www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 dagen geleden)
Bedrijf:

Trend Micro kondigt de volgende generatie ICS Endpoint Security-oplossingen aan

Speciaal ontworpen voor het bieden van cybersecurity zonder onderbreking van ICS-omgevingen

Amsterdam, 3 mei 2021Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, introduceert een unieke OT-native endpoint security-oplossing als onderdeel van zijn totale beveiligingsoplossing voor smart factories. TXOne StellarProtect is ontworpen door TXOne Networks en beveiligt alle OT endpoints, in elk soort omgeving en voor alle bedrijfskritische ICS-omgevingen.

Het grote aantal ICS endpoints dat wordt gebruikt in diverse werkomgevingen zorgt voor een grote variëteit aan attack surfaces omdat ze vaak gekoppeld zijn aan ongepatchte of anderszins kwetsbare endpoints. Disruptie van deze endpoints zorgt voor aanzienlijke problemen voor fabrikanten en kunnen de bedrijfsvoering in gevaar brengen. Volgens het Trend Micro 2020 annual cybersecurity report is de manufacturing-industrie een belangrijk doelwit geworden voor zeer besmettelijke ransomware-aanvallen waardoor het belangrijker is dan ooit om assets te beschermen met technologie die daar speciaal voor is ontwikkeld.

“De harde waarheid van ICS endpoint security is dat er nooit een security-oplossing specifiek is ontwikkeld voor de hoge beschikbaarheidseisen van moderne OT-omgevingen”, zegt Akihiko Omikawa, Executive Vice President van IoT security bij Trend Micro en voorzitter van TXOne Networks. “Cybersecurity-oplossingen voor ICS endpoints moeten rekening houden met drie belangrijke elementen om aan de verwachtingen van de industrie te voldoen: lage impact op de prestaties, nul onderbreking en bescherming op elk terrein..”

De unieke karakteristieken van een industriële omgeving zorgen voor uitdagingen bij het vinden van beveiliging voor de werkomgeving, terwijl de prestaties daar niet onder mogen lijden. Traditionele oplossingen, zoals signature based antivirus, kunnen bekende bedreigingen herkennen maar vragen om een constante internetverbinding en frequente updates en dat is eenvoudigweg niet mogelijk voor veel bedrijfskritische assets. Geavanceerde machine learning-oplossingen kunnen afwijkingen en onbekende bedreigingen snel identificeren, maar staan ook bekend om het hoge aantal false positives die makkelijk kunnen zorgen voor storing in de bedrijfsvoering. Ondanks dat application control- of lockdown-gebaseerde oplossingen meer gestroomlijnd en betrouwbaar zijn, zijn ze ook erg rigide en kunnen ze de werking van een machine beperken. Daardoor kunnen ze eigenlijk alleen toegepast worden op fixed-use-systemen. Deze single technology-oplossingen dienen vele bruikbare doelen, maar zijn niet in staat zich aan te passen om de operationele integriteit van belangrijke productie-assets te beschermen en accommoderen.

TXOne StellarProtect biedt unieke ICS-native endpoint-bescherming tegen zowel bekende als onbekende malware middels machine learning en ICS root of trust. Om redundante security scans te voorkomen en te zorgen voor minimale impact op de prestaties, verzamelt ICS root of trust meer dan 1.000 ICS softwarecertificaten en -licenties en controleert die vooraf. StellarProtect heeft geen internetverbinding nodig om bescherming te kunnen bieden tegen malware-free-aanvallen dankzij de policies op basis van least privilege. Operationele onderbreking dankzij kwaadaardige aanvallen of zelfs misconfiguratie door medewerkers wordt voorkomen dankzij de ingebouwde ICS application behavior learning engine.

“ICS endpoint security-oplossingen moeten voldoen aan de behoeftes van OT-omgevingen, niet andersom”, zegt Dr. Terence Liu, General Manager van TXOne Networks. “TXOne StellarProtect zet een nieuwe standaard voor endpoint-beveiliging in ICS security. We kijken ernaar uit om klanten te helpen bij het mitigeren van cyberrisico’s in hun omgevingen zonder disruptie of aanpassingen.”

Om meer te weten over de Trend Micro security-oplossingen voor smart factories, ga naar: https://www.trendmicro.com/en_nl/business/solutions/iot/smart-factory.html

Voor meer informatie over TXOne StellarProtect, ga naar: https://www.txone-networks.com/en-global/products/index/stellarprotectOver Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van meer dan 30 jaar aan security expertise, global threat research en voortdurende innovatie biedt Trend Micro veerkracht voor bedrijven, overheden en consumenten met connected oplossingen voor cloudworkloads, endpoints, email, IoT en netwerken.

Met meer dan 6.800 medewerkers in 65 landen en zeer geavanceerde wereldwijde threat intelligence, beveiligt Trend Micro de verbonden wereld waarin organisaties opereren. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.Voor meer informatie

Trend Micro
Ilona van Ginkel
E-mail: ilona_van_ginkel@trendmicro.com

Whizpr
Paul Maris / Martine Korthals
Tel: 0317 410 483
E-mail: trendmicro@whizpr.nl
Laatste van Trend Micro  
Trend Micro kondigt de volgende generatie ICS Endpoint Security-oplossingen aan

Uitzonderlijke bescherming tegen aanvallen bewezen in MITRE Engenuity ATT&CK-evaluaties

Trend Micro reikt Partner Awards 2021 uit
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 dagen
Trend Micro contact  

Logo Trend Micro

  020 - 2182270
  www.trendmicro.nl
Trend Micro sociaal  


Trend Micro tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl