www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (39 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Tanium introduceert certificeringsprogramma voor klanten en partners

Professionele certificering maximaliseert investering in Tanium-oplossingen en helpt security- en IT-professionals nieuwe vaardigheden te ontwikkelen om gelijke tred te houden met veranderende functies en technologieën

Amsterdam, 5 mei 2021 - Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, lanceert vandaag het Tanium Career Certifications Program, een trainingscurriculum waarin deelnemers hun expertise, vaardigheden en en capaciteiten kunnen ontwikkelen en valideren om de volledige levenscyclus van endpoints te beheren en beveiligen. Deelnemers krijgen zo meer vertrouwen in de inzet van endpoints en het ongoing beheer van Tanium-oplossingen.

Verwacht wordt dat het aantal banen in de computer- en informatietechnologie sector dit decennium met 11% zal groeien, wat een veel snellere groei is dan het gemiddelde voor andere beroepsgroepen. Certificeringen zijn daarbij een strategische manier voor werknemers om zich te onderscheiden en hun loopbaan vooruit te helpen. Deze professionele technische certificeringen zijn gecreëerd om gebruikers te helpen hun vaardigheden te verbreden en kennis over het Tanium-platform en -producten te vergroten. Daarnaast profiteren Tanium-partners doordat zij hun credentials kunnen uitbreiden om de hoogste professionele standaard voor hun klanten te garanderen.

“Als geregistreerd endpoint management-systeem werkt Tanium samen met klanten en partners van over de hele wereld om beheer, security en inzicht te bieden daar waar de digitale business begint, bij het endpoint”, zegt Charles Ross, Chief Customer Officer bij Tanium. “Als gecertificeerd professional kunnen individuen hun kennis vergroten en ervaren gebruikers worden van het Tanium-platform, terwijl ze tegelijkertijd waarde toevoegen aan de dagelijkse activiteiten van hun organisatie.”

"De lancering van het Career Certification Program van Tanium is een waardevolle toevoeging voor onze partners”, zegt Todd Palmer, Global Head of Partner Sales bij Tanium. “Ten eerste biedt het een eersteklas curriculum dat is ontworpen om de mogelijkheden van hun meest waardevolle asset - hun technisch talent - te ontwikkelen en te verbeteren. Ten tweede zijn onze partners in staat om een nieuw scala aan services te creëren die aangedreven worden door Tanium of ervoor zorgen dat hun klanten de waarde van hun investering in Tanium maximaliseren. De accreditatie-expertise van Tanium helpt partners om marktkansen te maximaliseren, terwijl ze tegelijkertijd meer ervaren worden in het adviseren over het beheren en beveiligen van endpoints."

Er zijn momenteel twee certificeringsmogelijkheden binnen het programma - Tanium Certified Operator (TCO) en Tanium Certified Administrator (TCA). TCO biedt gebruikers van alle niveau’s essentiële kennis en basiservaring. TCA bouwt in-depth expertise op in efficiënte operations en administratie. Certificeringshouders worden gevalideerd als een betrouwbare bron binnen hun organisatie en bieden klanten extra waarde. Alle examens bevatten praktische labs die real-world applicaties simuleren en dienen als bevestiging van iemands bekwaamheid.

“Het is fantastisch om Tanium’s toewijding aan het kanaal te zien, en dat het partners zoals Sirius in staat stelt professionele services te bieden rond de hele Tanium-product suite”, zegt Deborah Bannworth, Sr. Vice President Partner Alliances, Inside Sales and Services bij Sirius. “Het nieuwe Tanium-certificeringsprogramma helpt deelnemers te blijven leren en zorgt er zo voor dat onze presales solution architects, client executives en professional service-teams experts worden op het Tanium-platform. Daarnaast versterkt het ons partnership om de behoeften van onze gezamenlijke klanten op het gebied van IT-hygiëne te ondersteunen.”

Om certificaten van wereldklasse te leveren is Tanium een samenwerking aangegaan met Pearson VUE, wereldwijd leider in professionele certificeringen. Deelnemers hebben de mogelijkheid examen te doen op geautoriseerde testlocaties of online. Leer meer over het Tanium Career Certification Program op onze website: https://www.tanium.com/customers/certifications/Over Tanium

Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen.Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen.

Tanium neemt voor het vijfde jaar op rij een plek in op de Forbes Cloud 100-lijst van ‘Top 100 Private Companies In Cloud Computing’ en de 10e plek op de FORTUNE-lijst van de ‘100 Best Medium Workplaces’. Ga voor meer informatie naar www.tanium.com en volg ons op LinkedIn en Twitter.Voor meer informatie

Tanium
Peter Beck
Tel: +44 (0)7385 396399

Whizpr
Paul Maris / Martine Korthals
Tel: 0317 – 410 482
E-mail: tanium@whizpr.nl
Laatste van Tanium  
Tanium maakt zijn cloud-oplossing voor inzicht in endpoints regionaal beschikbaar via datacenter in Europa

Tanium benoemt Marc Levine als Chief Financial Officer

Tanium introduceert certificeringsprogramma voor klanten en partners
Geplaatst:
Verstreken tijd: 39 dagen
Tanium contact  

Logo Tanium

Tanium sociaal  


Tanium tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl