Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu

Dutch IT Cybersecurity Asssembly van start


De Dutch IT Cybersecurity Assemby is van start gegaan. Dit is een nieuw initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid meerdere keren per jaar samen komen om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen.
Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto. De eerste bijeenkomst op 3 juni 2021 heeft als focus een cyberbestendige overheid.

Witold Kepinski, Hoofdredacteur en Director Content van Dutch IT Channel: “Cybersecurity staat vandaag de dag hoog op de agenda bij IT-beslissers, digitale leiders en specialisten. In de overheid is echter niet altijd de nodige kennis en awareness rondom cybersecurity aanwezig. Kennis is echter wél noodzakelijk aangezien cybercriminelen zich steeds meer actief richten op de overheid- en thuiswerkomgevingen. Dat doen ze met bijvoorbeeld DDoS-aanvallen, phishing en ransomware. Dat vraagt om meer bewustwording en skills. Daarom willen wij in samenwerking met toonaangevende stakeholders en thought leaders bijdragen aan een cyberbestendig Nederland via de Dutch IT Cybersecurity Assembly.”

Overheid

De eerste bijeenkomst van de Dutch IT Cybersecurity Assembly legt een focus op een cyberbestendige overheid onder leiding van moderator Danny Frietman. Hierbij zijn diverse security specialisten bestuurders en enkele IT-bedrijven op basis van een persoonlijke uitnodiging aanwezig. Frietman: “Tijdens een Round Table sessie op 3 juni in Almere komen gasten van de Dutch IT Cybersecurity Assembly samen om te discussiëren hoe de overheid zich beter kan versterken tegen online gevaren. We bespreken het probleem en de aanpak van ransomware aanvallen vanuit verschillende invalshoeken zoals security technologie, risk management, legal en awareness. Ook onderwerpen als veilig en efficiënt thuiswerken, cloud security en privacy komen aan bod.”

Hans ten Hove, directeur Noord-Europa bij Datto: "Aangezien het belang van het veiliger maken van de BV Nederland boven de individuele doelstellingen van commerciële organisaties en belangenverenigingen gaat is het initiatief ontstaan om de Dutch IT Cybersecurity Assembly op te richten welke alle partijen met dit doel aan elkaar bindt.”

Chatham House Rules

Tijdens de Round Tables van de Dutch IT Cybersecurity Assembly, die wordt gemodereerd door Danny Frietman, zijn de Chatham House Rules van kracht. Hierdoor kunnen gasten vrijuit spreken en van gedachten wisselen met andere specialisten aan de hand van stellingen.

Dutch IT Cybersecurity Monitor

Van de Round Table worden de bevindingen en conclusies in het Dutch IT Cybersecurity Monitor rapport gepubliceerd op de websites van dutchitchannel.nl en executive-people.nl.

Over Dutch IT Cybersecurity Assembly

De Dutch IT Cybersecurity Assembly is een nieuw initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid meerdere keren per jaar samen om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen. Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Witold Kepinski., Director Content & Editor in Chief Dutch IT Channel. Email: w.kepinski@dutchitchannel.nl. Mobiel: 06-41003906.
Laatste van Dutch IT Cybersecurity Assembly  
Dutch IT Cybersecurity Asssembly van start
Geplaatst:
Verstreken tijd: 73 dagen
Dutch IT Cyber.. contact  

Logo Dutch IT Cybersecurity Assembly

  Witold Kepinski
  06-41003906
  w.kepinski@dutchitchannel.nl
  dutchitchannel.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl