar de cloud of on-premise hun eigen cloudervaring creëren. Met oplossingen die geschikt zijn voor verschillende omgevingen helpt NetApp organisaties hun eigen data fabric te bouwen en op veilige wijze altijd en overal de juiste mensen te voorzien van de juiste data, diensten en applicaties. Meer informatie is te vinden op www.netapp.com of volg NetApp op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram
Laatste van NetApp  
NetApp voorziet in een innovatieve, eenduidige hybrid-cloudervaring zonder compromissen

NetApp vernieuwt Unified Partner Program

NetApp Spot Wave: lagere infrastructuurkosten en minder complexiteit voor big data-applicaties op Kubernetes
Geplaatst:
Verstreken tijd: 60 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
NetApp contact  

Logo NetApp

  020 503 9600
  info@netapp.com
  www.netapp.com/nl
NetApp sociaal  


NetApp tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl