Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (33 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

IT-organisaties verruilen hun VPN voor Zero Trust

Uit wereldwijd onderzoek van Citrix en Pulse blijkt dat IT-organisaties overschakelen op intelligente Zero Trust-modellen om de toekomst van werk mogelijk te maken

Amsterdam, 11 mei 2021– IT-beveiliging was vroeger eenvoudig: bepaal de grenzen rond je organisatie en bescherm alles daarbinnen. Maar nu applicaties steeds meer naar de cloud verhuizen en personeel op iedere gewenste locatie hun werk kan doen, is beveiliging ingewikkelder geworden. De traditionele beveiligingsarchitectuur werkt niet meer. IT-organisaties wereldwijd realiseren zich dit, zo blijkt uit onderzoek van Pulse en Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS). Om data en apparaten te beveiligen, nemen ze afscheid van traditionele beveiligingsmaatregelen en richten ze zich op moderne maatregelen die beter werken in de meer decentrale toekomst van werk.

"Wanneer bedrijfsmiddelen altijd en vanaf ieder apparaat toegankelijk zijn, zijn traditionele beveiligingsmodellen die gericht zijn op het vergrendelen van systemen niet toereikend meer", zegt Fermin Serna, Chief Information Security Officer bij Citrix. "Een intelligente, mensgerichte aanpak is nodig waarmee organisaties alle tools, apps, content en apparaten kunnen beveiligen die medewerkers nodig hebben en het liefst gebruiken. Dit moet gebeuren in een eenvoudige ervaring die kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en evoluerende werkwijzen."

Een moderne aanpak...

Het onderzoek van Citrix en Pulse ondersteunt deze opvatting. Van de ondervraagde IT-managers en leidinggevenden in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Azië-Pacific-regio:
  • Geeft 64% aan dat ze hun huidige VPN-strategie achter zich willen laten
  • Zegt 71% dat ze deze het liefst willen vervangen door een Zero Trust, cloud-based model
…gebaseerd op ervaring

Ook staat de werknemerservaring centraal in hun plannen.
  • 97% van de respondenten noemt de werknemerservaring een bepalende factor in hun strategievorming
  • 75% geeft aan dat ze de gebruikerservaring willen verbeteren door middel van het ontwerp en de uitvoering van hun strategie
"De werknemerservaring is cruciaal voor innovatie en de groei van organisaties, en beveiliging moet dit ondersteunen", zegt Serna. "Uit het onderzoek van Citrix en Pulse blijkt dat slimme organisaties dit inzien en hun beveiligingsbeleid aanpassen om applicaties en informatie toegankelijk te maken, en wel op een contextafhankelijke en transparante manier die werknemers niet frustreert, maar hen optimaal laat werken.”

Een van deze slimme organisaties is Synopsys, waar Citrix-oplossingen voor beveiligde toegang worden ingezet om de beveiliging én de gebruikerservaring te verbeteren . “We gaan verder dan traditionele VPN-oplossingen en bieden onze medewerkers en partners nu veilige toegang tot hun infrastructuur op basis van Zero Trust via door bedrijf beheerde of BYO-apparaten”, zegt Sriram Sitaraman, Chief Information Officer bij Synopsys.

Klik hier voor meer informatie over het recente onderzoek van Citrix en Pulse. Klik hier voor meer informatie over de beveiligingsoplossingen van Citrix.Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) bouwt veilige en uniforme workspace technologie waarmee organisaties het beste uit hun mensen kunnen halen en hen overal een consistente werkomgeving kunnen aanbieden. Met Citrix krijgen gebruikers een soepele werkervaring en heeft IT een uniform platform om diverse technologieën in complexe cloudomgevingen te beveiligen, te beheren en te controleren. Meer informatie vindt u ophttps://www.citrix.nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via@citrixbenelux.

Voor Citrix Investeerders
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die worden gedaan in overeenstemming met de safe harbor-bepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. De toekomstgerichte bepalingen in dit bericht vormen geen garanties voor toekomstige prestaties. Deze verklaringen betreffen een aantal factoren die kunnen leiden tot feitelijke resultaten, met inbegrip van risico’s verbonden aan de impact van de wereldeconomie en onzekerheid in de IT-uitgavenomgeving, omzetgroei en erkenning van inkomsten, producten en diensten, hun ontwikkeling en distributie, productbehoefte en productportefeuille, economische en concurrentiefactoren, de belangrijkste strategische relaties van de Vennootschap, acquisities en daarmee verband houdende integratierisico’s, alsmede andere risico’s die gedetailleerd zijn in de filialen van de Vennootschap bij de Securities en Exchange Commissie. Citrix aanvaardt geen verplichting om toekomstige informatie in dit persbericht of in verband met de hierin beschreven aankondigen bij te werken. De ontwikkeling, publicatie en timing van alle functies of functionaliteiten die voor onze producten beschreven zijn, blijven naar eigen goeddunken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of overleg gewijzigd worden. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen verbintenis, belofte of wettelijke verplichting om materiaal, codes of functionaliteiten te leveren en mag niet worden gebruikt bij het nemen van aankoopbeslissingen of worden opgenomen in een contract.

© 2021 Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries. All other marks are the property of their respective owners.

Citrix Persdesk
Linda Schilperoort
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@clarity.pr
www.citrix.nl

Lydia Mekrez
Senior Communications Manager Western and Southern Europe & MENA Citrix
+33 6 49 80 09 71
lydia.mekrez@citrix.com
Laatste van Citrix  
Vattenfall Solar Team partnert met Citrix

Born Digitals kunnen bijdragen aan aanzienlijke economische winst – maar ze hebben wel wat hulp nodig

IT-organisaties verruilen hun VPN voor Zero Trust
Geplaatst:
Verstreken tijd: 33 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Citrix contact  

Logo Citrix

  +31 (0)20 301 3400
  info@citrix.nl
  www.citrix.com/nl-nl
Citrix sociaal  


Citrix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl