Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 dagen geleden)
Bedrijf:

Acorel verbreedt CX-activiteiten met overname Proxcellence Nederland: “Meer waarde voor de business”

’s-Hertogenbosch, 3 mei 2021 – Customer Experience-specialist Acorel heeft op 29 april 2021 Proxcellence Nederland overgenomen. Met de overname van de SAP Business Technology Platform expert breidt Acorel haar Customer Experience activiteiten verder uit. Proxcellence brengt Acorel kennis en expertise in het integreren en ontsluiten van data en informatie voor business intelligence in CX-processen.

Proxcellence Nederland is opgericht in 2015 en gespecialiseerd in integratie en het creëren van gezonde datastromen die waarde toevoegen aan de business. Dat doet het bedrijf door inzet van de laatste innovatieve en intelligente technologieën van het SAP Business Technology Platform (SAP BTP). Proxcellence is onder meer bekend van de ‘UV Radar’ app van KWF Kankerbestrijding en de app ‘Dat ben ik’ van Alzheimer Nederland. Beide apps zijn tot stand gekomen in samenwerking met SAP Nederland. Proxcellence Nederland gaat verder onder de naam Acorel Technology. De Belgische en Luxemburgse onderdelen van Proxcellence vallen buiten de overname en blijven zelfstandig bestaan onder hun eigen naam.

Waardecreatie
Taco Schallenberg, directeur van Acorel: “Met de overname van Proxcellence zetten we onze volgende stap in sales, service, marketing en commerce. Door data intelligent te integreren in bedrijven met het SAP Business Technology Platform, creëren we waarde voor de business. Zo ontwikkelt Acorel zich door als vooraanstaand Customer Experience partner voor innovatieve organisaties. We zijn erg blij met de technologie- en integratie-expertise van onze ervaren collega-specialisten van Proxcellence. In het verleden hebben we de kennis van Proxcellence al tijdens verschillende projecten mogen ervaren. Die expertise willen we ook in de toekomst optimaal inzetten.”

Klantvoordeel
Guido Koopman, Managing Partner bij Proxcellence en Igor Mitrovic, Managing Director bij Proxcellence zien in de overname voordelen voor klanten van zowel Acorel als Proxcellence: “Acorel helpt waarde creëren op het gebied van data-excellence, procesintegratie en extensies binnen Customer Experience bedrijfsapplicaties. Klanten van Proxcellence krijgen het volledige SAP Customer Experience-portfolio en managed services tot hun beschikking. Gezamenlijk zijn we in staat om waarde voor de business te creëren met een sterke focus op de eindklant.”

Intelligent Enterprise combinatie
Raymond Schröder, Director Midmarket en Partner Ecosystem voor SAP Nederland: “Acorel en Proxcellence zijn twee gespecialiseerde SAP partners. Ze zijn elk succesvol op hun eigen terrein en daarnaast vullen ze elkaar aan. Ik twijfel er niet aan dat de combinatie van de twee bedrijven succesvol zal zijn. Samen kunnen ze klanten nog beter helpen transformeren tot Intelligent Enterprises om hun winstgevendheid, veerkracht en verduurzaming te bestendigen voor de toekomst.”

Over Acorel
Acorel is expert op het gebied van sales, service, marketing en commerce. Als betrokken partner helpt Acorel organisaties hun klantbeleving te verbeteren. Van advies tot uitvoering, met pragmatisch verandermanagement en toegankelijke oplossingen. Acorel is de grootste SAP Gold Partner in Nederland op het gebied van customer experience. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Alkmaar, en werkt onder meer voor Royal Swinkels Family Brewers, NCOI, ForFarmers en Plieger.

www.acorel.nl
Laatste van Acorel  
Acorel verbreedt CX-activiteiten met overname Proxcellence Nederland: “Meer waarde voor de business”

Acorel lanceert Field Service Accelerator

Acorel lanceert eerste add-on voor SAP C4C
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 dagen
Acorel contact  

Logo Acorel

  +31 (0)20 468 7150
  info@acorel.nl
  www.acorel.nl
Acorel sociaal  


Acorel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl