www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Dataiku krijgt strategische investering van Snowflake

Investering helpt bedrijven meer waarde te genereren met geavanceerde analytics in Data Cloud

Dataiku, een van 's werelds leidende AI- en machine learning-platforms, heeft vandaag een nieuwe investering aangekondigd van Snowflake Ventures, de venture-tak van Snowflake. Samen leveren Dataiku en Snowflake AI-mogelijkheden, waarmee bedrijven eenvoudig en snel alle soorten data science-projecten kunnen bouwen, implementeren en monitoren, inclusief machine learning en deep learning.

Met Dataiku kunnen Snowflake-klanten gebruikmaken van een unieke visuele interface die de samenwerking tussen een breed scala aan zakelijke gebruikers en dataspecialisten bevordert. Data-teams hebben toegang tot de Data Cloud en kunnen, ondersteund door Snowflake, geautomatiseerde data pipelines, krachtige voorspellende analyses en praktische AI-gedreven applicaties creëren.

Sinds de aankondiging van een nauwere samenwerking in november 2020 profiteert een groeiend aantal klanten van de krachtige combinatie van Snowflake's prestaties, de bijna onbeperkte schaal en de overeenkomst daarin met Dataiku's mogelijkheden voor machine learning en modelmanagement. Daarnaast lanceerde Dataiku onlangs Dataiku Online met Snowflake; een compleet SaaS-aanbod van Dataiku dat vooraf is geïntegreerd met Snowflake voor een directe koppeling van klantgegevens en een snelle time-to-value voor klanten.

Verdere samenwerking tussen Snowflake en Dataiku zal gezamenlijke klanten in staat stellen om snel toegang te krijgen tot nieuwe cloud-data. Deze data is cruciaal voor het creëren van krachtige AI-gestuurde applicaties en flexibele processen. Met de push-down-architectuur van Dataiku kunnen klanten profiteren van prijzen gebaseerd op gebruik (per seconde) van het Snowflake-platform voor data-verwerking, AI-ontwikkeling en het uitvoeren van in productie zijnde data- en AI pipelines.

De nieuwe investering en het geïntensiveerde partnerschap zullen verder worden versterkt door Snowpark, de nieuwe tool voor developers in Snowflake. Snowpark, dat momenteel in preview is, stelt data engineers, data scientists en developers in staat om code te schrijven in talen als Scala, Java en Python met behulp van bekende programmeerconcepten, en vervolgens workloads uit te voeren zoals data-transformatie, data-voorbereiding en feature engineering op Snowflake.

"We werken graag samen met partners en investeren in bedrijven die blijk geven van hun toewijding om data beschikbaar te maken en waarde toe te voegen voor onze klanten”, zegt Christian Kleinerman, SVP bij Snowflake. "Deze investering met Dataiku verstevigt onze samenwerking en ons gemeenschappelijke doel om klanten te laten profiteren van de AI en machine learning en de voordelen van Data Cloud te ervaren.”

“Het afgelopen jaar heeft elk bedrijf laten zien dat data essentieel is voor het tonen van veerkracht”, aldus Florian Douetteau, CEO van Dataiku. “Bedrijven zijn veerkrachtig als ze de toegang tot data vanuit de cloud kunnen uitbreiden, gecombineerd met de mogelijkheid om snel inzichten en voorspellende applicaties te ontwikkelen. Wij zijn van mening dat de verdere integratie met Snowflake onze gezamenlijke klanten de handvatten geeft om op een snellere en betere manier zich aan te passen, op te schalen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”Over Dataiku
Dataiku is een van ‘s werelds leidende AI- en machine learning-platformen dat bedrijven helpt op een agile manier grootschalige dataprojecten uit te voeren via collaboratieve, flexibele en verantwoorde AI. Honderden bedrijven gebruiken Dataiku om hun bedrijfskritische activiteiten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze relevant blijven in een veranderende wereld, met onder meer modellen die fraude detecteren, klantverloop voorkomen, onderhoud voorspellen en de supply chain helpen optimaliseren. Dataiku is gebouwd voor bedrijven die AI in hun hele organisatie willen democratiseren en het bedrijf flexibiliteit willen bieden door iedereen, van analisten tot data scientists in staat te stellen data te gebruiken.
Laatste van Dataiku  
Dataiku krijgt strategische investering van Snowflake

Dataiku opnieuw benoemd tot leider in het Gartner 2021 Magic Quadrant for Data Science and Machine-Learning Platforms

De zes belangrijkste trends op het gebied van AI, ML en MLOps
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 dagen
Dataiku contact  

Logo Dataiku

Dataiku sociaal  


Dataiku tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl