www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (60 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Daniel de Groot aangesteld als CCO van True

Amsterdam – Daniel de Groot (29) is per 1 mei 2021 aangesteld als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van True, managed hostingprovider en onderdeel van Broad Horizon. Daniel is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten rondom commercie, marketing en productontwikkeling. In zijn nieuwe rol richt Daniel zich volledig op de ontwikkeling en verdere professionalisering van de organisatie, zoals continue productinnovatie, om de groeiambities te realiseren. Daniel neemt het stokje over van Olaf van Veen, die na vier jaar als commercieel directeur een stap terug doet, maar wel betrokken blijft bij de organisatie.

Daniel is zijn carrière begonnen als accountmanager bij TransIP, waar hij de salesafdeling heeft opgezet. Na twee jaar wilde hij zijn kennis uitbreiden en zijn vaardigheden verder ontwikkelen. Zo heeft hij op zijn eenentwintigste de stap gemaakt naar True en is niet meer weggegaan: “Mijn leeftijd verklapt dat ik nog aan het begin van mijn carrière sta. Ik ben enorm trots dat ik in acht jaar tijd bij True zoveel mooie stappen heb mogen maken. True biedt me iedere keer nieuwe kansen, die ik met beide handen aangrijp. Zo heb ik drie jaar geleden de kans gekregen om een team te starten om een nieuwe hostingpropositie te ontwikkelen rondom het gebruik van containers en Kubernetes. Ons specialisme op dit gebied wordt momenteel veel gevraagd vanuit de markt en staat centraal in onze groeiambities. In de acht jaar, waarvan de laatste drie jaar als Sales Manager, dat ik al onderdeel ben van True, heb ik de organisatie en onze klanten door en door leren kennen. Nu ik eindverantwoordelijk ben voor alle commerciële activiteiten, kan ik echt het verschil maken voor onze klanten. Dit doe ik door onze diensten aan te laten sluiten op de wensen van de klant en door klanten te inspireren om technologische innovaties te omarmen. Natuurlijk doe ik dat niet alleen, maar met een team van eenentwintig professionals die dagelijks keihard werken aan de ambities van True.”

True heeft als ambitie de beste hosting partner van Nederland te worden. Daniel vervolgt: “Om deze doelstelling te kunnen bereiken zijn we achter de schermen druk bezig met een transformatie waarbij we onze klanten nauw betrekken. Dit zorgt ervoor dat wij met True onze klanten nog beter kunnen ondersteunen met nieuwe hostingoplossingen. We focussen ons op de technologie van morgen en passen deze continu toe in de omgevingen van onze klanten. Geen enkele applicatie van onze klanten is hetzelfde en we leveren maatwerk om online succes te behalen voor onze klanten.”

Werner Dekkers, Operationeel Directeur bij True: “Ik ben zeer verheugd dat Daniel deze stap bij ons maakt. Met True willen we vooroplopen en hij weet met zijn ervaring als geen ander hoe we dit voor onze klanten kunnen bewerkstelligen. Hij is ambitieus en heeft een sterke visie op het creëren van customer value. Met zijn drive en enthousiasme hebben we de perfecte persoon aan het roer om onze ambities te verwezenlijken.” 
Laatste van True (Broad Horizon)  
Marilou van Doorn aangesteld als nieuwe CEO True

True legt betrouwbare basis voor groei digital commerce bedrijf Propellor

Daniel de Groot aangesteld als CCO van True
Geplaatst:
Verstreken tijd: 60 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
True (Broad Ho.. contact  

Logo True (Broad Horizon)

True (Broad Ho.. sociaal  


True (Broad Ho.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers