Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

De Voyager Focus 2 heeft Acoustic Fence-technologie en Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation

Hoofddorp, 11 mei 2021 - Poly (NYSE: PLT) introduceert de Voyager Focus 2, de nieuwste toevoeging aan Poly’s bestsellerserie Bluetooth-headsets. De Voyager Focus 2 is een slimme, draadloze headset met geweldige audio en is intuïtief en gemakkelijk in gebruik. In deze headset worden Poly’s next-generation Acoustic Fence-technologie en Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) gecombineerd om jou te helpen te concentreren op wat echt belangrijk is.

John Lamarque, vicepresident en general manager van de voice collaboration & professional headset businessunit bij Poly: “In dit tijdperk waarin je overal kunt werken en achtergrondgeluiden van alle kanten komen, zagen we een kans voor de nieuwe Voyager Focus 2-headset. We creëerden een letterlijke focuszone – iets wat nog het meest in de buurt komt van een virtuele geluidswal. De Voyager Focus 2 is uitgerust met drie niveaus van hybride ANC, onze high-performance microfoons en Poly’s Acoustic Fence-technologie. Daardoor is je call alles wat je hoort, terwijl alles wat je collega’s horen jouw stem is. Deze headset is het beste van het beste en heeft de dagelijkse comfort die je nodig hebt om gefocust te blijven.”

Ongelooflijk goed geluid
Als je de Voyager Focus 2-headset gebruikt, kunnen collega’s ervan op aan dat ze jou duidelijk horen, en niet je omgeving. Poly’s professionele noise-cancelling microfoons met Acoustic Fence-technologie zorgt voor Poly’s beste achtergrondgeluidonderdrukking tot nu toe, wat leidt tot kristalheldere gesprekken. Poly’s Advanced Digital Hybrid ANC heeft drie instellingen: hoog, midden en uit. Zo heb je altijd het juiste niveau voor je omgeving. Een handige draaghoes wordt ook meegeleverd, zodat je altijd een headset bij de hand hebt, waar je ook heengaat.

Professionele prestaties
Omdat de Voyager Focus 2 slim is, hoef je je nooit zorgen te maken over of je wel te verstaan bent. De Dynamic Mute Alert-functie laat het je weten als je praat terwijl je op mute staat. Daarnaast knippert een oorschelpindicator als je in gesprek bent, zodat anderen zien dat je bezet bent. Andere slimme sensoren helpen je oproepen te beantwoorden en muziek af te spelen of te pauzeren. De slimme microfoonarm switcht automatisch tussen audio links en rechts, afhankelijk van hoe je de headset draagt. De headset gaat automatisch op mute als de arm omhoog staat, zodat je altijd de controle hebt over je gesprekken.

image
Langere gespreksduur
Poly heeft zijn populairste Voyager Focus-headset een upgrade gegeven. Niet alleen door de levensduur van de batterij uit te breiden in het nieuwste model, maar ook door de mogelijkheid te bieden om ‘m te gebruiken als bedraad device, waarbij de audio via USB verloopt. De batterij alleen biedt een langere gespreksduur, tot negentien uur.

Werkt net zoals jij
De Voyager Focus 2-headset is beschikbaar in twee verschillende opties, zodat aan alle connectiviteitsbehoeften van gebruikers is te voldoen. De Voyager Focus 2 UC-headset is te verbinden met mobiele telefoons en pc’s/Macs via Poly’s nieuwe BT700-USB-adapter, die zorgt voor een stabielere audioverbinding en beter bereik in een supercompacte vorm – voor als je even weg moet van je device maar wel verbonden wilt blijven. De headset heeft ook een handige optie voor staand opladen, die tegelijkertijd fungeert als makkelijke opbergplek op het bureau. Voor wie tijdens zijn werkdag verbinding wil maken met meerdere communicatiedevices is de Voyager Focus 2 Office-headset te verbinden met vaste telefoons, mobiele telefoons en pc’s/Macs. De Office-versie blijft opladen in de basis als de headset niet in gebruik is, zodat je altijd klaar bent om een telefoontje aan te nemen. Hij is ook te gebruiken als bedrade headset wanneer hij in de USB-poort van een computer zit.

Microsoft Teams Open Office-certificering
Met zijn noise-cancelling microfoon – uitgebreid met Poly’s Acoustic Fence-technologie – heeft de Voyager Focus 2-headset de Microsoft Teams Open Office-specificatie voor premium microfoons verdiend. De headset is Microsoft Teams-gecertificeerd en is voorzien van een speciale Teams-knop voor rechtstreekse toegang tot de app. Daarnaast is hij meteen te gebruiken met Zoom voor probleemloze ondersteuning van al je behoeften op het gebied van samenwerking en communicatie.

Mohamed Alaa Saayed, ICT industry director & fellow - connected work bij Frost & Sullivan: “Werknemers willen meer flexibiliteit in de manier waarop ze werken en hebben meer behoefte om te focussen en op elke plek te werken. De Voyager Focus 2 is daarvoor gemaakt. Poly’s Acoustic Fence- en Advanced Digital Hybrid ANC-technologie zijn premium features die niet alleen de ervaring van de gebruiker verbeteren, maar ook de ervaring aan de andere kant. En dat zorgt voor een geweldige, professionele audio-ervaring voor iedereen.”

Ondersteuning voor Poly+ en Poly Lens
Voor nog meer gemak ondersteunt de Voyager Focus 2 Poly Lens, een persoonlijke deviceondersteuningsdienst, die het voor IT-teams makkelijker maakt om te troubleshooten en devices op afstand te beheren. De Voyager Focus 2 wordt geleverd met een garantie van twee jaar en met toegang tot Poly’s standaardondersteuning. Voor extra gemoedsrust is er Poly+, een betaalde abonnementsdienst die wereldwijd 24/7 technologische ondersteuning biedt voor persoonlijke devices en een garantie van drie jaar.

Beschikbaarheid
De Voyager Focus 2 is een toevoeging aan de Voyager Focus UC-lijn, die wereldwijd te koop blijft. De Voyager Focus 2-headset is vanaf nu verkrijgbaar via Poly.com en geautoriseerde resellers over de hele wereld.

Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van het Voyager Focus-assortiment is te vinden via: Voyager Focus 2 and Voyager Focus UC.

imageNoot voor de redactie
Klik hier om het beeldmateriaal te downloaden.

Over Poly   
Plantronics, Inc. (‘Poly’ – voorheen Plantronics en Polycom) (NYSE: PLT) is een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt. Poly combineert legendarische audio-expertise en krachtige video- en vergadercapaciteiten om de afleidingen, complexiteit en afstand te overbruggen, die communicatie binnen en buiten de werkomgeving lastig maken. Poly gelooft in oplossingen die het leven makkelijker maken wanneer ze samen en met de diensten van onze partners werken. Onze headsets, software, deskphones, audio- en videovergaderingsopties, analytics en diensten worden wereldwijd gebruikt en zijn de toonaangevende keuze voor elk soort werkplek. Meer weten? Ga naar  www.poly.com.

Poly, het propellerontwerp en het Poly-logo zijn handelsmerken van Plantronics, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Poly  
Regioscholen in Zeeuws-Vlaanderen stappen over op ‘extended classroom’-concept

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Poly wint twee prestigieuze design-awards
Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

Schneider Electric brengt nieuw onderzoek en IT-innovaties voor duurzame digitalisering

IT-specialist Techone neemt ITSD uit Purmerend over

Schneider Electric uitgeroepen tot ‘Best Global Sustainable Supply Chain’-organisatie

Ook recruiter moet oog hebben voor meer vrouwen aan de top

Dataiku door Snowflake benoemd tot Data Science Partner of the Year

SaasNow breidt datacenter uit om in te spelen op toenemende vraag naar Europese cloud-hosting

FORTINO CAPITAL SLUIT 2de VC FONDS AF OP 105 MILJOEN EURO

Cybercriminelen gebruiken eerste toegang om ransomware te verspreiden

TIE Kinetix vereenvoudigt overstap naar e-facturatie voor het MKB met behulp van Artificial Intelligence (AI)

E-bike to go introduceert Noord: e-bike met spierballen in flexibel abonnement
iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

SurveyMonkey gaat verder als Momentive

ChargePoint lanceert geïntegreerd dienstenaanbod voor elektrische wagenparken

Honeypot lanceert Digital Dummy Hotline, het nieuwe ‘Wikipedia’ voor tech vraagstukken

Arrow Electronics biedt volledige managed service voor Citrix ADC en Microsoft 365 cloudback-up

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

ilionx neemt adviesbureau Le Blanc Advies over

Onderzoek van Xerox: mkb-bedrijven gebruiken automatisering, digitalisering en security om sterker uit de pandemie te komen

Problemen in de supply chain zorgen voor verliezen van gemiddeld meer dan 750.000 euro
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Poly contact  

Logo Poly

  +31237440600
  www.poly.com/nl
Poly sociaal  


Poly tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Logo Infoblox
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91424 persberichten
- 6004 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10446 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl