Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (89 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor stelt Berny Harink aan als Principal Solution Consultant Healthcare

UTRECHT - 3 mei 2021 – Infor, de industry cloud company, kondigt de benoeming aan van Berny Harink (45) als Principal Solution Consultant van de Infor-Healthcare tak. Harink gaat zich richten op het optimaliseren van zorginstellingen door bedrijfsvoeringprocessen met technologie optimaal te integreren. 

Voordat Harink bij Infor werd aangesteld bekleedde hij verschillende functies bij dienstverleners als PinkRoccade en NTT Data. In zijn laatste functie vervulde hij de rol van SAP project manager waar hij klanten adviseerde over ERP-cloud-implementaties. Met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en optimaliseren van integraties bij zorginstellingen, heeft Harink onderscheidende vaardigheden waarmee hij zich kan focussen op het leveren van oplossingen bij zorgorganisaties in Europa. 

Innovatie binnen de zorg
“Met een indrukwekkend portfolio van oplossingen die integratie, kwaliteit en veiligheid van processen in de gezondheidszorg verbeteren, staat Infor een ongekende groei te wachten. Ik kijk er enorm naar uit met onze klanten in contact te komen en te onderzoeken hoe technologie en innovatie hen kunnen helpen om de huidige uitdagingen binnen de zorgsector te overwinnen en hun groei te versnellen. Redenen genoeg voor mij om me aan Infor te verbinden en deze stap te maken”, aldus Harink over zijn nieuwe functie. 

“De flexibiliteit die verlangd wordt van de zorgsector is ongekend. De onzekerheid en complexiteit van de pandemie hebben aangetoond dat een datagestuurde benadering van de besluitvorming vereist is. En die kan alleen worden verwezenlijkt door de ondersteunende technologie waarop zorginstellingen zijn gaan vertrouwen te moderniseren”, vertelt Kees van den Houten, VP & Managing Director Infor Benelux.

“De coronacrisis zorgde daarnaast voor een versnelde adoptie van digitale oplossingen in de frontoffice van de sector. Er kan echter een nog veel grotere efficiëntieslag gemaakt worden wanneer zorginstellingen hun processen in de backoffice beter integreren met hun klinische activiteiten. Infor Healthcare is een compleet softwareplatform dat speciaal is ontwikkeld om dit voor de gezondheidszorg te realiseren.”

Infor Healthcare
Infor is ERP-marktleider voor Amerikaanse ziekenhuizen en lanceerde onlangs ook voor de Nederlandse markt het Cloudsuite Healthcare platform om organisaties in de gezondheidszorg te helpen hun bedrijf efficiënt te runnen. Niet alleen door te investeren in branchespecifieke oplossingen en een specifieke cloudstrategie maar bovenal door het vertrouwen van klanten, groeit Infor sneller dan ooit tevoren. In oktober 2020 werd ook Jelle Brouwer binnen Infor aangesteld als Senior Account Executive Healthcare.

Over Infor
Infor is wereldleider in zakelijke cloud-software met sector-specifieke specialisaties. De organisatie levert bedrijfskritische applicaties aan ruim 67.000 klanten in meer dan 175 landen. Infor-software is ontworpen om meer waarde, minder risico’s en duurzame operationele voordelen te leveren. De ruim 17.000 medewerkers combineren diepgaande sectorspecifieke-expertises met inzichten uit data om te leren en betere zakelijke en industriële oplossingen te creëren, waarmee organisaties zich beter kunnen aanpassen en de uitdagingen in hun sector de baas zijn. Infor zet zich in om klanten te voorzien van moderne hulpmiddelen om hun bedrijf te transformeren en hun eigen innovatietrajecten te versnellen. Ga voor meer informatie naar  www.infor.com.
Laatste van Infor  
Infor verkoopt EAM-activiteiten aan Hexagon AB en vormt strategische relatie met Hexagon AB

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 89 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com