www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (34 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Clarity neemt digital marketingbureau 3WhiteHats over

SEO, PPC en Analytics toegevoegd aan totaalpakket van communicatiediensten

Hoofddorp, 10 mei 2021 - Clarity, het internationale bureau voor geïntegreerde communicatie, maakt vandaag de overname bekend van 3WhiteHats, een creatief digital marketingbureau gespecialiseerd in SEO, PPC (Pay-per-click) en Analytics. Het bureau heeft kantoren in Londen en Cornwall, en bedient internationale klanten zoals Abellio, Aon en Invesco.

De overname van 3WhiteHats is een belangrijke stap in de ambitie van Clarity om alle communicatiedisciplines bijeen te brengen in één organisatie. De toevoeging van diepgaande analytics, PPC en SEO aan het huidige dienstenpakket stelt Clarity in staat haar klanten nog beter te ondersteunen met uitgebreide en impactvolle campagnes. De combinatie van PR en digital marketing helpt creatieve campagnes te optimaliseren voor maximaal commercieel effect.

De overname is de meest recente aankondiging in een reeks initiatieven waarmee Clarity haar team de kennis en middelen wil bieden om nog beter in te spelen op de veranderende behoeften van klanten in elke fase van hun groei, van grensverleggende startups tot vooruitstrevende marktleiders in tech. Het sluit aan bij de doelstelling van Clarity om voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden in de organisatie te integreren, zodat zowel voor klanten als het eigen personeel nieuwe uitdagende mogelijkheden en kansen blijven ontstaan.

Sami McCabe, oprichter en CEO van Clarity, zegt over de deal: "De overname van 3WhiteHats is een belangrijke mijlpaal in ons groeiverhaal. Het creëert enorme kansen voor beide teams om te werken aan echt geïntegreerde campagnes voor een groeiend klantenbestand met enkele van de meest interessante en ambitieuze bedrijven ter wereld. Onze bedrijfsculturen passen perfect bij elkaar. We zien nu al een aantal geweldige samenwerkingen die uitzonderlijke resultaten opleveren voor onze klanten en tegelijkertijd ontzettend leuk en uitdagend zijn voor onze teams. We zijn vastbesloten ons aanbod te blijven ontwikkelen, zodat we nog beter kunnen inspelen op wat klanten nodig hebben in hun groeitraject en we nieuwe interessante kansen kunnen creëren voor onze mensen."

Tom Telford, Managing Director van 3WhiteHats: "We hebben de kans om in te stappen op het explosieve groeitraject van Clarity met beide handen aangegrepen. We zijn beiden gefascineerd door de mogelijkheden van data en analytics om impactvolle, omnichannel campagnes op te zetten die meetbare resultaten opleveren. De twee bureaus liggen ook qua werkcultuur heel dicht bij elkaar, dus we zijn een perfecte match. 3WhiteHats is in 2020 door Campaign uitgeroepen tot een van de Top 5 Places To Work in the UK. De overname geeft onze teams veel mogelijkheden om samen met gelijkgestemden aan creatieve, zinvolle projecten te werken. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s in Cornwall te ontvangen en te laten zien wat de kust allemaal te bieden heeft!"

Dit is de vierde overname door Clarity in de afgelopen 18 maanden, en de tweede sinds het begin van de pandemie. In september 2020 sloot Yellow Communications zich bij Clarity aan, waarmee Clarity voor het eerst voet op het Europese vaste land zette. De overname van 3Whitehats brengt het wereldwijde personeelsbestand op 86. Clarity groeide in 2020 met 47% en staat momenteel op de shortlist voor PR Week's International Agency of the Year en PRCA's Dare Award voor Large Consultancy of the Year. In 2019 werd Clarity door PR Week uitgeroepen tot Specialist Agency of the Year.

Ga voor meer informatie naar www.clarity.pr/nlOver Clarity
Clarity is een internationaal bureau voor geïntegreerde communicatie dat de verhalen vertelt van merken die de wereld verbeteren met technologie. Clarity werd recent door PR Week uitgeroepen tot “Specialist Consultancy of the Year”. Het communicatiebureau helpt bedrijven van iedere omvang, van start-ups tot grote multinationals. Onze teams van experts lossen communicatie-uitdagingen op en ondersteunen bedrijfsresultaten met unieke earned-, paid- en owned-strategieën. Naast snelgroeiende kantoren in New York, Londen, San Francisco, Los Angeles en de Benelux (Hoofddorp), heeft Clarity een wereldwijd netwerk van partnerbureaus. Ga voor meer informatie naar www.clarity.pr/nl/ of volg Clarity via Instagram, LinkedIn, Twitter of Facebook.

Voor meer informatie
Clarity
Naomi van Duin
+31 (0)23 555 34 24
naomi.vanduin@clarity.pr
clarity.pr/nl/office/benelux
Laatste van Clarity Benelux  
Clarity neemt digital marketingbureau 3WhiteHats over

Clarity lanceert wereldwijd partnernetwerk Clarity Connections

Clarity Benelux breidt team uit met twee nieuwe talenten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 34 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Clarity Benelu.. contact  

Logo Clarity Benelux

Clarity Benelu.. sociaal  


Clarity Benelu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl