www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (141 dagen geleden)
Bedrijf:

CROP accountants & adviseurs sluit partnership met GeONE voor realisatie van moderne informatievoorziening

Accountants- en advieskantoor optimaliseert dossierbeheer met M-Files

Utrecht, 4 mei 2021CROP accountants & adviseurs gaat een langdurige samenwerking aan met GeONE, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement. GeONE gaat CROP begeleiden bij de realisatie van een centrale plek voor dossierbeheer op basis van het M-Files informatieplatform in de cloud.

Partnership op basis van bewezen sector- en productervaring
Het accountants-en advieskantoor heeft sterke ambities voor het verder optimaliseren van zijn informatievoorziening. CROP vond in GeONE een partner met bewezen sectorkennis. Sigurd Felix, IT-manager bij CROP, vertelt over de match: “Voor ons was het van groot belang dat we gaan samenwerken met een partner die niet alleen de professional services sector goed kent, maar ook aantoonbare ervaring heeft met de implementatie van M-Files bij grote accountancyorganisaties.” Voor een product met een Finse en Amerikaanse grondslag, dat wereldwijd wordt gebruikt, is het niet gemakkelijk een implementatiepartner te vinden die dicht bij de klant staat en tegelijkertijd het product van A tot Z beheerst: “GeONE heeft een bewezen trackrecord in onze sector en helpt proactief bij onze uitdagingen. Bovendien beschikt hun team over alle benodigde disciplines, van strategisch advies tot de daadwerkelijke technische ontwikkeling van M-Files. In plaats van dat we slechts een product afnemen, vormen we een hands-on partnership en kunnen we direct en snel schakelen. Dat het Nederlandse GeONE in 2020 tot Global M-Files partner of the year is uitgeroepen, is voor ons een bevestiging van de goede keuze.” aldus Felix.

Proof of Concept opgevolgd met unieke implementatiemethode
Voorafgaand aan de implementatie van M-Files heeft GeONE eerst een uitgebreide Proof of Concept (PoC) opgezet, waarin de contouren van de uiteindelijke inrichting zijn geschetst. Aan de hand van de PoC werd duidelijk dat M-Files voldeed aan de ambities van CROP om eenvoudig en intuïtief te kunnen samenwerken aan opdrachten voor klanten en werd besloten over te gaan tot implementatie. Voor de implementatie van M-Files maakt CROP gebruik van de door GeONE ontwikkelde en inmiddels bewezen Build & Play implementatiemethode. Met deze unieke projectaanpak ligt de focus op maximaal resultaat, vertelt Felix: “De implementatie van een content platform als M-Files is als een open hart operatie. Terwijl de implementatie plaatsvindt, gaan de werkzaamheden gewoon door. De Build & Play implementatiemethode knipt het project op in kleine stukjes, waarbij elk onderdeel als prototype getest wordt binnen onze organisatie en uitgerold voor productie. Zo vermijden we risico’s, verzekeren we ons van naadloze aansluiting op onze processen en werkwijzen en worden onze gebruikers nauw betrokken, met 100 procent gebruikersadoptie als resultaat.”

Toekomstbestendig informatieplatform in de cloud
De dienstverlening van CROP is veel breder dan alleen audit en belastingadvies. Met het M-Files platform wil CROP de correspondentie, documenten en informatie vanuit verschillende locaties en applicaties samenbrengen voor een volledig klantbeeld. Zo kunnen medewerkers efficiënt, proactief hun klanten adviseren en houden ze meer tijd over voor direct klantcontact. Door de uitstekende beveiliging van het cloud platform en de fijnmazige autorisatie kunnen klanten vertrouwen op de bescherming van hun gevoelige gegevens. Speerpunten van de implementatie van het M-Files platform zijn het voorkomen van gedupliceerde documenten, het stroomlijnen van workflows, geavanceerd permissiemanagement en het Google-achtig vinden van informatie. CROP gebruikt straks een toekomstbestendig platform in de cloud, omdat M-Files zich kenmerkt door grote flexibiliteit en eenvoudig aanpasbaar is aan veranderende omstandigheden en behoeften. Bovendien maakt CROP straks gebruik van de nieuwste technieken, waaronder API-integraties met bestaande systemen en intelligente informatieanalyses dankzij Artificial Intelligence en Machine Learning.NOOT VOOR DE REDACTIE

Over CROP
CROP accountants & adviseurs is een middelgrote organisatie met ruim 300 medewerkers en vijf vestigingen in Midden-Nederland: Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein.
CROP combineert de flexibiliteit van een middelgroot kantoor met de kwaliteit en deskundigheid van een grote organisatie. Zo staat CROP in de top 15 van kantoren in Nederland met de meeste registeraccountants en hebben we vele expertises onder één dak. Daardoor kijken we altijd naar het grotere plaatje en denken we graagmet je mee.
CROP is gecertificeerd lid van SRA, beschikt over een WTA vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en maakt deel uit van Prime Global, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantsorganisaties.

Website CROP

Over M-Files
M-Files is een intelligent informatiebeheerplatform dat de bedrijfsprestaties verbetert door mensen te helpen informatie effectiever te vinden en te gebruiken. In tegenstelling tot traditionele ECM-systemen (enterprise content management) of platforms voor contentdiensten (content services), verenigt M-Files systemen, data en content in de hele organisatie zonder bestaande systemen en processen te verstoren of datamigratie te vereisen. M-Files elimineert silo's door het leveren van een in-context ervaring voor de toegang tot en het gebruik van informatie die zich in een ander systeem en andere opslaglocatie, met inbegrip van netwerkmappen, SharePoint-, bestandsdelingsdiensten, ECM-systemen, CRM, ERP en andere bedrijfssystemen, bevinden. Duizenden grote en kleine organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files voor het beheren van hun bedrijfsinformatie en -processen, waaronder NBC Universal, Rovio en SAS.

Website M-Files

Over GeONE
GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Organisaties die beseffen dat data, documenten en informatie een bepalende rol spelen in hun succes.

Waar anderen zich laten leiden door software en haar functionaliteiten, zijn voor GeONE bedrijfsprocessen het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseert GeONE die processen en brengen deze in lijn met bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert IT-afdelingen van cost centers naar profit centers. Op die manier draagt GeONE bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van organisaties.

Website GeONE

Meer informatie
GeONE
Jordy de Jager
Marketing
jordy.dejager@geone.nl
Laatste van GeONE Nederland  
GeONE eerste M-Files Certified Delivery Partner in de Benelux

Heijmans kiest voor M-Files geleverd door GeONE

CROP accountants & adviseurs sluit partnership met GeONE voor realisatie van moderne informatievoorziening
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 141 dagen
GeONE Nederlan.. contact  

Logo GeONE Nederland

  +31 (0) 35 740 01 02
  info@geone.nl
  geone.nl
GeONE Nederlan.. sociaal  


GeONE Nederlan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers