Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (30 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

VEXXHOST kiest voor Interxion bij uitbreiding cloud regio’s op PlatformDIGITAL®

VEXXHOST gebruikt Interxion’s dekking en connectiviteit in Amsterdam om haar premium cloud-diensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika op te schalen

Amsterdam, 14 mei 2021 – De Canadese cloud computing-leverancier VEXXHOST kiest Interxion voor de uitbreiding van zijn publieke en private hybride IT-oplossingen. Interxion: A Digital Realty Company, is een toonaangevende leverancier van datacenterdiensten. VEXXHOST biedt haar groeiende klantenbestand voortaan de mogelijkheid hun digitale zaken op te schalen met Digital Realty’s PlatformDIGITAL®, een uniek wereldwijd datacenterplatform.

Data gravity, waarbij data de neiging heeft méér data aan te trekken en zo voor zware belasting van servers zorgt, is een groeiende uitdaging in de digitale transformatie en dwingt organisaties hun IT-architectuur slim vorm te geven. VEXXHOST’s keuze voor Interxion in EMEA geeft hen de gelegenheidom snel hun publieke en private cloudomgevingen op te kunnen schalen en zo de uitdagingen die hun klanten hebben op het gebied van data gravity snel op te lossen.

De implementatie in Interxion’s goed geconnecteerde Amsterdam hub, een belangrijke spil in de data-uitwisseling op PlatformDIGITAL®, maakt dit de eerste Europese public cloud regio voor VEXXHOST. De Regio Amsterdam draait, net als VEXXHOST’s andere regio’s, de laatste OpenStack release en is voorzien van de nieuwste en meest krachtige hardware. Door de nieuwe cloudzone op PlatformDIGITAL® te bouwen zorgt VEXXHOST ervoor dat klanten hun workflows wereldwijd kunnen verbinden tussen 290 datacenters in 24 landen.

Michel van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland: “We zijn ontzettend trots om samen met VEXXHOST aan wereldwijde dekking en connectiviteit te werken.De klanten van VEXXHOST staan voortaan in het midden van een Europese infrastructuur waarin open data uitwisseling geoptimaliseerd is. De voorspelling is dat de wereld in 2025 maar liefst 180 zettabytes aan data genereert, en de Data Gravity Index DGx™laat zien dat de data zich vooral in Europa zal centreren. Onze Data Gravity Index DGx™, die de vorming, samenvoeging en uitwisseling van bedrijfsdata in 53 wereldsteden meet, toont aan dat de hoeveelheid data die tussen Europese steden wordt aangemaakt en uitgewisseld, groter is dan waar ook ter wereld. Als gevolg daarvan staan bedrijven onder toenemende druk om snel en efficiënt diensten op schaal te leveren aan een geografisch verspreide klantenbasis."

Mohammed Naser, CEO van VEXXHOST: “Het gebruik van cloudomgevingen groeide enorm de afgelopen jaren, en de vraag ernaar explodeerde sinds corona. Deze samenwerking is een grote stap richting het verlichten van de lasten die grote datavolumes met zich meebrengen voor onze klanten. Met Interxion en PlatformDIGITAL® kunnen wij aan de groeiende vraag naar onze clouddiensten blijven voldoen.”

Over Digital Realty
Digital Realty (NYSE: DLR) ondersteunt de datacenter-, colocatie- en connectiviteitsstrategieën van klanten in Amerika, Europa, Azië en Australië. Dit doet het bedrijf met cloud- en informatietechnologie, communicatie en sociale netwerken voor financiële dienstverlening, productie, energie, gezondheidszorg en consumentenproducten. Ga voor meer informatie naar www.digitalrealty.com of kijk op LinkedIn en Twitter.

Over Interxion: A Digital Realty Company
Interxion: A Digital Realty Company, is een toonaangevende aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten in Europa. Met meer dan 700 connectiviteitsproviders in meer dan 100 datacenters, verspreid over 12 Europese landen biedt Interxion toegang tot connectiviteits-, cloud- en contenthubs. Als onderdeel van Digital Realty hebben klanten daarnaast toegang tot 44 metropoolgebieden op zes continenten. Ga voor meer informatie naar www.interxion.com.

Over VEXXHOST
VEXXHOST Inc. is een toonaangevende Canadese cloud computing-leverancier. Het bedrijf is opgericht in 2006 en biedt een groot aantal beheerde open source cloudoplossingen en -diensten om gebruikers te helpen hun cloudinfrastructuur te optimaliseren en zo de kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. VEXXHOST beheert gehoste en on-premise private clouds voor klanten over de hele wereld. Het bedrijf staat ook bekend om zijn cloudconsultingoplossingen en een reeks andere diensten, waaronder Kubernetes Enablement en Managed Zuul. Ga voor meer informatie over VEXXHOST naar vexxhost.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Linda van Helden van LEWIS:
Tel: +31 40 235 46 00
Email:DigitalRealtyNL@teamlewis.com
Laatste van Digital Realty  
VEXXHOST kiest voor Interxion bij uitbreiding cloud regio’s op PlatformDIGITAL®

Amsterdam in top 3 belangrijkste datahubs van Europa

Digital Realty benoemt Jeffrey Tapley tot Managing Director EMEA
Geplaatst:
Verstreken tijd: 30 dagen
Digital Realty contact  

Logo Digital Realty

  + 31 (0) 20 797 1600
  info@digitalrealty.com
  www.digitalrealty.com
Digital Realty sociaal  


Digital Realty tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl