www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (154 dagen geleden)
Bedrijf:

Cisco CEO tijdens RSA-conferentie: “Cybersecurity moet simpel, intelligent en overal zijn”

 • Cisco onthult innovaties die de beveiliging van apparaten, netwerken, applicaties en data vereenvoudigen met verder uitgebreide Extended Detection & Response (XDR) mogelijkheden in het SecureX platform.
 • Cisco breidt zijn Secure Access Service Edge (SASE) uit met verbeterde beveiligingsdetectie in de cloud.
 • Cisco vereenvoudigd netwerkbeveiliging door het introduceren van automatische integratie tussen de firewall en applicaties, ongeacht waar deze applicaties zich in de cloud bevinden.
SAN JOSE, Calif., 19 mei 2021 – RSA conferentie 2021 – Cisco onthult tijdens de RSA-conferentie verschillende innovaties ter vereenvoudiging van end-to-end beveiliging voor gebruikers, apparaten, netwerken, applicaties en data. De aankondigingen vergroten de zichtbaarheid van Extended Detection and Response (XDR) in het netwerk, in endpoints en in de cloud. Nieuwe innovaties breiden ook Cisco’s visie op Secure Access Service Edge (SASE) uit, door onder andere de dreigingsdetectie in de cloud te verbeteren en netwerkbeveiliging te vereenvoudigen. Cisco blijft werken aan het simplificeren van de beveiliging, het netwerk en de IT-operaties van klanten, zodat organisaties op een veilige manier hun digitale transformatie door kunnen voeren.  

Door de recente wereldwijde ontwikkelingen is hybride werken niet meer weg te denken. Gebruikers verwachten nu overal en op elk apparaat verbinding te kunnen maken, terwijl beveiligingsteams dezelfde complexe en tijdrovende oplossingen tot hun beschikking hebben. Het is daarom tijd om de beveiliging te evalueren.  

“Online beveiliging moet de kern vormen van alles in deze nieuwe wereld. Wij geloven dat dit moet gebeuren vanuit een eenvoudige, veelomvattende platformaanpak, die gebaseerd is op intelligence,” aldus Cisco-voorzitter en CEO Chuck Robbins tijdens de RSA-conferentie. “Er zijn geen duidelijke perimeters meer om te verdedigen. We hebben inzicht nodig in alle endpoints, gebruikers en applicaties, en we hebben controlepunten nodig met wachtwoordloze authenticatie.” 

Zichtbaarheid verbeteren en Extended Detection and Response (XDR) vereenvoudigen

Door de overgang naar het hybride werken worden gebruikers en applicaties meer dan ooit aan bedreigingen blootgesteld. Volgens de nieuwe Cisco Security Outcomes Study: Endpoint Edition worstelen organisaties met beveiliging en hebben in de afgelopen twee jaar meer dan 40 procent van de organisaties wereldwijd een groot beveiligingsincident gemeld. Als reactie hierop breidt Cisco zijn XDR-mogelijkheden uit door meerdere beveiligingscontrolepunten te integreren en analyses en automatisering toe te passen, waarmee detectietijd en respons worden verminderd. 
 • Toonaangevend kwetsbaarheidsbeheer met Kenna Security: Met de overname van Kenna Security combineert Cisco bedreigings- en risico-gebaseerd beheer van kwetsbaarheden in het SecureX-platform. Dit helpt klanten kwetsbaarheden, snelheid en automatische besluitvorming te prioriteren en versnelt de reactietijd voor cybergereedheid. 
 • Vereenvoudigde overgang van EDR naar XDR: SecureX helpt klanten met het vereenvoudigen van de overstap van Endpoint Detection and Response (EDR) naar XDR, door middel van vooraf gebouwde workflows, kant-en-klare integraties en nieuwe orkestratiemogelijkheden. Cisco Secure Client maakt ook een snellere XDR mogelijk en vermindert agent fatigue.
 • Uitgebreider onderzoek en snellere respons: De geavanceerde zoektechnologie van Cisco Secure Endpoint versterkt nu de XDR-waarde en biedt meer dan 200 out-of-the-box endpoint-query’s om snel antwoorden te krijgen ter ondersteuning van onderzoeken, bedreigingsopsporing en IT-Ops gebruiksscenario’s.
“Organisaties zijn steeds meer op zoek naar end-to-end beveiligingsarchitectuur om hybride werken te ondersteunen. Het is van cruciaal belang om de beveiliging, netwerk- en IT-activiteiten te vereenvoudigen met een platformbenadering terwijl klanten zich klaar maken voor de digitale transformatie,” aldus Gee Rittenhouse, SVP en General Manager, Cisco Secure. “Sinds de lancering vorig jaar gebruiken al meer dan 7000 klanten het SecureX-platform van Cisco.” 

Een SASE-visie met verbeterde cloudbeveiliging waarmaken

De manier waarop werknemers tegenwoordig in een hybride omgeving werken vereist versterkte beschermde toegang tot het internet of cloud applicaties. De SASE-architectuur van Cisco integreert meerdere beveiligings- en netwerkfuncties in één veilig connectiviteitsaanbod. Dit vereenvoudigt de beveiliging aanzienlijk en vermindert de kosten, tijd en middelen die voorheen nodig waren voor implementatie, configuratie en integratie. 
 • Snelle implementatie van cloudbeveiliging via SD-WAN: Nieuwe integratie tussen Cisco Umbrella en Cisco SD-WAN breidt de SD-WAN structuur met één klik uit naar de cloud. Het bevat ook intelligente path-selectie om klanten veilige toegang en meer gebruiksvriendelijkheid te bieden bij het verbinden met cloudapplicaties. 
 • Inbraakpreventiesysteem (IPS) in een door de cloud geleverde firewall: De door de cloud geleverde firewall van Umbrella bevat nu ook een extra beschermingslaag met Snort 3 IPS, ondersteund door Cisco Talos. 
 • Nieuwe pakketten voor de beste bescherming en waarde: Umbrella’s nieuwe Secure Internet Gateway (SIG) Advantage-pakket vermindert de complexiteit van het kopen en samenvoegen van  aparte oplossingen door een complete set beveiligingsmogelijkheden in één pakket aan te beiden. 
Netwerkbeveiliging herdefiniëren en vereenvoudigen

Voortdurend veranderende applicatieomgevingen maken netwerkbeveiliging complexer. Een nauwkeurige coördinatie tussen teams is vereist om ervoor te zorgen dat applicatieomgevingen en workloads veilig zijn. Kwetsbaarheden en verkeerde configuraties laten anders deuren open voor potentiële bedreigingsactoren. Cisco vereenvoudigt netwerkbeveiliging door middel van:
 • De eerste geïntegreerde netwerk- en workload-beveiliging: Cisco Secure Workload informeert Cisco Secure Firewall op een dynamische wijze over vereiste beleidswijzigingen en biedt uitgebreide zichtbaarheid en controle, ongeacht waar de applicaties zich bevinden. 
 • Een upgrade in dreigingsverdediging: Secure Firewall Threat Defense 7.0 levert een betere efficiëntie met Snort 3 IPS, hét platform voor bescherming tegen bedreigingen zoals gedefinieerd door de volgende generatie inbraakpreventiesystemen (NGIPS). Snort wordt nu geïmplementeerd op meer dan 800.000 Cisco apparaten. De open-source Snort engine is meer dan 8 miljoen keer gedownload en heeft meer dan 750.000 actieve gebruikers. Het heeft de flexibiliteit om robuuste beleidsregels te creëren in dynamische omgevingen waar geen vaste IP-adressen bestaan en leidt tot 30 procent prestatieverbeteringen op de meeste apparaten. Snort 3 is nu ook toegevoegd aan Cisco SD-WAN, ondersteund door Meraki en Umbrella. De toevoeging van de SecureX-ribbon aan Secure Firewall Management Center draagt bij aan verdere vereenvoudiging van de detectie en respons.
 • Cisco Secure Firewall Cloud Native: Cisco Secure Firewall Cloud Native, speciaal ontwikkelt voor Kubernetes-omgevingen, is ontwikkelaarsvriendelijk en de meest elastische firewall die Cisco ooit heeft gebouwd.Noot voor de redactie

Voor meer informatie over Cisco Security oplossingen, kijk op cisco.com/go/security

Andere bronnen: 
Over Cisco  
Cisco (NASDAQ: CSCO) is de wereldwijde leider in technologie die het internet aandrijft. Cisco creëert nieuwe mogelijkheden door uw applicaties opnieuw uit te vinden, uw gegevens te beveiligen, uw infrastructuur te transformeren en uw teams in staat te stellen om een wereldwijde en inclusieve toekomst te creëren. Ontdek meer op The Network en volg ons op Twitter.  

Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Laatste van Cisco  
Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

To Pay or Not to Pay, dat is de vraag

Cisco publiceert eerste wereldwijde Hybrid Work Index
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 154 dagen
Cisco contact  

Logo Cisco

  0800 0200 791
  www.cisco.com
Cisco sociaal  


Cisco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers