Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

PA Consulting boekt recordjaar dankzij vindingrijkheid

PA Consulting presenteert de financiële resultaten over 2020

Utrecht, 28 april 2021 - PA Consulting, het adviesbureau dat vindingrijkheid tot leven brengt, maakt bekend dat het in 2020 (januari tot en met december) een financiële recordprestatie heeft geleverd. Dankzij de teams van experts op uiteenlopende gebieden, die innovatief denken combineren met baanbrekende technologische toepassingen, heeft PA tijdens een uitdagend jaar zeer opmerkelijke prestaties geleverd voor klanten, mensen en de maatschappij.

PA heeft veel zien veranderen in 2020: Ken Toombs werd in oktober aangesteld als CEO, als opvolger van Alan Middleton, die PA 13 jaar heeft geleid. In december presenteerde PA Jacobs (NYSE:J) als nieuwe investeerder, na een succesvolle vijfjarige investeringsperiode van de Carlyle Groep. De samenwerking met Carlyle betekende voor PA een verdubbeling van de aangepaste EBITDA, die sinds 2016 een samengestelde jaarlijkse omzetgroei van 12 procent heeft laten zien1. PA’s marktwaarde werd na de transactie met Jacobs vastgesteld op 1,825 miljard Britse ponden, wat wordt gezien als een bevestiging van de kracht van PA's aanbod en marktpositie.

In 2020 heeft PA:
 • £ 559 miljoen aan inkomsten gegenereerd met jaar-op-jaar 12% groei
 • een recordaantal van 36 nieuwe partners aangeworven
 • twee Amerikaanse bedrijven overgenomen ter uitbreiding van PA’s expertise op het gebied van design en technologie
 • een uitstekende klanttevredenheidsscore behaald: 96 procent van de klanten zegt dat ze PA zouden aanbevelen
Vindingrijkheid in buitengewone tijden
Het succes van de UK Ventilator Challenge, als reactie op de oproep van de Britse regering aan het begin van de coronacrisis, is een van de prestaties waar PA met trots op terugkijkt. Ingenieurs, wetenschappers en regeringsdeskundigen van PA brachten de vaardigheden van de openbare en particuliere sector samen en hielpen bij de ontwikkeling van een gedetailleerd plan om levensreddende beademingsapparatuur te ontwerpen, te testen, goed te keuren en te produceren - en dit allemaal op topsnelheid. Dit resulteerde erin dat iedereen die in het Verenigd Koninkrijk een ventilator nodig had, er een heeft gekregen.

Om aan de klantbehoefte te voldoen is PA gegroeid. PA heeft een recordaantal van 36 nieuwe partners aangeworven en nam twee prijswinnende, innovatieve bedrijven over: Astro Studios, een bedrijf in San Francisco dat wereldwijd ervaring heeft met de creatie van succesvolle nieuwe merken en gebruikersgerichte ontwerpen; en Cooper Perkins, een bedrijf met hoofdkantoren in Boston en San Francisco dat het aanbod van PA verrijkt met uitzonderlijke vaardigheden op het gebied van technologische ontwikkeling en engineering.

PA heeft het afgelopen jaar extra aandacht besteed aan inclusiviteit en diversiteit in de bedrijfscultuur. De werknemersnetwerken van PA – BAME, Mental Health and Wellbeing, PRIDE en Women – hebben geholpen om vorm te geven aan een inclusieve organisatie waarin bewust aandacht is voor diversiteit. Alle werknemers bij PA kregen een Race Allyship training aangeboden. Het bestuur wil de vertegenwoordiging van minderheden in leiderschapsposities stimuleren en mikt bewust op partnerschap met organisaties die op dezelfde manier maatschappelijke verandering ondersteunen.

PA brengt vindingrijkheid tot leven bij organisaties over de hele wereld en helpt hen op nieuwe manieren te kijken naar wat ze doen en hoe ze werken. In 2020 heeft PA:
 • Teams in staat gesteld tot innovatie
  Voor PA’s klant Pulpac, dat plastic voor eenmalig gebruik vervangt door een baanbrekende dry moulded fibre technologie, was mensen aanzetten tot innovatie erg belangrijk. Ook tijdens de pandemie moest de ontwikkeling van het duurzame alternatief voor plastic verpakkingen worden voortgezet. Om reisbeperkingen geen beletsel te laten zijn, stelde PA teams in Zweden en het VK in staat digitaal samen te werken, onder meer aan het repliceren van PulPac's geavanceerde technologie in PA's Global Innovation and Technology Centre in Cambridge, VK.

  PA heeft allerlei organisaties en sectoren geadviseerd over de toepassing van circulaire bedrijfsmodellen om duurzaamheid te bevorderen. Kleine, middelgrote en internationale ondernemingen maken gebruik van PA’s Circular Business Model Design Guide om bedrijfsmodellen te ontwerpen die blijvende waarde genereren en tegelijkertijd de samenleving en het milieu ten goede komen.

 • Organisaties meer wendbaar gemaakt
  PA heeft het Californische nutsbedrijf San Diego Gas and Electric (SDGE) geholpen de wendbaarheid te vergroten met het kunstmatig intelligente systeem iPredict. Het systeem kan mogelijke stroomonderbrekingen dagen of zelfs weken van tevoren voorspellen. Dit stelt SDGE in staat tijdig reparaties in te plannen, wat geld bespaart en een betrouwbaarder en robuuster netwerk oplevert.

  Het Argenti Care Technology Partnership ( Argenti), dat door PA wordt geleid, lanceerde in 2020 samen met de Hampshire County Council de eerste samenwerkende robots – “cobots” – in de Britse zorgsector. Experts van PA deden onderzoek naar hoe cobots kunnen helpen bij zware fysieke taken waar zorgpersoneel mee te maken krijgt, zoals het tillen en verplaatsen van patiënten. Na succesvolle tests van de cobots in februari werd de technologie opgeschaald en aangepast in reactie op de COVID-19-crisis, die hogere eisen stelde aan een toch al onder druk staand personeelsbestand.

 • Inspiratie op verrassende plaatsen gecreëerd
  Nu het einde van de coronacrisis in zicht komt en de economie zich voorbereidt op herstel, proberen leiders uit te vinden hoe de klantbehoeften zijn veranderd en wat de toekomst in petto heeft. PA heeft een FutureWorlds™ scenarioplanner ontwikkeld om leiders te helpen richting te geven aan hun strategie. Hoe effectief dergelijke planning is, werd gedemonstreerd toen PA met partner The Economist onderzoek deed onder 200 bedrijfsleiders naar hun reactie op de financiële crisis in 2008. Degenen die van scenarioplanning een prioriteit maakten, scoorden negen procentpunten hoger op hun totale aandeelhoudersrendement dan degenen die dat niet hadden gedaan.

  PA werkte samen met Guide Beauty, een bedrijf dat zich, na een Parkinson diagnose bij de oprichter, toelegt op nieuwe manieren om make-up op te brengen. Professioneel make-up artiest en leraar Terry Bryant realiseerde zich dat nieuwe make-up methoden haar en miljoenen anderen met een beperking kunnen helpen. Het team hielp haar bij het ontwerpen en ontwikkelen van prijswinnende ergonomische hulpmiddelen voor iedereen.
Ken Toombs, CEO bij PA Consulting: “Organisaties werden door de uitdagingen van 2020 geconfronteerd met hun Kryptoniet: onzekerheid. Maar het heeft ook hun superkracht aangewakkerd: vindingrijkheid. Wij brengen vindingrijkheid tot leven bij organisaties wereldwijd en helpen hen opnieuw uit te vinden wat ze doen en hoe ze dat doen.”

“Onze sterke financiële prestaties in dit buitengewone jaar zijn te danken aan de fenomenale inspanningen van onze mensen die, ondanks de uitdagingen, fantastisch werk hebben geleverd van een hoog niveau, waarbij 96 procent van onze klanten heeft gezegd dat zij ons zouden aanbevelen.”

“Niet alleen wisten we onze hoge standaard te behouden, we hebben ons bedrijf laten groeien om aan de klantbehoeften tegemoet te komen. We hebben een recordaantal nieuwe partners mogen verwelkomen, twee prijswinnende bedrijven overgenomen en zijn een relatie aangegaan met een nieuwe investeerder. Met het oog op de toekomst versterkt de private-equity investering van Jacobs ons unieke totaalaanbod en ons vermogen om onze klanten te helpen blijvende resultaten te behalen.”

Lees hier het jaarverslag van PA over 2020.

1 Financiële informatie in dit bericht is overgenomen uit het jaarverslag van PA Consulting Group Holdings Limited voor het jaar dat is geëindigd op 31 december 2020 en dat is opgesteld volgens internationale standaarden voor financiële rapportages.Over PA
In een wereld die wordt gedreven door technologie, geloven wij dat de kracht van vindingrijkheid bijdraagt aan een positieve toekomst voor de mens.

Op het snijvlak tussen strategie, technologie en innovatie creëren we kansen uit complexiteit.

Onze teams van experts op uiteenlopende gebieden combineren innovatief denken met baanbrekende technologische toepassingen om sneller en verder vooruit te komen. Terwijl onze klanten transformeren, bereiken we samen duurzame resultaten. 

We zijn een innovatie- en transformatie-consultant met meer dan 3.300 specialisten op het gebied van consumenten en de maakindustrie, defensie en beveiliging, energie- en nutsbedrijven, financiële dienstverlening, overheid, gezondheidszorg, biowetenschappen en transport. Onze mensen zijn strategen, innovatoren, designers, consultants, digitale experts, wetenschappers, engineers en technologen. We werken wereldwijd vanuit kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Nederland en de Noordse landen.

Lees meer over PA op paconsulting.com of leg contact via LinkedIn of Twitter.

Voor meer informatie:
Clarity
Wesley Schouwenaars
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: paconsulting@clarity.pr
Laatste van PA Consulting  
Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Optimisme centraal tijdens digitale finale 3e editie Raspberry Pi competitie 2021

PA Consulting boekt recordjaar dankzij vindingrijkheid
De UvA/HvA heeft Bergler Flex Solutions (wederom) de recente Europese aanbesteding Inhuur Tijdelijk ICT Personeel gegund

KnowBe4 presenteert winnaars 2021 EMEA Partner Programme Awards

Het Rode Kruis biedt veilig vervoer met WEBFLEET
Soliton en NewChannel bieden veilige network en remote access oplossingen

Website Fides Solutions in geheel nieuw jasje

Schneider Electric wint 'Sustainable Infrastructure Vendor of the Year' tijdens de CRN UK Tech Impact Awards

Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

Wereldwijd onderzoek: 9 op de 10 werknemers bereid salaris in te leveren in ruil voor keuze in hun werkdevice

Transitieprofs haalt new kid on the block in IT Service Management naar de Benelux

Barracuda introduceert tool om malware te vinden in Microsoft 365 en datalekken te voorkomen

Coronacrisis geeft inzicht: persoonlijk contact uitermate belangrijk bij goed onderwijs

Telindus behaalt Microsoft Azure Gold Partnership

Dijk Natural Collections reduceert deelleveringen met 20% en verhoogt klanttevredenheid en omzet dankzij op low-code gebaseerde order planning tool

Urban Arrow stroomlijnt samenwerking met dealers dankzij portal van Appronto

ROC Mondriaan schakelt SentinelOne in voor schoonmaak na ransomware-aanval

Dataiku door Gartner erkend als Peer Insights Customers’ Choice voor Data Science en Machine Learning Platforms

Nederlands bedrijf Kepler Vision lanceert nieuwe software met dé oplossing voor de zorg van dementiepatiënten in zorginstellingen

Onderzoek Check Point Research: Formbook is populairste malware in Nederland

Mijlpaal: meer dan de helft van online shoppers koopt met smartphone
Geplaatst:
Verstreken tijd: 151 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
PA Consulting contact  

Logo PA Consulting

  +31 30 28 29 791
  www.paconsulting.com
PA Consulting sociaal  


PA Consulting tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl