Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (8 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Advies van zorgmedewerkers basis voor release mijnCaress 5.5

Intuïtieve vormgeving medewerkerportaal in het ECD van PinkRoccade Care zorgt voor tijdswinst en gebruiksgemak

PinkRoccade Care, leverancier van het elektronisch cliëntendossier mijnCaress, heeft in de release van mijnCaress 5.5 de ervaring van de eindgebruiker centraal gezet. Het medewerkerportaal in de nieuwste versie van het ECD is vormgegeven op basis van onderzoek onder zorgmedewerkers naar een intuïtievere vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en tijdsbesparing. De vereenvoudigde inrichting van het platform, met name door een nog intuïtievere navigatie, zorgt voor een klikreductie tot 50% en een tijdswinst tot 20%. Dankzij het vernieuwde fundament en de onderliggende technologie zijn toekomstige softwareaanpassingen eenvoudig door te voeren en data uniform en veilig te ontsluiten. Het medewerkerportaal is bovendien schaalbaar, waardoor naar behoefte nieuwe gebruikers direct eenvoudig aangehaakt kunnen worden, zodat ze onmiddellijk op locatie via hun mobiel of tablet gegevens in het ECD kunnen invoeren.

Openstaan voor feedback
Uit interne onderzoeken van PinkRoccade Care bleek dat de verzorgenden, begeleiders en paramedici meer geholpen zijn met overzicht, snelheid en gebruiksvriendelijkheid, en minder op zoek zijn naar uitgebreide functionaliteiten. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe release is doorlopend feedback gevraagd om de inrichting optimaal vorm te geven. Deze optimalisering heeft een tijdsbesparing van 70 uur per medewerker per jaar opgeleverd, nog los van de gereduceerde tijd voor opleiding en instructie.

Op basis van de reacties zijn diverse gebruikerstests gedaan om te valideren dat de wijzigingen mijnCaress 5.5 daadwerkelijk simpeler zou maken. De feedbackmogelijkheid, die PinkRoccade Care al jaren biedt, blijft bestaan in de huidige, uitgebreidere vorm; gebruikers kunnen de functionaliteiten blijven waarderen, aan hun feedback wordt een nog groter belang toegekend bij de toekomstige ontwikkelingen in het ECD.

Interoperabiliteit
De onderliggende technologie biedt een gedegen fundament om het ECD verder op te ontwikkelen, wat noodzakelijk is voor de versnelling van de digitale transformatie in de zorg. PinkRoccade Care werkt aan de adoptie van open standaarden om, door intensieve samenwerking met zorginstellingen, gegevensuitwisseling tussen de systemen mogelijk te maken. Dit is niet alleen van belang vanuit efficiency-oogpunt, maar ook omdat zorgorganisaties en al hun softwareleveranciers moeten voldoen aan de geldende en aankomende wetgeving, zoals de Wet Cliëntrechten en de Wet Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg. Met behulp van het stimuleringsprogramma InZicht en specifiek de modules ontsluiting naar PGO en eOverdracht helpt PinkRoccade Care deze transformatie te versnellen in zowel de VVT als de GHZ.Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: mijncaress@wisse-worldcom.nl

Over mijnCaress
mijnCaress is hét Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van PinkRoccade voor ouderen- en gehandicaptenzorgorganisaties. Het systeem is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in zowel ouderen- als gehandicaptenzorg. Met een krachtige backoffice met de hoogste declaratiegraad in de markt verwerkt mijnCaress jaarlijks meer dan 5 miljard euro aan zorgdeclaraties.
mijnCaress heeft een optimale connectiviteit in de zorgketen door te werken met standaard API’s en samen te werken met meer dan 75 beschikbare koppelpartners. In co-creatie met de gebruikersvereniging werkt mijnCaress continu aan het optimaal ondersteunen van cliënten, mantelzorgers en zorgprofessionals.

Over PinkRoccade
PinkRoccade Healthcare levert softwareoplossingen en diensten voor de gezondheidszorg: care-organisaties (ouderen- en gehandicaptenzorg), GGZ-instellingen en aan ziekenhuizen. Maar ook organisaties buiten de zorg kunnen profiteren van een aantal van de oplossingen. Inspelen op en slim toepassen van technologische ontwikkelingen zijn de sleutel tot succes.
Laatste van mijnCaress  
Advies van zorgmedewerkers basis voor release mijnCaress 5.5
Geplaatst:
Verstreken tijd: 8 dagen
mijnCaress contact  

Logo mijnCaress

  055 – 599 92 00
  info@mijncaress.nl
  www.mijncaress.nl
mijnCaress sociaal  


mijnCaress tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl