www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (70 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Extreme Networks breidt AI-gedreven mogelijkheden in CoPilot uit voor druk belaste netwerkbeheerders

ExtremeCloud IQ CoPilot detecteert netwerkanomalieën en identificeert root causes met 99 procent nauwkeurigheid, wat tijd bespaart en risico’s verlaagt

Amstelveen, 26 mei 2021Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloudgedreven netwerkbedrijf, komt met een openbare bètaversie van ExtremeCloud™ IQ CoPilot, een abonnementsdienst beschikbaar in het ExtremeCloud IQ-platform. CoPilot levert verklaarbare AI-inzichten (artificial intelligence) voor IT-netwerkbeheerders. Hiermee kunnen ze snel bekende maar zeer complexe issues oplossen. ExtremeCloud IQ CoPolit wordt continu gekalibreerd aan de hand van een reeks van negatieve testcases en is voor 99 procent gevrijwaard van valse alarmen. IT-teams kunnen zo uitgaan van de validiteit van aanbevelingen en hoeven minder tijd te besteden aan handmatige reviews.

De voordelen die netwerkbeheerders kunnen behalen met CoPilot zijn vergelijkbaar met hoe de commerciële luchtvaart veiliger werd en hoe de bediening in de cockpit efficiënter werd door de introductie van de copilootfunctie. CoPilot biedt netwerkbeheerders een AI-assistent die zeer gedistribueerde netwerkomgevingen gemakkelijker kan monitoren. Hierdoor wordt het risico op gemiste potentiële netwerkissues kleiner en hoeft er minder tijd besteed te worden aan netwerkbeheer.

Highlights:
  • Automatisch toegang voor Pilot-abonnees. Elke dag worden er bijna 1,6 miljoen netwerkdevices toevertrouwd aan ExtremeCloud IQ, en dat worden er steeds meer. Het is het enige cloudplatform met onbeperkte dataretentie, dat zijn ML/AI-engine (machine learning) informeert en een ongeëvenaard niveau van inzicht en precisie biedt. Vanaf juni 2021 hebben Pilot-abonnees automatisch toegang tot CoPilot. Vanaf dan zien ze in het ExtremeCloud IQ-dashboard gepersonaliseerde alerts en hyper-gepersonaliseerde aanbevelingen. Tijdens de openbare bèta is het voor klanten mogelijk feedback te geven, wat het vermogen van CoPilot om legitieme issues te herkennen verbetert en zijn ML/AI-acties versterkt met menselijke intelligentie. Na afloop van de openbare bèta eind 2021 komen er nieuwe features beschikbaar.
  • Verklaarbare ML/AI-aanbevelingen. CoPilot stelt een netwerkstandaard voor elke omgeving, waardoor het snel netwerkanomalieën kan detecteren en de locatie van de issue, impact voor gebruikers, mogelijke root causes en aanbevolen oplossingen kan bepalen. Dit gedetailleerde niveau biedt IT-beheerders eenvoudig verklaarbare ML/AI-inzichten waar ze snel op kunnen reageren, wat veilige netwerkwerking stroomlijnt en kosten voor de werking ervan vermindert. Op dit moment biedt CoPilot zes categorieën inzichten: Wi-Fi Efficiency, Wi-Fi Capacity, Power over Ethernet (PoE) Stability, Adverse Traffic Patterns, Uplink Efficiency en Dynamic Frequency Selection (DFS) Recurrence. In de toekomst komen er daar meer bij.
  • Waardevolle inzichten. CoPilot fungeert als betrouwbare adviseur en ondersteunt IT-beheerders, maar blijft vertrouwen op menselijke intelligentie om nauwkeurigheid te garanderen en controle te bieden. Het maakt gebruik van zowel ML/AI- als statistische analyses, afhankelijk van de complexiteit van de issue, waardoor IT-beheerders snel gedetailleerde inzichten krijgen. Daarnaast kunnen beheerders rechtstreeks vanuit ExtremeCloud IQ in contact komen met het Global Technical Assistance Center (GTAC) van Extreme Networks als CoPilot kritische problemen ziet. Het GTAC kan dan hulp en extra inzichten geven.
ExtremeCloud IQ is op verschillende punten uniek in de branche. Het is de enige cloud-agnostische netwerkbeheeroplossing beschikbaar bij Amazon Web Services, Google Cloud Platform en Microsoft Azure én in private- en on-premise-cloudomgevingen. En het is het enige cloudnetwerkbeheerplatform dat ISO 27001-, ISO 27017- en ISO 27701-gecertificeerd is. ExtremeCloud IQ heeft ook de Level 1-status in het Security Trust Assurance and Risk-programma (STAR) van Cloud Security Alliance (CSA) behaald.

Voor betere ondersteuning van compliance-eisen, zoals de AVG, behouden alle ExtremeCloud IQ-klanten de mogelijkheid om al hun data te allen tijde te verwijderen. Extreme heeft zeventien Regional Data Centers (RDC’s) over de hele wereld en zijn cloudfootprint omvat dertien landen in vijf continenten.

Nabil Bukhari, Chief Technology Officer en Chief Product Officer, Extreme Networks
“Krachtige, eenvoudige cloudnetworking is een noodzaak voor IT-teams die de oneindig gedistribueerde enterprise van vandaag moeten managen. Hoewel de cloud sowieso al flexibiliteit en efficiëntie biedt, vergroten AI en ML deze voordelen. Uiteindelijk fungeert CoPilot zoals zijn naam doet vermoeden: het helpt IT-beheerders te navigeren door steeds complexere netwerkomgevingen en ondersteunt hen bij elke taak. Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen en we kijken ernaar uit CoPilot verder te ontwikkelen, zodat we die klanten kunnen helpen alles uit hun netwerk te halen wat erin zit.”

Rohit Mehra, Vice President of Network Infrastructure, IDC
“Zeer gedistribueerde netwerken komen met unieke uitdagingen, en machine learning en artificial intelligence zijn essentieel om te zorgen voor netwerkfunctionaliteit in omgevingen waarin de gebruiker aan de edge zit. Een netwerk monitoren op potentiële issues kan op zichzelf een fulltime job zijn. Zonder ML/AI of automatisering kunnen IT-teams overweldigd raken. CoPilot stelt IT-teams in staat tijd en moeite te besparen als het gaat om handmatige beheertaken. Dat onderstreept dat Extreme weet wat klanten aan ondersteuning nodig hebben.”

Extra informatie


Over Extreme Networks

Extreme Networks, Inc. (EXTR) biedt een probleemloze netwerkervaring die iedereen verder brengt. We verkennen de grenzen van technologie met de kracht van machine learning, artificial intelligence, analytics en automatisering. Meer dan 50.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze end-to-end netwerkoplossingen in de cloud en op onze topservice die hen helpt bij het versnellen van de digitale transformatie en hen laat groeien. Meer informatie is te vinden op de website van Extreme – of volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook.
Laatste van Extreme Networks  
Extreme Networks brengt als eerste in de branche enterprise-grade Wi-Fi 6E-oplossing op de markt

Nieuw rapport van 650 Group: Extreme groeit uit tot op een na grootste cloudnetwerkleverancier

Extreme introduceert cloud-native platform voor netwerkinzicht voor serviceproviders
Geplaatst:
Verstreken tijd: 70 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Extreme Networ.. contact  

Logo Extreme Networks

   +31 30 800 5100
  www.extremenetworks.com
Extreme Networ.. sociaal  


Extreme Networ.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers