www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (39 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Dell Technologies APEX verandert de manier waarop we technologie gebruiken

Dit nieuwe As-a-Service portfolio biedt IT eenvoud, flexibiliteit en controle om organisaties gelijke tred te laten houden met het huidige innovatietempo

Amsterdam, 5 mei 2021 - Dell Technologies onthult vandaag zijn nieuwe APEX-portfolio van as-a-Service-diensten om de manier waarop bedrijven technologie gebruiken, te vereenvoudigen.

Dell Technologies APEX bouwt voort op de expertise op het gebied van IT-as-a-Service. Het vermindert de tijd en complexiteit van zowel de aankoop, het beheer, het onderhoud als het onderhoud van fysieke IT-infrastructuur. Klanten kunnen hun IT schalen volgens hun behoeften om nieuwe toepassingen te lanceren, nieuwe projecten op te starten en in te spelen op de veranderende behoeften van hun organisaties. Alles wordt beheerd door Dell en is toegankelijk via één console.

"De wereld innoveert en digitaliseert sneller dan ooit om te voldoen aan eisen van diverse groepen: klanten, studenten, patiënten, kiezers, … Hierdoor is er meer behoefte aan een flexibelere en eenvoudigere technologieaanpak. Dat is net wat APEX biedt", zegt Allison Dew, chief marketing officer en executive VP bij Dell Technologies APEX. "Met één van de meest toonaangevende IT-portfolio’s, tientallen jaren ervaring met datacenterservices en een wereldwijde supply chain en partnernetwerk dat zijn gelijke niet kent, komt geen enkel ander as-a-Service portfolio in de buurt van onze mogelijkheden."

Klanten willen IT-diensten die mooie bedrijfsresultaten helpen realiseren en de belangrijkste zakelijke uitdagingen oplossen. Dit zijn onder meer het op- of afschalen van IT op basis van veranderende behoeften, het van de balans halen van activa of het beheren van onderbenutte IT-resources. Met de op resultaten gebaseerde IT-benadering van APEX hoeven organisaties zich geen zorgen meer te maken over het beheer van een bepaalde productlijn, versie van een technologie of bepaalde specificaties.

Maak kennis met Dell Technologies APEX
APEX biedt organisaties de flexibiliteit om technologiediensten te kiezen die het best aansluiten bij hun behoeften. Dell en zijn partners ontwerpen en beheren hierbij de infrastructuur. Organisaties kunnen de APEX IT-resources in slechts 14 dagen implementeren en kunnen hun APEX-footprint uitbreiden in amper vijf dagen [1]. Klanten kunnen hun gehele APEX-aanbod op één plaats monitoren en beheren.

"IT-leiders zetten steeds vaker in op as-a-Service. IDC voorspelt dat tegen 2024 de helft van de datacenterinfrastructuur als as-a-Service zal worden verbruikt", zegt Matthew Eastwood, senior vice president bij analist IDC. "Dell Technologies APEX is opnieuw een voorbeeld van Dell’s flexibiliteit bij het inspelen op de behoeften van een transformerende markt. Het sluit aan bij de manier waarop klanten vandaag IT willen gebruiken, consumeren en vereenvoudigen."

APEX Data Storage Services biedt een vereenvoudigde storage-as-a-Service ervaring
APEX Data Storage Services biedt enterprise storage van 's werelds grootste leverancier [2] waar en wanneer organisaties het nodig hebben. APEX Data Storage Services biedt transparante prijzen - zonder kosten - met prestaties die ongeëvenaard zijn in de public cloud.

Met technologie die on-premise, op klantlocaties of in co-locatiefaciliteiten wordt ingezet, kunnen organisaties kiezen uit drie prestatieniveaus van storage (block of file) om aan hun eisen te voldoen. Er zijn abonnementen voor één of drie jaar beschikbaar en de capaciteit begint al bij 50 TB en kan verder worden uitgebreid.

APEX Cloud Services levert een consistente cloud-ervaring in de public cloud, de private cloud en aan de edge
Als onderdeel van de APEX Cloud Services bieden APEX Hybrid Cloud en APEX Private Cloud geïntegreerde compute, storage- en netwerkresources met ondersteuning voor zowel traditionele als cloud-native applicaties. Klanten kunnen dus eenvoudig kiezen voor hybride of private cloudresources die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kritieke workloads, zoals AI en virtuele desktopinfrastructuur.

APEX Cloud Services vereenvoudigt en stroomlijnt alle activiteiten via een geautomatiseerd lifecycle management. Zodra de cloudresources zijn geselecteerd, hebben klanten toegang tot de snelste hybride cloudimplementatie in de sector, die tot 86% sneller gaat dan met een DIY hybride cloud [3] implementatie. Dankzij een veilige en consistente infrastructuur in de private cloud, public cloud en edge kunnen klanten hun workloads plaatsen in de omgeving die het beste bij hun behoeften past. Organisaties kunnen ook hun operationele kosten verlagen en hun totale IT-uitgaven in de cloud beter beheren via transparante en voorspelbare abonnementsprijzen.

APEX Custom Solutions biedt het breedste technologieportfolio in de branche as-a-Service
APEX Custom Solutions biedt klanten het breedste infrastructuurportfolio in de sector in een as-a-Service formule. APEX Flex On Demand brengt Dell Technologies-servers, -opslag, -gegevensbescherming en -hyperconverged-infrastructuur als een as-a-Service aanbod. Klanten kunnen de exacte oplossingen en diensten selecteren die ze willen en hun gebruik van deze resources schalen terwijl ze enkel betalen voor wat ze gebruiken. APEX Data Center Utility voegt nog meer flexibiliteit toe via aangepaste metering en beheerde diensten die in hun hele datacenter worden toegepast.

APEX Console biedt klanten een uniforme ervaring
De APEX Console biedt een self-service en interactieve ervaring aan waarin klanten hun gehele APEX-levenscyclus kunnen beheren. Klanten kunnen de APEX-console gebruiken om na te gaan welke APEX-diensten het best aansluiten bij hun behoeften en Dell stemt vervolgens de technologie en diensten op elkaar af om het gewenste resultaat te leveren.

De APEX-console vereenvoudigt het IT-gebeuren door monitoring en beheer van APEX-services aan te bieden, met bruikbare inzichten en predictive analytics. Klanten hebben toegang tot diverse rapporten (gebruik en uitgaven) en kunnen hun APEX-diensten afstemmen op de veranderende behoeften van hun bedrijf, zodat ze enkel betalen voor wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben.

Dell Technologies en Equinix breiden het bereik van APEX uit naar wereldwijde co-locatiesites
Dell Technologies kondigt vandaag ook een samenwerking aan met het wereldwijde digitale infrastructuurbedrijf Equinix om de beschikbaarheid van Dell Technologies APEX-diensten via Equinix-datacenters uit te breiden. Door de samenwerking met Equinix kan Dell zijn klanten meer mogelijkheden bieden om hun infrastructuur uit te rollen en tegelijkertijd de controle over hun gegevens te behouden. Dell zal de infrastructuur beheren in een Equinix-datacenter naar keuze van de klant en zal de co-locatiekosten samenvoegen op één factuur. Door de combinatie van de Dell-infrastructuur en de wereldwijde aanwezigheid van Equinix kunnen organisaties gebruikmaken van de APEX-diensten waar ze nodig zijn en overstappen op een OpEx-model waarbij ze enkel betalen voor de middelen die ze gebruiken en inzetten.

Over Dell Technologies World
Op 5 en 6 mei vindt Dell Technologies World plaats. Dit is het belangrijkste evenement van Dell Technologies dat de nieuwste trends, technologie en specialisten samenbrengt. Tijdens het evenement zullen wij aan klanten en partners laten zien hoe ons geconnecteerde ecosysteem van IT-infrastructuur, toepassingen, apparaten en security werkt. Kom meer te weten over het Dell Technologies APEX as-a-Service portfolio dat klanten meer flexibiliteit biedt om IT te schalen om aan zakelijke behoeften en budgetten te voldoen.

Registreer u vandaag nog hier.

*************

[1]TTV gemeten tussen orderacceptatie en activering. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring van de klant en kwalificatie van de locatie, die moet worden voltooid voordat de bestelling wordt geplaatst, en deelname van de klant aan de planning vóór implementatie. Productbeschikbaarheid, vakanties en andere factoren kunnen van invloed zijn op de implementatietijd. US alleen.
[2] IDC WW Quarterly Enterprise Storage Systems Tracker, 2020 Q4 historische release, 11 maart 2021. Ranking op basis van omzet van de leverancier.
[3] Gebaseerd op een Storage Review-rapport in opdracht van Dell Technologies, "The Fast Path to Hybrid Cloud: Dell Technologies Cloud Platform*”, maart 2021. Werkelijke resultaten kunnen variëren.###

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.Voor meer informatie

Dell Technologies
Marcel van der Geld
T. 06 30 02 32 81
E. marcel.geld(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl
Laatste van Dell Technologies  
Dell Technologies benoemt Isabel Moll tot Vice President & General Manager Netherlands

Dell Technologies helpt communicatieservice-providers transformeren om de kansen van de edge te benutten

Dell Technologies verbetert Dell EMC VxRail voor betere prestaties en opslagflexibiliteit
Geplaatst:
Verstreken tijd: 39 dagen
Dell Technolog.. contact  

Logo Dell Technologies

  020 674 4873
  sales_nl@dell.com
  www.dell.com/nl-nl
Dell Technolog.. sociaal  


Dell Technolog.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com