Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Verhoek Europe kiest voor Thinkwise low-code platform om Transport Management Systeem te vervangen

Apeldoorn, 11 mei 2021 – Verhoek Europe is een internationale logistieke dienstverlener met veertien vestigingen. Recent werd het familiebedrijf overgedragen aan de derde generatie, waarmee eveneens een technologische vernieuwing in gang werd gezet. Het nieuwe management koos voor Thinkwise om zijn verouderde Transport Management Systeem te vervangen.

Verhoek Europe is opgericht in 1953. Het familiebedrijf begon met het transport van riet en biezen en specialiseerde zich daarna in de tapijtindustrie. Inmiddels heeft Verhoek Europe zich ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige internationale dienstverlener. Met in totaal veertien vestigingen zijn zij actief in bijna heel Europa. Naast het rollentransport heeft Verhoek Europe haar werkzaamheden uitgebreid en is specialist als het gaat om warehousing en het transporteren van lengtegoederen zoals industriële deuren en zonwering. Het wagenpark bestaat uit ongeveer 425 trucks en 550 trailers. De organisatie staat op dit moment onder leiding van de derde generatie die samen met haar ruim 900 medewerkers vol trots en passievol elke dag weer alle kennis, ervaring en materieel inzet om de dienstverlening voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken. De primaire operatie wordt al jaren ondersteund door een Transport Management Systeem (TMS). Dit systeem was sterk verouderd, werd niet verder ontwikkeld, en was daardoor dringend aan vervanging toe. In de zoektocht naar een alternatief, kwam Verhoek al snel in aanraking met Thinkwise.

We waren op zoek naar een partij die ons kon helpen onze business-processen te implementeren in een moderne omgeving, zonder daarvoor zelf software te moeten ontwikkelen,” vertelt Rudy Selles, IT Manager bij Verhoek. Tijdens ons onderzoek naar een geschikte oplossing op basis van low-code kwamen we in contact met Thinkwise. “De kennismaking met Thinkwise voelde vanaf het eerste moment goed, en nadat we een proof of concept gedaan hadden, waren we ervan overtuigd dat Thinkwise de juiste keuze voor ons was.”

Continu verbeteren
Eén van de strategische ambities van Verhoek is het continu verbeteren van de logistieke processen om daarmee de service, continuïteit, duurzaamheid en het rendement te optimaliseren. Het bestaande Transport Management Systeem moet daarvoor vervangen worden om de software sneller te kunnen aanpassen en door te ontwikkelen.

“We hadden geen tijd te verliezen,” legt Selles uit. “Na een platformtraining van Thinkwise zijn we direct zelf aan de slag gegaan om een proof of concept voor een nieuwe CRM-applicatie te ontwikkelen, met hulp waar nodig. Dat is binnen drie weken gelukt.”

De strategische samenwerking is sindsdien in volle gang. Verhoek moderniseert zijn bestaande TMS en de omliggende applicaties gefaseerd. Alleen al afgelopen jaar leverden zij onder andere een CRM-systeem op, een mobile rangeer-app voor chauffeurs, en een Brexit-module om de administratieve last voor vrachtvervoer tussen het VK en Europa te digitaliseren en automatiseren.

Selles: “Zonder Thinkwise hadden we iets als de Brexit-module nooit zo snel kunnen realiseren. Met het Thinkwise platform kunnen we software ontwikkelen door ons puur te richten op de functionaliteit en de processen. Vroeger moesten we niet alleen de functionaliteiten maar ook de techniek testen, nu kunnen we ons volledig richten op de functionaliteiten. Technische bugs zijn er eigenlijk niet. Dat is heel prettig.”

Vervanging TMS
Inmiddels is Verhoek druk bezig om zijn order managementsysteem te moderniseren. Er zijn daarvoor ook koppelingen gemaakt met bijvoorbeeld het personeels- en fleet managementsysteem, waarvoor Thinkwise alle noodzakelijke api’s biedt. Het bedrijf komt daarmee steeds dichter bij zijn doel om voor het begin van 2022 het bestaande TMS volledig te vervangen door een nieuw software platform, dat inmiddels tot het Verhoek Europe Operationeel Systeem (VEOS) is gedoopt. Dit systeem zal na de livegang op alle voertuigen en 14 bedrijfslocaties gebruikt worden, gevoed door een centrale IT-omgeving en database.

“Wij wilden snel tot resultaat komen en ons vooral richten op de functionaliteit en controle,” besluit Selles. “Snel ontwikkelen is daarvoor cruciaal en Thinkwise maakt dat voor ons mogelijk. Het platform is krachtig en zeer overtuigend, en de medewerkers zijn ongelooflijk bereidwillig om ons te helpen en adviseren. Die hoge mate van betrokkenheid is prachtig om te zien.”

###

Over Verhoek Europe
Verhoek Europe is een logistieke dienstverlener met ruim 60 jaar ervaring. Als familiebedrijf met de wortels in de tapijtindustrie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige internationale dienstverlener waarbij kwaliteit, betrokkenheid, service en verkrijgbaarheid hand in hand gaan. Stukgoederen, lengtegoederen, pallets: Verhoek Europe voorziet in alle behoeftes aan distributie, transport of warehousing. In Europa is Verhoek Europe in staat om zijn klanten optimaal te bedienen met eigen filialen en Europese servicepunten. Meer informatie: www.verhoek-europe.com.

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 42 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.
Laatste van Thinkwise  
Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

Schneider Electric brengt nieuw onderzoek en IT-innovaties voor duurzame digitalisering

IT-specialist Techone neemt ITSD uit Purmerend over

Schneider Electric uitgeroepen tot ‘Best Global Sustainable Supply Chain’-organisatie

Ook recruiter moet oog hebben voor meer vrouwen aan de top

Dataiku door Snowflake benoemd tot Data Science Partner of the Year

SaasNow breidt datacenter uit om in te spelen op toenemende vraag naar Europese cloud-hosting

FORTINO CAPITAL SLUIT 2de VC FONDS AF OP 105 MILJOEN EURO

Cybercriminelen gebruiken eerste toegang om ransomware te verspreiden

TIE Kinetix vereenvoudigt overstap naar e-facturatie voor het MKB met behulp van Artificial Intelligence (AI)

E-bike to go introduceert Noord: e-bike met spierballen in flexibel abonnement
iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

SurveyMonkey gaat verder als Momentive

ChargePoint lanceert geïntegreerd dienstenaanbod voor elektrische wagenparken

Honeypot lanceert Digital Dummy Hotline, het nieuwe ‘Wikipedia’ voor tech vraagstukken

Arrow Electronics biedt volledige managed service voor Citrix ADC en Microsoft 365 cloudback-up

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

ilionx neemt adviesbureau Le Blanc Advies over

Onderzoek van Xerox: mkb-bedrijven gebruiken automatisering, digitalisering en security om sterker uit de pandemie te komen

Problemen in de supply chain zorgen voor verliezen van gemiddeld meer dan 750.000 euro
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Thinkwise contact  

Logo Thinkwise

Thinkwise sociaal  


Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Logo Infoblox
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91424 persberichten
- 6004 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10446 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com