Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (50 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

IFS maakt financiële resultaten Q1 bekend

IFS's Q1 bereikt belangrijke mijlpalen met terugkerende omzet van ruim 80% van de software-omzet, groei van de cloud-omzet met 102% en vertegenwoordigt ruim 50% van de terugkerende omzet

Eindhoven ­29 april, 2021 ­­- IFS, de wereldwijde onderneming op het gebied van bedrijfsapplicaties, heeft deze week de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal van 2021 — januari tot maart 2021. Na een sterk 2020 wijzen de resultaten van het eerste kwartaal op een voortzetting van de groei in de gehele onderneming en specifiek in de terugkerende omzet, de cloud-omzet en de omzet uit servicebeheer.

De positie van IFS als dé wereldwijde leverancier voor bedrijven die hun bedrijfsmodel transformeren van productverkoop naar dienstverlening, wordt bevestigd door de prestaties in het eerste kwartaal en de driecijferige groei van de servicemanagement business met 103 procent.

Het eerste kwartaal kende ook een aantal belangrijke mijlpalen voor IFS, waaronder:
  • De lancering van IFS Cloud, de belangrijkste in de geschiedenis van het bedrijf. Het brengt de volledige diepte en breedte van IFS’ functionaliteit samen in één platform. Het kan flexibel worden ingezet, on-premise of in de cloud. Het ondersteunt niet alleen een samengestelde onderneming, maar omdat digitale innovatie een vast onderdeel van het product is, versnelt het ook de digitale transformatie.
  • De overname van Axios Systems breidt het aanbod van het bedrijf op het gebied van enterprise servicemanagement uit met IT-Service Management (ITSM), IT-Operations Management (ITOM) en creëert nieuwe mogelijkheden voor zowel IFS- als Axios-klanten. De combinatie van IFS en Axios Systems is van groot belang voor IFS's ambitie om marktleider te worden op het gebied van dienstverlening.
  • De wereldwijde lancering van de Moment of Service positionering en nieuwe branding van IFS vond plaats in februari. Hiermee werd de duidelijke strategie van IFS bepaald om haar waardepropositie af te stemmen op servitization en de standaardleverancier te worden voor organisaties die het gewenste kunnen bieden wanneer het er voor hun klanten op aankomt - op het Moment of Service.
Darren Roos, CEO van IFS: “De lancering van IFS Cloud in Q1 was de belangrijkste lancering in de geschiedenis van het bedrijf. Het was een mijlpaal die onze belofte waarmaakt om klanten te helpen en om mooie momenten van dienstverlening te creëren. De indrukwekkende prestaties en groei van onze cloud- en service managementactiviteiten zijn het bewijs dat klanten waarderen dat wij hun behoeften begrijpen en producten leveren die hun bedrijf ondersteunen.” Hij voegde eraan toe: “Naast de organische groei versterken we onze propositie met de toevoeging van Axios Systems om ervoor te zorgen dat we de facto leider blijven voor bedrijven die zich willen onderscheiden in de manier waarop ze service leveren en daar winst uit halen.”

IFS Chief Financial Officer, Constance Minc, voegde hieraan toe: “Ik denk dat het eerste kwartaal representatief is voor de erkenning die IFS krijgt in de markt voor cloud software. Door te blijven zorgen voor een tweecijferige groei van de terugkerende omzet met 24 procent laten we een consistente opwaartse trend zien in onze prestaties en in de kwaliteit van onze omzetmix. Met onze cloud software-omzet die nu veertig procent van onze totale software-omzet en vijftig procent van de terugkerende omzet vertegenwoordigen, bereikt IFS een aantal zeer belangrijke mijlpalen.”

Andere financiële hoogtepunten:
  • De software-omzet bedroeg 1,2 miljard Zweedse kronen in het eerste kwartaal, een stijging van 13 procent op jaarbasis;
  • De recurrente omzet bedroeg in het eerste kwartaal 1,0 miljard Zweedse kronen, een stijging van 24 procent op jaarbasis en goed voor meer dan tachtig procent van de software-omzet;
  • De cloud-omzet steeg in het eerste kwartaal met 102 procent ten opzichte van het voorgaande jaar en vertegenwoordigden meer dan veertig procent van de software-omzet (cloud-omzet gedefinieerd als alle inkomstenstromen die verband houden met een cloud-implementatiedeal);
  • Aandeel van licentie-omzet van nieuwe klanten gestegen tot 57 procent.
* Opmerking: alle cijfers zijn gebaseerd op Zweedse Kronen en gerapporteerd in constante valuta. Omzetgroei uit service management genormaliseerd voor één grote deal in Q1 2020.

Lees er meer over op:www.ifs.com/corp/company/financial-results/.Over IFS
IFS ontwikkelt en levert bedrijfssoftware voor organisaties wereldwijd die goederen produceren en distribueren, assets bouwen en onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. Binnen ons platform zijn al onze branche-specifieke producten met elkaar verbonden en is digitale innovatie ingebed zodat onze klanten het beste uit zichzelf kunnen halen wanneer het er voor hun klanten echt op aankomt - op het moment van service. De branche-expertise van onze medewerkers en van ons groeiende ecosysteem, in combinatie met een streven om bij elke stap waarde te leveren, maken IFS tot een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. Ons team van vierduizend werknemers draagt elke dag de bedrijfswaarden uit van wendbaarheid, betrouwbaarheid en samenwerking in de manier waarop we onze meer dan tienduizend klanten ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op IFS.com en volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Facebook en YouTube.Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Linda van Helden of Sofie Dohmen van LEWIS:
Tel: +31 40 235 4600
E-mail: IFSNL@teamlewis.com
Laatste van IFS  
‘s Werelds toonaangevende geodata-specialist Fugro tekent contract met IFS voor wereldwijde oplossing voor financieel- en projectbeheer

IFS maakt financiële resultaten Q1 bekend

Robots, cloud en dienstverlening op afstand: echte waarde ligt in de totaalervaring
Geplaatst:
Verstreken tijd: 50 dagen
IFS contact  

Logo IFS

  +31 (0) 40 29 23 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifs.com/nl
IFS sociaal  


IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl