www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (39 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Dell Technologies verhoogt waarde van data aan de edge

Amsterdam, 5 mei 2021 - Dell Technologies presenteert oplossingen en partnerships die moeten zorgen voor meer waarde uit data aan de edge. Dit nieuwe aanbod is onderdeel van de edge-strategie van het bedrijf om volledig geïntegreerde technologie te leveren waardoor workloads in meerdere clouds en applicaties kunnen draaien en beheerd kunnen worden.

Edge-apparaten zorgen voor een groeiende hoeveelheid data. Gartner voorspelt dat in 2022 zeker 50 procent van de enterprise-data buiten het datacenter of de cloud wordt gecreëerd. Dell Technologies speelt een leidende rol in deze shift naar de edge en bouwt daarbij voort op bewezen ervaringen met gedistribueerde computing, schaalgrootte en supply chain.

“Data is de valuta van de digitale wereld en het is tijd dat klanten hiermee naar de bank gaan”, zegt Jeff Boudreau, president en general manager Infrastructure Solutions Group van Dell Technologies. “De edge streeft in rap tempo het datacenter en public clouds voorbij als de locatie waar organisaties waardevolle inzichten vergaren. Door compute, storage en analytics naar de plek te brengen waar data wordt gemaakt, kunnen we data-inzichten in real time en nieuwe mogelijkheden voor de business realiseren.”

Nieuwe oplossingen en partnerships:
  • Dell EMC Streaming Data Platform: Een upgrade aan het Dell EMC Streaming Data Platform (SDP) biedt krachtige, real time analytics aan de edge. Dankzij de nu nog kleinere omvang is SDP ideaal voor het vergaren, opslaan en analyseren van data in real time aan de edge. Een pretpark gebruikt SDP om alerts te versturen naar medewerkers wanneer een attractie onderhoud nodig heeft. Het park kan de attractie snel repareren in plaats van dat het op een later tijdstip te maken krijgt met hoge reparatiekosten.
  • Dell Technologies manufacturing edge-oplossingen: De Dell Technologies Manufacturing Edge Reference Architecture met PTC helpt productiebedrijven om inzichten te verkrijgen uit workstations, computers, mobiele apparaten en andere endpoints binnen de productieomgeving. Met toegang tot edge-data op één plek, kunnen deze bedrijven de betrouwbaarheid van productielijnen verhogen, operationele kosten reduceren en beter geïnformeerde real time beslissingen nemen.
Dankzij een integratie met APEX Private Cloud biedt het een high-availability edge framework as-a-Service, waarmee bedrijven applicaties kunnen virtualiseren en containeriseren waardoor ze complexiteit verlagen en tijd besparen. Productiebedrijven profiteren van een consistente cloud-ervaring en betalen alleen voor wat ze gebruiken.

“PTC’s oplossingen helpen bedrijven de manier waarop ze ontwerpen, produceren en service verlenen binnen de gehele lifecycle te transformeren. De edge is hierbij het nieuwe innovatiefront geworden”, zegt Jonathan Kateman, senior vice president M&A and Technology Partnerships van PTC. “Met Dell Technologies’ oplossing voor manufacturing kunnen klanten alles uit hun Industrial IoT-omgevingen halen middels de inzet van de APEX Private Cloud.”

Duos Technologies gebruikt Dell Technologies edge-infrastructuur voor het revolutionaliseren van spoorwegen
Duos Technologies zet Dell Technologies-infrastructuur en diensten in voor artificial intelligence-oplossingen aan de edge. Duos Technologies heeft hiermee de inspectie van treinstellen 120 keer sneller gemaakt.

In 2020 vervoerden honderden treinen in Noord-Amerika dagelijks goederen met een geschatte waarde van 700 miljard dollar. Het traditionele inspectieproces duurde gemiddeld acht minuten per treinstel, wat zorgde voor ongeplande stops die spoorwegbedrijven jaarlijks miljoenen kosten. Duos Technologies ontwierp de Railcar Inspection Portal om dit proces te stroomlijnen. Op basis van ruggedized Dell EMC PowerEdge-servers en Dell EMC PowerVault storage arrays, kan deze oplossing meer dan 120 treinstellen die op full speed rijden controleren in acht minuten tijd. Deze real time analytics helpt klanten bij het verhogen van de veiligheid, accuraatheid van onderhoud en het reduceren van kosten.###

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.Voor meer informatie

Dell Technologies
Marcel van der Geld
T. 06 30 02 32 81
E. marcel.geld(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl
Laatste van Dell Technologies  
Dell Technologies benoemt Isabel Moll tot Vice President & General Manager Netherlands

Dell Technologies helpt communicatieservice-providers transformeren om de kansen van de edge te benutten

Dell Technologies verbetert Dell EMC VxRail voor betere prestaties en opslagflexibiliteit
Geplaatst:
Verstreken tijd: 39 dagen
Dell Technolog.. contact  

Logo Dell Technologies

  020 674 4873
  sales_nl@dell.com
  www.dell.com/nl-nl
Dell Technolog.. sociaal  


Dell Technolog.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers