Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (33 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Veeam rapporteert 25% groei in Q1 2021

Utrecht, 11 mei 2021 - Veeam Software, leider in backup-oplossingen voor moderne dataprotectie, kondigt wederom een kwartaal aan van double-digit-groei met een annual recurring revenue-toename (ARR) van 25% jaar-op-jaar (YoY) voor Q1 2021. Veeam startte 2021 met de uitbreiding van public cloud-ondersteuning met de beschikbaarheid van het nieuwe Veeam Backup for Google Cloud Platform, waarmee het zijn bestaande portfolio van Veeam Backup-oplossingen voor AWS en Microsoft Azure complementeerde. Veeam Backup & Replication v11 werd ook tijdens Q1 2021 geïntroduceerd met een additionele 200 nieuwe en krachtige backup-, cloud-, DR-, security- en automation-verbeteringen. Deze meest geavanceerde dataprotectie-oplossing voor cloud, virtual, SaaS, Kubernetes en fysieke workloads is inmiddels door meer dan 130.000 gebruikers gedownload.

“De double-digit groei jaar-op-jaar in alle geo’s is de validatie dat onze oplossingen voorop lopen in de industrie en klanten voorzien van eenvoudige, flexibele en betrouwbare dataprotectie waardoor ze hun business-doelen kunnen bereiken. Het zien van dergelijke wereldwijde progressie is een geweldige prestatie in een zeer uitdagende tijd”, zegt William H. Largent, CEO en Chairman of the Board van Veeam. “Dertien opeenvolgende kwartalen met double-digit groei is niet alleen een statement richting business continuïteit en dataprotectie nu bedrijven zich naar de cloud begeven, maar ook richting de betrouwbaarheid en waarde die onze meer dan 400.000 klanten hebben ontvangen van Veeam in het afgelopen decennium.”

Q1’ 2021 Highlights
  • Met meer dan 130.000 unieke downloads van Veeam Backup & Replication v11 sinds de release in februari 2021, haalt dit product gemiddeld meer dan een download per minuut. De nieuwe 4-in-1-oplossing combineert backup, replicatie, storage snapshots en Continuous Data Protection (CDP) voor het beschermen van elke fase in de data lifecycle in de complexe wereld van multi-cloud-omgevingen voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform.
  • Veeam Backup for Microsoft Office 365, het snelst groeiende product van Veeam, had een groei van 156% YoY in Q1 2021. Veeam Backup for Microsoft Office 365 is inmiddels door meer dan 175.000 organisaties gedownload met 5,8 miljoen betalende gebruikers onder contract.
  • Veeam blijft nieuwe functies en verbeteringen toevoegen die ideaal zijn voor enterprise-omgevingen, wat resulteerde in een groei van 246% YoY in large-deal-transacties.
  • Veeam Universal License (VUL), de eerste draagbare licentie in de industrie die zorgt voor flexibiliteit en workload-mobiliteit voor multi- en hybrid cloud enterprises, zorgde voor 88% groei YoY.
  • Veeam kan nu 82% van de Fortune 500 en 69% van de Global 2000 tot zijn klanten rekenen. Nieuwe namen zijn onder andere: PUMA, Evergy, SodaStream, Interquell GmbH, Baloise Group, Golfzon, Coop Danmark, Kinepolis Group, McCarthy Buildings Companies, Inc, Helsingor Municipality, Yerevan Brandy Company, Volkswagen Argentina, NTT Data, Japanese Racing Association, Eastern Ontario Health System en Spanish National Institute of Aerospace Technology (INTA).
Het volledige, Engelstalige persbericht over de resultaten van Q1 2021 is te lezen op de Veeam News Room.Over Veeam Software
Veeam is de leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Veeam biedt één platform voor het moderniseren van backups, het versnellen van hybrid cloud en het beveiligen van data. Veeam heeft meer dan 400.000 klanten wereldwijd, waaronder 82 procent van de Fortune 500-bedrijven en 69 procent van de Global 2000-organisaties. Veeam's 100 procent channel-ecosysteem omvat wereldwijde partners, waaronder exclusieve resellers HPE, NetApp, Cisco en Lenovo. Veeam heeft vestigingen in meer dan dertig landen. Voor meer informatie:  www.veeam.com. Of volg Veeam op Twitter:  @veeam_benelux.Voor meer informatie

Whizpr
Winnie Silvertand / Paul Maris / Martine Korthals
E-mail: veeam@whizpr.nl

Veeam
Lucy Houghton
E-mail: lucy.houghton@veeam.com
Laatste van Veeam Software  
Veeam onthult de toekomst van moderne dataprotectie tijdens VeeamON 2021

Organisaties kunnen hun strategie voor dataprotectie versnellen tijdens VeeamON 2021

Veeam rapporteert 25% groei in Q1 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 33 dagen
Veeam Software contact  

Logo Veeam Software

  +31 30 210 6166
  info@veeam.com
  www.veeam.com
Veeam Software sociaal  


Veeam Software tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl