www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (166 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

ThoughtSpot neemt Diyotta over en breidt ecosysteem uit voor Modern Analytics Cloud

Diyotta zorgt voor nieuwe integraties met cloud-native data- en AI-services om gebruiksvriendelijke analytics voor iedere medewerker beschikbaar te maken

ThoughtSpot, de Modern Analytics Cloud leverancier, neemt Diyotta over, een specialist in data-integratie oplossingen. Dankzij de overname kan ThoughtSpot het aantal integraties met populaire services in de data-stack van klanten fors uitbreiden. Klanten kunnen hierdoor ThoughtSpot makkelijker onderdeel maken van hun moderne cloud-architectuur en er vrijwel direct meerwaarde uit halen. De overname zorgt ook voor een flinke toename van ThoughtSpot’s R&D team, dat met ruim 60 nieuwe collega’s wereldwijd meer dan 25 procent groeit.

Gelijktijdig met de overname is ThoughtSpot Everywhere geïntroduceerd, het eerste low-code platform om interactieve data-apps te bouwen en ThoughtSpot’s gebruiksvriendelijke analytics-services in bestaande SaaS-toepassingen te integreren.

Aansturen van de analytics cloud
De data-industrie heeft op vrijwel elk vlak, van cloud tot AI, machine learning en voorspellende analytics, een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Toch hebben veel bedrijven moeite om ook daadwerkelijk waarde uit deze nieuwe data-stack te halen en beschikbaar te stellen aan interne gebruikers, partners en klanten. Vaak is zoveel technische kennis nodig om met het groeiende ecosysteem om te gaan, dat alleen data-professionals dat kunnen, terwijl de toegevoegde waarde juist wordt vergroot als veel meer mensen met de data aan de slag kunnen. De Modern Analytics Cloud van ThoughtSpot voorziet hierin door een gebruiksvriendelijke front-end aan te bieden voor dit nieuwe data-ecosysteem.

Nu er zoveel innovaties zijn die de datamarkt veranderen, zijn bedrijven op zoek naar mogelijkheden een oplossing op maat te bouwen met de beste technologie. De analytics cloud van ThoughtSpot geeft bedrijven een gebruiksvriendelijk platform om met het nieuwe ecosysteem overweg te kunnen. Bedrijven kunnen een stack van oplossingen maken die het beste past bij hun bedrijfsvoering, en vervolgens alle medewerkers, klanten en partners toegang geven en middels een eenvoudig, open en actiegericht analytics-platform de vruchten laten plukken van die investering.

De overname van Diyotta versnelt de ontwikkeling van het ecosysteem voor de analytics cloud, door ThoughtSpot’s analytics-platform te koppelen en te integreren met verschillende technologieën. Dit betreft onder meer data-apps die te maken zijn met ThoughtSpot Everywhere, nieuwe, vergaande integraties met data-science leveranciers waardoor klanten AI en ML makkelijker in handen van medewerkers, klanten en partners kunnen leggen, en toegang tot databronnen vanuit cloud-ecosystemen als Snowflake, Google BigQuery, Presto, Amazon Redshift en Microsoft Azure.

Bovendien profiteert ThoughtSpot van de Diyotta’s expertise in het bouwen van dataproducten die oplossingen bieden voor de meest complexe uitdagingen in de huidige bedrijfsvoering.

Met de overname krijgt ThoughtSpot in Noord-Amerika en India meer dan 60 nieuwe collega’s erbij die zich richten op de versnelde ontwikkeling van de analytics cloud. Dit is een groei van 25 procent van het wereldwijde R&D team en 50 procent van het team in India.

“We waren al fan van het werk dat Diyotta deed voor zijn klanten om sommige van de moeilijkste uitdagingen qua data-integratie op te lossen. Hun team begrijpt de dynamiek en nuances van het ecosysteem, en de unieke problemen die bedrijven hebben hun data in te zetten om processen en het nemen van beslissingen te verbeteren”, aldus Sumeet Arora, Chief Development Officer bij ThoughtSpot. “Nu we met de Modern Analytics Cloud nog meer waarde bieden aan onze klanten, zijn Diyotta’s kennis en gedeelde visie in het samenbrengen van mensen, processen en data een perfecte aanvulling.”

“Bedrijven draaien op data, het is de kern van elke hedendaagse organisatie. Door onze krachten te bundelen met ThoughtSpot, zijn we in staat bedrijven nog beter te helpen al hun medewerkers te voorzien van data”, aldus Sanjay Vyas, CEO en medeoprichter van Diyotta. “De Modern Analytics Cloud democratiseert de meest geavanceerde innovaties in het data-ecosysteem door ze ondersteunen.”

Lees meer over de Modern Analytics Cloud of probeer het zelf.Over ThoughtSpot
ThoughtSpot is het bedrijf van de Modern Analytics Cloud. Onze missie is om een meer op feiten gebaseerde wereld te creëren met het gemakkelijkst te gebruiken analytics-platform. Met ThoughtSpot kan iedereen met AI en zoeken in natuurlijke taal datagestuurde inzichten vinden en gebruikmaken van de meest geavanceerde innovaties die het data-ecosysteem te bieden heeft. Bedrijven kunnen de kracht van hun moderne data-stack in handen geven van elke medewerker, de waarde van hun data uitbreiden naar partners en klanten en complete bedrijfsprocessen automatiseren. Klanten kunnen zelf profiteren van ThoughtSpot’s web of mobiele applicaties om iedereen betere beslissingen te laten nemen. Met ThoughtSpot’s low-code ontwikkelplatform kunnen klanten consumentvriendelijke analytics in hun SaaS embedden of volledig nieuwe interactieve data-apps bouwen die ervoor zorgen dat gebruikers blijven terugkomen.

Organisaties zoals Walmart, BT, Daimler, Medtronic, Hulu, Royal Bank of Canada, OpenTable, Metromile, Workato en Nationwide Building Society vertrouwen op ThoughtSpot om de manier waarop hun werknemers en klanten profiteren van data te transformeren. Door overal inzichten naar beslissingen en processen te brengen, bouwt ThoughtSpot aan een meer op feiten gebaseerde wereld. Probeer ThoughtSpot zelf.
Laatste van ThoughtSpot  
ThoughtSpot krijgt ‘Tech Cares Award’ van TrustRadius

Vraag naar modern cloud analytics neemt fors toe; ThoughtSpot krijgt binnen half jaar honderd nieuwe SaaS-klanten

ThoughtSpot benoemt Damien Brophy tot VP EMEA en zet regionale groei voort
BT lanceert Eagle-i, een nieuw transformationeel beveiligingsplatform dat cyberaanvallen voorspelt en voorkomt

Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage
Geplaatst:
Verstreken tijd: 166 dagen
ThoughtSpot contact  

Logo ThoughtSpot

ThoughtSpot sociaal  


ThoughtSpot tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers