Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Dell Technologies introduceert het RISE-programma voor Authorized Partners in West-Europa

  • Het RISE-programma voor Authorized Partners is nu geïntroduceerd in West-Europa.
  • Het doel van RISE is om meer en lucratieve betrokkenheid te initiëren voor nieuwe (en bestaande Authorized) resellers in EMEA, wanneer ze samenwerken met hun Authorized Dell Technologies-distributeurs.
  • Het nieuwe initiatief behoudt het beste van het bestaande aanbod van Dell Technologies om Authorized Partners te belonen en samen te voegen tot één uniform aanbod.
  • RISE heeft het principe ‘Sell More, Earn More’ en richt zich op de run-rate client- en server business.
  • Een progressieve beloningsschaal die wordt uitbetaald als e-voucher of wordt uitgekeerd als creditnota's die kunnen worden gebruikt wanneer partners de volgende keer Dell Technologies-producten kopen.
Amsterdam, 3 mei 2021 – Dell Technologies introduceert vandaag zijn RISE-programma voor Authorized Partners in de regio West-Europa, waar ook Nederland onder valt. Authorized Partners zijn Dell Technologies resellers die via distributiepartners inkopen. In het RISE-programma voegt Dell Technologies het bestaande aanbod van Authorized Partners in individuele landen samen tot één uniform aanbod. RISE, dat onderdeel is van het Dell Technologies Partner Programma, biedt partners in EMEA een groter winstpotentieel, omdat ze meer verdienen als ze meer verkopen uit de client- en server portfolio's van Dell Technologies. Het nieuwe initiatief beloont partners wanneer ze meer gebruikmaken van Dell Technologies. Partners behalen nog meer financiële voordelen als ze de vereisten voor metal tier behalen.

“In 2020 is het aantal resellers dat Dell Technologies-producten en -oplossingen verkocht in elk kwartaal toegenomen. Nu willen we dit momentum vasthouden en verder versnellen”, zegt Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland van Dell Technologies. “Met ons toonaangevende portfolio en de introductie van RISE, bieden we een formeler engagement path voor de Authorized Partners zodat ze deel uitmaken van de Dell Technologies partner community en hun Dell Technologies-activiteiten verder kunnen laten groeien. Dankzij RISE hebben partners meer winstpotentieel en meer mogelijkheden om hun eigen groei te ondersteunen zodat ze hogere niveaus kunnen bereiken in het Dell Technologies-programma.”

RISE overzicht & proces
De nieuwe RISE-partnerniveaus – Ignite, Boost, Advanced en Elite – zijn ontwikkeld om de MKB-partners van Dell Technologies boven de concurrentie uit te laten stijgen. Ook biedt het partners de mogelijkheid hun Dell Technologies-activiteiten van Authorized naar metal partner tier-niveau te tillen.

RISE biedt een progressieve beloningsschaal die partners stimuleert om hun Dell Technologies-activiteiten uit te breiden. Partners worden beloond op basis van euro’s per product, gebaseerd op inkomsten die zijn gegenereerd via een geautoriseerde Dell Technologies-distributeur. De beloningen kunnen worden verdiend via commerciële klantproducten waaronder displays, Latitude-notebooks, Optiplex- en Precision-workstations, XPS-desktops, After of Near Point of Sale Services (APOS/NPOS), PowerEdge-servers, Microsoft Reseller Option Kit (ROK) en meer.

Partners kunnen elk kwartaal extra euro’s verdienen. Beloningen kunnen aan het einde van het kwartaal worden ingewisseld: Ignite- en Boost-partners ontvangen e-vouchers en Advanced- en Elite-partners ontvangen creditnota's via de distributeur. Beloningen kunnen worden gebruikt bij de volgende Dell Technologies-aankoop die partners doen bij de door hen gekozen Authorized Dell Technologies-distributeur.

RISE is nu beschikbaar in heel EMEA. Bestaande geautoriseerde partners worden automatisch in het nieuwe aanbod opgenomen. Nieuwe partners kunnen controleren of ze in aanmerking komen en zich inschrijven via de Dell Technologies Performance Portal. Details over de groeperings- en beloningsmechanismen staan ook in de portal of zijn hier te vinden.Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.Voor meer informatie

Dell Technologies
Marcel van der Geld
T. 06 30 02 32 81
E. marcel.geld(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl
Laatste van Dell Technologies  
Dell Technologies verhoogt waarde van data aan de edge

Dell Technologies APEX verandert de manier waarop we technologie gebruiken

Dell Technologies introduceert het RISE-programma voor Authorized Partners in West-Europa
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 dagen
Dell Technolog.. contact  

Logo Dell Technologies

  020 674 4873
  sales_nl@dell.com
  www.dell.com/nl-nl
Dell Technolog.. sociaal  


Dell Technolog.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl