www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 dagen geleden)
Bedrijf:

Agdatahub, Orange Business Services en SUEZ vormen agro-milieugerichte samenwerkingsovereenkomst

Als antwoord op de milieu-uitdagingen in de landbouwsector bundelen Agdatahub, Orange Business Services en SUEZ hun technologische en digitale expertise om de digitale transformatie van de landbouwindustrie te ondersteunen.

Agdatahub, een exploitant van de uitwisseling van landbouw datagegevens en consent platformen; Orange Business Services, een wereldwijd bedrijf voor netwerk gebaseerde digitale diensten, en SUEZ, een belangrijke speler op het gebied van milieudiensten, bundelen hun krachten om samen oplossingen te bouwen die de digitale en ecologische transformatie van de landbouwsector versnellen.

De drie bedrijven zijn van plan technologieën te ontwikkelen waarmee agrariërs en belanghebbenden in de landbouwsector, maar ook lokale overheden, toegang krijgen tot innovatieve, milieugerichte oplossingen op basis van technologieën en gekoppelde objecten, ter ondersteuning van het opvangen en meten van koolstof, waterkwaliteit of gasemissies in de veehouderij. Deze oplossingen zullen hen in staat stellen te profiteren van programma's zoals betalingen voor milieudiensten, die een vergoeding bieden voor praktijken die het milieu beschermen. De partners zijn vastbesloten deze oplossingen aan te bieden om hun bedrijfsinitiatieven te bevorderen en de ontwikkeling ervan te industrialiseren met industriële spelers.

Versterking van de Europese en Franse voedsel- en digitale soevereiniteit
Deze overeenkomst komt op een moment dat het nieuwe gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) drie milieudoelstellingen moet hebben: optreden tegen de klimaatverandering, de natuurlijke hulpbronnen beschermen en landschappen en biodiversiteit in stand houden, in overeenstemming met de Europese Green Deal. Het speelt ook in op de noodzaak om de Franse en Europese voedsel- en digitale soevereiniteit te versterken, zoals door de huidige pandemie wordt onderstreept. Het partnerschap zorgt voor een gemeenschappelijke visie op Europees niveau binnen de dataruimten Landbouw en Milieu, en het GAIA-X-ecosysteem, waarvan Orange Business Services stichtend lid is en Agdatahub sinds de eerste dag.

"Agrariërs zijn de eersten die zich zorgen maken over het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Agdatahub is afkomstig uit de landbouwsector en wil via zijn platform voor consent en gegevensuitwisseling het gebruik van gegevens van landbouwers en de industrie veiligstellen ten voordele van duurzamere praktijken. Het partnerschap met Orange Business Services en SUEZ zal ons in staat stellen om het aantal toepassingen op milieugebied te versnellen en uit te breiden," zegt Sébastien Windsor, voorzitter van Agdatahub.

"Wij zetten ons in om een positieve impact te creëren in de landbouwsector door de transformatie van industriële spelers en regio's te ondersteunen in hun ecologische transitie naar een steeds meer verantwoorde economie. Door onze krachten te bundelen met Agdatahub en SUEZ, zullen we de landbouwsector begeleiden en inspelen op hun behoeften, door gebruik te maken van cruciale gegevens en nieuwe technologieën om hun ecologische transformatie te versnellen", aldus Pierre-Louis Biaggi, senior vice president, Digital and Data, Orange Business Services.

"Geconfronteerd met de vele uitdagingen die de toekomst van de landbouw zullen vormgeven, innoveert de SUEZ Groep om de landbouwsector globale en geïntegreerde oplossingen te bieden die hen in staat zullen stellen de middelen beter te beheren. Door onze expertise te combineren met Agdatahub en Orange Business Services, zullen we samen bijdragen aan het versterken en versnellen van de agro-ecologische transitie van boeren", aldus Diane Galbe, executive vice president van SUEZ, verantwoordelijk voor strategie en de wereldwijde Smart & Environmental Solutions Business Unit.Over Agdatahub
Agdatahub is een Europese exploitant van gegevensuitwisseling en licentieplatformen voor de landbouwsector. Ter ondersteuning van deze oplossingen biedt Agdatahub operationele adviesdiensten met betrekking tot gegevens (projectbeheer, technologieën, marketing) om de actoren van de landbouwsector te ondersteunen bij het gebruik van digitale technologie. Volg ons op Twitter, @Agdatahub, of bezoek onze website agdatahub.eu.

Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-gebaseerd digitaal dienstverleningsbedrijf en de wereldwijde zakelijke divisie van de Orange Group. Het verbindt, beschermt en innoveert voor ondernemingen over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door gebruik te maken van zijn connectiviteits- en systeemintegratie-expertise in de gehele digitale waardeketen, is Orange Business Services goed toegerust om wereldwijde bedrijven te ondersteunen op gebieden zoals software-gedefinieerde netwerken, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten, en cybersecurity. Het begeleidt bedrijven veilig end-to-end in elke fase van de gegevenslevenscyclus, van verzamelen, transporteren, opslaan en verwerken tot analyseren en delen.

Doordat bedrijven floreren op innovatie, stelt Orange Business Services zijn klanten in het middelpunt van een open samenwerkend ecosysteem. Dit omvat zijn 28.500 werknemers, de activa en expertise van de Orange Groep, zijn technologie- en bedrijfspartners, en een pool van zorgvuldig geselecteerde start-ups. Meer dan 3.000 multinationals, evenals twee miljoen professionals, bedrijven en lokale gemeenschappen in Frankrijk, leggen hun vertrouwen in Orange Business Services.

Voor meer informatie, ga naar: www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn, Twitter en onze blogs.

Orange is een van 's werelds toonaangevende telecombedrijven, met een omzet van 42,3 miljard euro in 2020 en 259 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2020. Orange is genoteerd aan de Euronext Parijs (ORA) en aan de New York Stock Exchange (ORAN). In december 2019 presenteerde Orange zijn nieuwe strategische plan "Engage 2025", ondersteund door sociale en ecologische verantwoording. Terwijl Orange versnelt in groeigebieden, zoals B-to-B-diensten en data en AI centraal stellen bij innovatie, zal de hele Orange Groep een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever zijn.

Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen welke in dit materiaal voorkomen, zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.

Over SUEZ
Met de kennis die sinds het einde van de 19de eeuw werd opgebouwd, helpt SUEZ vrouwen en mannen om hun levenskwaliteit voortdurend te verbeteren, hun gezondheid te vrijwaren en de economische ontwikkeling te ondersteunen. De Groep, aanwezig op vijf continenten, en haar 90.000 medewerkers beschermen de essentiële elementen van ons leefmilieu: water, land en lucht, door innoverende en veerkrachtige oplossingen aan te bieden voor waterbeheer, recuperatie van afval, bodemsanering en luchtzuivering die lokale overheden en industrieën in staat stellen het beheer van hun hulpbronnen te optimaliseren, zoals "slimme" steden, en hun milieu- en economische prestaties te verbeteren. De Groep bedient 64 miljoen mensen met afvalwaterdiensten, produceert 7,1 miljard m3 drinkwater, draagt bij tot de economische ontwikkeling met meer dan 200.000 gecreëerde directe en indirecte banen per jaar, en helpt nieuwe hulpbronnen te creëren met 4,2 miljoen ton geproduceerde secundaire grondstoffen.

Binnen het tijdsbestek van zijn strategisch plan wil de Groep 100% duurzame oplossingen bieden met een positieve impact op het milieu, de gezondheid en het klimaat. In 2020 realiseerde de Groep een omzet van 17,2 miljard euro.

Perscontacten

Burson Cohn & Wolfe (Communicatiebureau Orange Business Services)
Danny van Eck
danny.vaneck@bcw-global.com
+31 6 513 514 72

Orange Business Services
Elizabeth Mayeri
elizabeth.mayeri@orange.com
+1 212 251 2086

Agdatahub
Julie Menez
communication@agdatahub.eu
+33 6 70 36 24 54

SUEZ
Isabelle Herrier Naufle / Elodie Vandevoorde
isabelle.herrier.naufle@suez.com
elodie.vandevoorde@suez.com
+33 6 83 54 89 62 / +33 6 78 36 19 52
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 dagen
Orange Busines.. contact  

Logo Orange Business Services

Orange Busines.. sociaal  


Orange Busines.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl