www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (160 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

Onderzoek Financial Times: Wat scheidt de automatisering “Koplopers” van “Achterblijvers” in de financiële dienstverlening?

Appian Automation Maturity Index gaat van start met onderzoek naar het definiëren van Automation Excellence

Amsterdam – 11 mei 2021 – Appian kondigt vandaag de lancering aan van de Appian Automation Maturity Index, een interactieve online benchmarking tool die is ontworpen om krachtige inzichten van peers te bieden op basis van een onderzoek onder 500 wereldwijde C-level executives. De Appian Automation Maturity Index helpt financiële dienstverleners bij het beoordelen van hun vooruitgang op het gebied van automation excellence.

De eerste resultaten van het onderzoek hebben bijgedragen aan het definiëren van 10 verschillende dimensies van automation excellence. Door gebruik te maken van de interactieve online benchmarking tool kunnen financiële dienstverleners hun vooruitgang meten ten opzichte van elke dimensie en tevens vergelijkingen maken per land, subsector en organisatiegrootte.

De benchmarking tool en het begeleidende onderzoek hebben samen het doel om antwoord te geven op de cruciale vragen: "Wat betekent een ‘volwassen’ geautomatiseerde omgeving voor een moderne financiële dienstverlener? Wat definieert de bedrijven die aanzienlijke zakelijke voordelen hebben behaald uit automatisering? En wat definieert bedrijven bij wie dit niet is gelukt?"

Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Longitude, een onderneming van the Financial Times. Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat:
  • Financiële instellingen worden ingedeeld in "Koplopers" (respondenten die innovatieve of geavanceerde automatisering toepassen), "Achterblijvers" (die zeggen dat het merendeel van hun automatisering geen toegevoegde waarde heeft), en de "Mainstream" (die daar tussenin zitten, en 65% van de steekproef uitmaken).
  • 98% van de koplopers in bancaire automatisering melden aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren als gevolg van hun investeringen in automatisering, vergeleken met slechts 7% van de achterblijvers.
  • 98% van de koplopers een "significant concurrentievoordeel" heeft behaald met hun automatiseringsinspanningen, vergeleken met slechts 6% van de achterblijvers.
  • Een meerderheid van de koplopers (70%) hun gebruik van robotic process automation (RPA) hebben opgeschaald, terwijl veel van de mainstream respondenten (44%) nog in de pilotfase van de implementatie zitten.
  • Koplopers een bedrijfsbrede automatiseringsstrategie en een center of excellence (minstens 96%) hebben, terwijl achterblijvers worstelen met het geven van prioriteit aan automatiseringsprojecten (81%).
  • Er geen eenduidige route is naar automation excellence. Echter laten de toonaangevende bedrijven zien dat ze in staat zijn om mensen, AI, RPA, workflows, databases en systemen naadloos te integreren. Orkestratie in een verenigde workflow ligt ten grondslag aan het grootste deel van de voordelen voor klanten en medewerkers die uit het onderzoek naar voren komen, naast ondersteuning van risicomanagement, compliance, verandermanagement en bedrijfsstrategie.
Mike Heffner, Vice President - Solutions and Industry Go To Market bij Appian, merkt op: "Er is een sterke correlatie in de onderzoeksgegevens tussen de grootte van een organisatie en de volwassenheid van de automatisering. 's Werelds grootste financiële dienstverleners lopen begrijpelijkerwijs voorop in de transitie naar automatisering, en de vooruitgang die zij boeken kan de hele industrie helpen. Maar omvang is niet het hele verhaal. We zien een enorme kloof tussen koplopers en achterblijvers, evenals een grote meerderheid die in de mainstream valt over alle subcategorieën van de sector."

Deel één van de onderzoeksresultaten, "The Best Versus the Rest", is nu beschikbaar. De volgende twee hoofdstukken van de onderzoeksresultaten, waarin wordt ingegaan op de impact van automatisering op werknemers en klanten, en op wat de toekomst in petto heeft voor leiders op het gebied van automatisering, worden later deze maand gepubliceerd.

Onder de eerste 500 C-level respondenten waren er vijf die diepgaand inzicht gaven in hun automatiseringservaringen. Giovanni Gallucci, hoofd procesautomatisering bij de ICCREA Cooperative Banking Group, gaf als voorbeeld van een leider die low-code automatisering gebruikt voor snelheid, het volgende commentaar: "We genereerden wat ik een 'wow-effect' noem – de organisatie was verbaasd dat we een wijziging binnen een week konden vrijgeven. Ze konden het niet geloven, omdat ze gewend waren aan een andere manier van werken. De time to market die we nu kunnen realiseren is intern echt disruptief geweest en zorgt voor veel enthousiasme."

"De automatisering van customer journeys kan helpen om de voordelen te leveren waar klanten naar op zoek zijn, zoals mobiele diensten, directe kredietbeslissingen en een snellere levering van diensten," voegt Stuart Duncan, Partner bij NextWave Consulting en voormalig Managing Director bij Barclays, toe.

Heffner concludeert: "Inzicht in de automatiseringsstrategieën en -investeringen van koplopers baant een weg voor de rest van de sector en laat zien hoe automatisering kan worden ingezet om de klant- en werknemerservaring te verbeteren, inkomsten en kostenbesparingen te realiseren en snel te reageren op veranderingen in regelgeving en op de markt. Ik ben blij om deze eerste resultaten bekend te kunnen maken en om anderen in de markt uit te nodigen om in te zien hoe zij zich verhouden via de benchmarking tool."

Lees deel één van het onderzoeksrapport en gebruik de interactieve automation maturity benchmarking tool om te zien hoe uw organisatie ervoor staat.

Methodologie van het onderzoek
Longitude heeft, in samenwerking met Appian, 500 senior professionals uit de bankensector en vermogensbeheer van over de hele wereld ondervraagd over de drijfveren, uitdagingen en kansen op weg naar volwassen automatisering voor hun bedrijf.

De respondenten vertegenwoordigden vier subsectoren (retail, commerciële en investeringsbanken en vermogensbeheerders), drie niveaus van senioriteit en een breed scala aan organisatiegroottes. De respondenten waren zowel technologisch als bedrijfsgericht georiënteerd en vertegenwoordigden functies op het gebied van management, strategie, operations, BPM, financiën, IT, data science, sales, risicomanagement, wet- en regelgeving en rollen met een specialisatie in automatisering. Executives uit het VK, de VS, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, Spanje, Hongkong en Singapore hebben bijgedragen aan het onderzoek.
Over Appian
Appian helpt organisaties snel applicaties en workflows te ontwikkelen met een low-code automatiseringsplatform. Door mensen, technologieën en gegevens in één workflow samen te brengen, kan Appian helpen resources te maximaliseren en bedrijfsresultaten te verbeteren. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om de klantervaring te optimaliseren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen. Ga voor meer informatie naar www.appian.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Appian

Jessica Janssen
Senior Field Marketing Manager Benelux & Nordics
+31 6 543 75 705
jessica.jansen@appian.com
Laatste van Appian  
BT lanceert Eagle-i, een nieuw transformationeel beveiligingsplatform dat cyberaanvallen voorspelt en voorkomt

Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage
Geplaatst:
Verstreken tijd: 160 dagen
Appian contact  

Logo Appian

  +31 (0)20 2993350
  info.nl@appian.com
  www.appian.com
Appian sociaal  


Appian tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#