www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Coca-Cola HBC maakt real-time tracking van leveringen voor klanten mogelijk door samenwerking met Shippeo

Rotterdam/Parijs - 18 mei 2021 - Shippeo, een van Europa's toonaangevende aanbieders van real-time transportation visibility oplossingen, is door Coca-Cola HBC, een van de grootste strategische bottelpartners van The Coca-Cola Company, geselecteerd voor real-time visibility van internationaal wegtransport.

Met een geografisch bereik van de Ierse westkust tot de Russische oostkust, en van de Baltische staten tot Nigeria, is Coca-Cola HBC een marktleider in Consumer Packaged Goods (CPG) en het meest duurzame drankenbedrijf ter wereld volgens de Dow Jones Sustainability Index (DJSI).

Valentin Radu, Group Logistics Technology & Automation Manager van Coca-Cola HBC: "We vervoeren elk jaar meer dan 400.000 volle vrachten naar onze klanten. De schaal en complexiteit hiervan brengen een grote administratieve inspanning met zich mee om met vervoerders te coördineren. Het afhandelen van uitzonderingen is daarbij tijdrovend. Door Shippeo's real-time transport visibility oplossing te implementeren, willen we onze logistieke activiteiten stroomlijnen en tegelijkertijd de betrouwbaarheid van leveringen voor onze klanten verder verbeteren."

Met het real-time visibility platform van Shippeo kan Coca-Cola HBC zijn interne en externe logistieke efficiency verder verbeteren, dankzij een betere samenwerking met de vervoerders.

Radu: "Het platform van Shippeo maakt gebruik van machine learning om nauwkeurige ETA's en andere leveringsstatussen te berekenen. Deze worden  automatisch en in real-time gecommuniceerd naar onze leveranciers en klanten. Zo hebben we maximale afstemming en verminderen we het aantal telefoontjes, e-mails en andere backoffice activiteiten. Onze administratieve teams kunnen zich daardoor beter concentreren op activiteiten met meer toegevoegde waarde en op het managen van uitzonderingen.”

De oplossing wordt ingezet om het serviceniveau te verbeteren en parallel de transportkosten te verlagen, dankzij kortere wachttijden en een verbeterde flexibiliteit en resource planning.

Antonio Ventriglia, Group Logistics Director van Coca-Cola HBC: “We wilden klantgerichter worden via supply chain visibility. Na een marktonderzoek, kwamen we tot de conclusie dat Shippeo goed zou passen. Het Shippeo platform biedt de flexibiliteit en de mogelijkheden om aan onze specifieke behoeften te voldoen. Een vlotte integratie met SAP en onze bestaande systemen was ook een belangrijke factor voor de uiteindelijke beslissing, aangezien we handmatige activiteiten willen beperken.”

Ventriglia vervolgt: “De eerste uitrol van het project is voltooid, met meer dan 60 vervoerders en aanverwante partners in Oostenrijk, Roemenië, Polen, Griekenland, Hongarije en Italië. De tracking rate heeft de geplande drempel bereikt en we maken al gebruik van data-analyse om het serviceniveau te verbeteren en de verhoogde productiviteit vast te leggen. De uitrol van het project naar Bulgarije, Tsjechië, Slowakije, Ierland, Noord-Ierland, Zwitserland en Oekraïne vindt dit jaar plaats. In 2022 zullen meer landen volgen."

Lucien Besse, COO van Shippeo, is verheugd om met Coca-Cola HBC samen te werken aan dit belangrijke project. "We zijn blij dat we Coca-Cola HBC mogen verwelkomen in de Shippeo klantgemeenschap en kijken ernaar uit om met hun getalenteerde teams samen te werken om de transportmogelijkheden in de toeleveringsketen naar een hoger niveau te tillen."

Over Coca-Cola Hellenic
Coca-Cola HBC is een op groei gerichte CPG-onderneming en strategische bottelpartner van The Coca-Cola Company. We creëren waarde voor al onze belanghebbenden door de sociaaleconomische ontwikkeling van de samenlevingen waarin we actief zijn te ondersteunen en we geloven dat het opbouwen van een positievere impact op het milieu een integraal onderdeel is van onze toekomstige groei. Samen bedienen wij met onze klanten meer dan 600 miljoen consumenten in een brede geografische footprint van 28 landen op 3 continenten. Ons portfolio is een van de sterkste, breedste en meest flexibele in de drankenindustrie en biedt toonaangevende consumer partnermerken op het gebied van bruisend, sap, water, sport, energie, plantaardige thee, kant-en-klare thee, koffie, bruisend voor volwassenen en premium gedistilleerde dranken. Deze merken zijn onder meer Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Schweppes, Kinley, Royal Bliss, Costa Coffee, Valser, Romerquelle, Fanta, Sprite, Powerade, FuzeTea, Dobry, Cappy, Monster en Adez. We koesteren een open en inclusive werkomgeving onder onze meer dan 28.000 medewerkers en we behoren tot de top performers op het gebied van duurzaamheid in ESG-benchmarks zoals de Dow Jones Sustainability Index, CDP, MSCI ESG en FTSE4Good. Coca-Cola HBC heeft een premium notering aan de London Stock Exchange (LSE: CCH) en is genoteerd aan de Athens Exchange (ATHEX: EEE). Voor meer informatie: www.coca-colahellenic.com

Over Shippeo
Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden (ETA’s) voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo is opgericht in 2014 en volgt meer dan 10 miljoen ladingen per jaar in 72 landen voor toonaangevende klanten zoals Coca-Cola HBC, Carrefour, Eckes-Granini, Faurecia, Saint-Gobain en Schneider Electric.

Voor meer informatie: www.shippeo.com 

Foto's


Antonio Ventriglia, Group Logistics Director Coca-Cola HBCLucien Besse, COO Shippeo

Pers contact Coca-Cola HBC
David Hart, Group Communication Director, David.Hart@cchellenic.com

Slavena Novakovic, Group Supply Chain & Sustainability Communication Manager, Slavena.Novakovic@cchellenic.com

Contact Shippeo
Dennis van Bodegom, dennis.vanbodegom@shippeo.com, +31 6 51 33 73 46

Pers contact Shippeo Benelux
Carolijn Peelen, carolijn@peelen.nu, +31 6 53 28 09 36
Laatste van Shippeo  
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 151 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Shippeo contact  

Logo Shippeo

  +31 20 799 16 19
  www.shippeo.com
Shippeo sociaal  


Shippeo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers