www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 dagen geleden)
Bedrijf:

CROP accountants & adviseurs sluit partnership met GeONE voor realisatie van moderne informatievoorziening

Accountants- en advieskantoor optimaliseert dossierbeheer met M-Files

Utrecht, 4 mei 2021CROP accountants & adviseurs gaat een langdurige samenwerking aan met GeONE, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement. GeONE gaat CROP begeleiden bij de realisatie van een centrale plek voor dossierbeheer op basis van het M-Files informatieplatform in de cloud.

Partnership op basis van bewezen sector- en productervaring
Het accountants-en advieskantoor heeft sterke ambities voor het verder optimaliseren van zijn informatievoorziening. CROP vond in GeONE een partner met bewezen sectorkennis. Sigurd Felix, IT-manager bij CROP, vertelt over de match: “Voor ons was het van groot belang dat we gaan samenwerken met een partner die niet alleen de professional services sector goed kent, maar ook aantoonbare ervaring heeft met de implementatie van M-Files bij grote accountancyorganisaties.” Voor een product met een Finse en Amerikaanse grondslag, dat wereldwijd wordt gebruikt, is het niet gemakkelijk een implementatiepartner te vinden die dicht bij de klant staat en tegelijkertijd het product van A tot Z beheerst: “GeONE heeft een bewezen trackrecord in onze sector en helpt proactief bij onze uitdagingen. Bovendien beschikt hun team over alle benodigde disciplines, van strategisch advies tot de daadwerkelijke technische ontwikkeling van M-Files. In plaats van dat we slechts een product afnemen, vormen we een hands-on partnership en kunnen we direct en snel schakelen. Dat het Nederlandse GeONE in 2020 tot Global M-Files partner of the year is uitgeroepen, is voor ons een bevestiging van de goede keuze.” aldus Felix.

Proof of Concept opgevolgd met unieke implementatiemethode
Voorafgaand aan de implementatie van M-Files heeft GeONE eerst een uitgebreide Proof of Concept (PoC) opgezet, waarin de contouren van de uiteindelijke inrichting zijn geschetst. Aan de hand van de PoC werd duidelijk dat M-Files voldeed aan de ambities van CROP om eenvoudig en intuïtief te kunnen samenwerken aan opdrachten voor klanten en werd besloten over te gaan tot implementatie. Voor de implementatie van M-Files maakt CROP gebruik van de door GeONE ontwikkelde en inmiddels bewezen Build & Play implementatiemethode. Met deze unieke projectaanpak ligt de focus op maximaal resultaat, vertelt Felix: “De implementatie van een content platform als M-Files is als een open hart operatie. Terwijl de implementatie plaatsvindt, gaan de werkzaamheden gewoon door. De Build & Play implementatiemethode knipt het project op in kleine stukjes, waarbij elk onderdeel als prototype getest wordt binnen onze organisatie en uitgerold voor productie. Zo vermijden we risico’s, verzekeren we ons van naadloze aansluiting op onze processen en werkwijzen en worden onze gebruikers nauw betrokken, met 100 procent gebruikersadoptie als resultaat.”

Toekomstbestendig informatieplatform in de cloud
De dienstverlening van CROP is veel breder dan alleen audit en belastingadvies. Met het M-Files platform wil CROP de correspondentie, documenten en informatie vanuit verschillende locaties en applicaties samenbrengen voor een volledig klantbeeld. Zo kunnen medewerkers efficiënt, proactief hun klanten adviseren en houden ze meer tijd over voor direct klantcontact. Door de uitstekende beveiliging van het cloud platform en de fijnmazige autorisatie kunnen klanten vertrouwen op de bescherming van hun gevoelige gegevens. Speerpunten van de implementatie van het M-Files platform zijn het voorkomen van gedupliceerde documenten, het stroomlijnen van workflows, geavanceerd permissiemanagement en het Google-achtig vinden van informatie. CROP gebruikt straks een toekomstbestendig platform in de cloud, omdat M-Files zich kenmerkt door grote flexibiliteit en eenvoudig aanpasbaar is aan veranderende omstandigheden en behoeften. Bovendien maakt CROP straks gebruik van de nieuwste technieken, waaronder API-integraties met bestaande systemen en intelligente informatieanalyses dankzij Artificial Intelligence en Machine Learning.NOOT VOOR DE REDACTIE

Over CROP
CROP accountants & adviseurs is een middelgrote organisatie met ruim 300 medewerkers en vijf vestigingen in Midden-Nederland: Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein.
CROP combineert de flexibiliteit van een middelgroot kantoor met de kwaliteit en deskundigheid van een grote organisatie. Zo staat CROP in de top 15 van kantoren in Nederland met de meeste registeraccountants en hebben we vele expertises onder één dak. Daardoor kijken we altijd naar het grotere plaatje en denken we graagmet je mee.
CROP is gecertificeerd lid van SRA, beschikt over een WTA vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en maakt deel uit van Prime Global, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantsorganisaties.

Website CROP

Over M-Files
M-Files is een intelligent informatiebeheerplatform dat de bedrijfsprestaties verbetert door mensen te helpen informatie effectiever te vinden en te gebruiken. In tegenstelling tot traditionele ECM-systemen (enterprise content management) of platforms voor contentdiensten (content services), verenigt M-Files systemen, data en content in de hele organisatie zonder bestaande systemen en processen te verstoren of datamigratie te vereisen. M-Files elimineert silo's door het leveren van een in-context ervaring voor de toegang tot en het gebruik van informatie die zich in een ander systeem en andere opslaglocatie, met inbegrip van netwerkmappen, SharePoint-, bestandsdelingsdiensten, ECM-systemen, CRM, ERP en andere bedrijfssystemen, bevinden. Duizenden grote en kleine organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files voor het beheren van hun bedrijfsinformatie en -processen, waaronder NBC Universal, Rovio en SAS.

Website M-Files

Over GeONE
GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Organisaties die beseffen dat data, documenten en informatie een bepalende rol spelen in hun succes.

Waar anderen zich laten leiden door software en haar functionaliteiten, zijn voor GeONE bedrijfsprocessen het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseert GeONE die processen en brengen deze in lijn met bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert IT-afdelingen van cost centers naar profit centers. Op die manier draagt GeONE bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van organisaties.

Website GeONE

Meer informatie
GeONE
Jordy de Jager
Marketing
jordy.dejager@geone.nl
Laatste van GeONE Nederland  
CROP accountants & adviseurs sluit partnership met GeONE voor realisatie van moderne informatievoorziening

ARAG integreert M-Files en Salesforce voor 360-graden klantbeeld

GeONE uitgeroepen tot Global M-Files Partner of the year
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 dagen
GeONE Nederlan.. contact  

Logo GeONE Nederland

  +31 (0) 35 740 01 02
  info@geone.nl
  geone.nl
GeONE Nederlan.. sociaal  


GeONE Nederlan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl