Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (33 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Geïntegreerde data storytelling-oplossing helpt ondernemingen om snel en veilig waarde uit cloud data te halen

Toucan Toco, specialist in data storytelling, lanceert een nieuwe reeks functies die specifiek zijn gebouwd voor het data cloud platform van Snowflake. De native functies integreren veilig en naadloos in de cloud-infrastructuur van Snowflake en zijn ontworpen om data-analyse en business intelligence toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Een eenvoudige one-click verbinding voorkomt omslachtige onboarding en gegevensduplicatie, waardoor kosten aanzienlijk worden verlaagd en integratie tot 40 procent sneller plaatsvindt.

Snowflake’s centralisatie van bedrijfsdata in de cloud heeft het gebruik van kosteneffectieve cloud-oplossingen voor databeheer drastisch vereenvoudigd. Echter hebben veel bedrijven nog steeds moeite om hun gecentraliseerde, in de cloud gehoste data om te zetten in bruikbare inzichten op alle niveaus van hun organisatie. Dit is waar de expertise van Toucan Toco een aanvulling vormt op Snowflake. 

De native functies van Toucan Toco integreren naadloos in de cloud-infrastructuur van Snowflake en zijn erop gericht om zowel technische als niet-technische eindgebruikers te voorzien van duidelijke, boeiende, gecontextualiseerde inzichten, zonder dat training vereist is. Toucan Toco biedt krachtige datagestuurde inzichten die teams in staat stellen sneller en slimmer te werken, waardoor meer waarde wordt gecreëerd voor hun organisaties en klanten.

Belangrijkste kenmerken
Zakelijke gebruikers hebben realtime toegang tot hun Snowflake-data, zelfs via mobiele apparaten, dankzij een live gegevensverbinding met tot 40 procent snellere implementatie en zonder de noodzaak om gegevens uit de cloud te exporteren, te dupliceren of te downloaden.

De integratie biedt de beste beveiliging in zijn klasse met automatisch gesynchroniseerde machtigingen om Snowflake-instellingen toe te passen op Toucan Toco. Zakelijke gebruikers hebben onmiddellijk toegang tot hun eigen data zonder tussenkomst van derden om gebruikersmachtigingen in te stellen. Er kunnen echter ook aanvullende machtigingen binnen Toucan Toco worden ingesteld om gebruikers volledige controle over hun data te geven.

De Snowflake Query Optimization Engine van Toucan Toco stelt teams in staat om onmiddellijk datamodellen te vinden, te beheren en er query's op uit te voeren zonder dat het nodig is om datasets opnieuw te formatteren. Veel voorkomende zoekopdrachten kunnen ook vooraf worden geladen. De ingebouwde Write Back-technologie van Toucan Toco zorgt ervoor dat gebruikers alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken.

"We streven ernaar om de beste data storytelling te bieden, en onze native features voor Snowflake zijn een belangrijke stap in het leveren van de schaalbare en geïntegreerde oplossingen die internationale bedrijven nodig hebben", aldus Charles Miglietti, medeoprichter en CEO van Toucan Toco. "We maken het gemakkelijk om naar de cloud te migreren door zakelijke gebruikers direct toegang te geven tot hun data, zonder de noodzaak om deze te dupliceren of machtigingen te vernieuwen. Dit faciliteert snellere, meer kosteneffectieve resultaten voor alle soorten bedrijven."

-----

Over Toucan Toco
Toucan Toco is specialist in data storytelling. Het Franse bedrijf werd in 2014 opgericht door Kilian Bazin, Charles Miglietti, Baptiste Jourdan en David Nowinsky. Zij zagen dat alleen experts toegang hadden tot bedrijfsdata. Het doel is om data op een eenvoudige manier toegankelijk te maken voor andere professionals om zo ook waarde toe te voegen aan de beslissingen die zij moeten nemen. Toucan Toco telt 80 medewerkers en heeft inmiddels ruim 100 klanten waaronder Renault Nissan, Engie, BNP Paribas, Crédit Agricole, l’Oréal, Marques Avenue, Elior en Sodexo. In november 2019 ontving Toucan Toco 12 miljoen euro groeikapitaal van Balderton Capital.
Laatste van Toucan Toco  
Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Toucan Toco introduceert embedded analytics voor naadloze integratie van realtime data-analyse in SaaS-producten

Vijf manieren waarop business intelligence verandert in 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 33 dagen
Toucan Toco contact  

Logo Toucan Toco

Toucan Toco sociaal  


Toucan Toco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl